Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hadi eşlerimizden konuşalım biraz. 😊😊
Neler yapıyorlar destek oluyorlar mı size? Muhtemelen çoğunuzun ilk gebeliği değil o yüzden ilişki dinamiğiniz daha sakin ilerliyor olabilir. Bizim ilk bebek, eşim çok duygusal ve her şey olsun istiyor bebek alışverişi falan yapmak istiyor çok heyecanlı ve tezcanlı. 😅😅 Hakkını yemeyeyim, doktorum bana hareket etmeyi kısıtladı, deterjan temizlik vs yasak. Eşim yapıyor, yemekleri de o yapıyor çoğu zaman. Bana çok destek oluyor. Bir de açık iletişim çok kıymetli bu dönem. Rahatsız olduğunuz bir konu varsa ya da beklentiniz varsa ne bileyim mutlaka açıkça paylaşın derim. Pat diye söylemek yerine bu süreçte ondan güç aldığınızı desteğinin çok kıymetli olduğunu ama şu şu konularda şöyle beklentileriniz olduğunu eğer yapabilirse çok daha huzurlu olacağınızı böyle tatlı bir dille.
Valla evde oldukça elinden geldiğince destek oluyor sağolsun. Zaten çok istemişti 2. Çocuğu. Yeri geliyor mutfakta yeri geliyor başka işlerde yardımcı oluyor. Bulantım yok ama herşeyin tadı kötü geliyor midem almıyor. Halsizligim çok. Çok fazla. Yemek yapmak evi toparlamak eziyet gibi geliyor. O kadar yorgunum. Hani böyle grip olursun da vücut ağrır ya öyle hem ağrım hem halsizligim var. Kızıma hamileyken Corona dönemindeydi eşim evdeydi çoğunlukla. Her konuda çok yardımcı oluyordu. Bulantım da çoktu mutfağa giremiyordum. Şimdi bir tık daha yalnızım. Kayınvalidem yakın ama işleri kendine göre. Annem desen ilçede. Arada geliyorlar. Bu ilk dönemde yalnız hissetmek biraz zorluyor beni açıkçası. Duygusallık bir yandan halsizlik bir yandan. Kızımla yeterince ilgilenememek bir yandan. Vicdan azabı... Ne bileyim ya. Bazen gerçekten kötü hissediyorum. Kimseye bir şey de diyemiyorum. İçimi buraya döktüm işte. Kusura bakmayın 😥

Benim de gidiyor elim indirimlerde ama bekleyecegim. Buyuk seyleri 2.el bakarim, bazi seyler cok kisa sure kullaniliyor. Esime gelince, benim ilk esimdeki hamileliklerim dogum lohusalik kabus gibiydi, korkunc bencil biriydi. Simdi ki elinden gelse benim yerime tasiyacak cocugu:) Her sabah kahvaltilar, her aksam meyve tabaklari..Rabbim herkesin esini boyle yapsin insallah, cok cok onemli es destegi, unutulmuyor yapilanlar maalesef yillar gecse de..

Kızlar selam benim az önce akıntıyla birlikte kan geldi bir saat önce de kasıklarımda tuhaf bir ağrı vardı 🙄 doktorumu aradım gel dedi ama eşim şehirdışında ben de bu halde araba kullanamam taksiyle de gidemem çok uzak diye gelemeyeceğimi söyledim, normalde sabah kalçadan akşam göbekten progestan da vuruluyorum gelemeyeceksen +1 öğlen de progestan vur dinlen dedi yattım ama tuhaf ağrı da hala devam. Başına gelen var mı çok korkuyorum 😭 ( 6+4 üm)

Kızlar selam benim az önce akıntıyla birlikte kan geldi bir saat önce de kasıklarımda tuhaf bir ağrı vardı 🙄 doktorumu aradım gel dedi ama eşim şehirdışında ben de bu halde araba kullanamam taksiyle de gidemem çok uzak diye gelemeyeceğimi söyledim, normalde sabah kalçadan akşam göbekten progestan da vuruluyorum gelemeyeceksen +1 öğlen de progestan vur dinlen dedi yattım ama tuhaf ağrı da hala devam. Başına gelen var mı çok korkuyorum 😭 ( 6+4 üm)
yakınlarında biri yok mu canım sana yardımcı olacak götürebilecek gitsen iyi olurdu için rahatlardı. ilk anda aklına gelmemiş olabilir sakince bir düşün
çok mu geldi. rengi nedir

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+65 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim1 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek13 Temmuz
Taranta babu Taranta babu 341.4 Ekim5+16+411 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
@ayesisa26Kahramanmaraş2.952 Ekim6+27+1Kız9 Temmuz
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 EkimErkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
Benide ekleyebilirsin 😊
Kilo: 103
1.çocuk🙏(2düşük 3.gebelik)
Sat-24 Eylül
BDT- 1 Temmuz
Kese:6+1
Kalp atışı: 7+3

sen ne aldın?
şimdi neler çıkmış neler 😁
Yoyko aldım ya hoşuma gitti fiyatı da güzeldi hem bebek arabası hem de park yatak aldım Yoyko'dan. Ana kucağı da Mamma diye bir marka, BabyBjörn muadiliymiş. Başım dönüyor her şeyi nasıl alacağım diye zaten. Çöp kovası bile ayrıymış bana saçma geliyor ama bebek bezi dolu bir evde bulunmadım bilmiyorum kınamıyorum. 😁

Merhaba Arkadaşlar.

Ben de kısmet olursa temmuz annesi olabilirim gibi görünüyor. Grubun teyzelerinden sayılırım ben de, 41 yaşındayım. İlk hamileliğim bu, geç evlendim epeyce.

Kilo: 52
1.çocuk
Sat-10 Ekim
BDT- 17 Temmuz
Kalp atışı: 6+1

Hepimize gebelik boyunca kolaylık ve bebekleri sağlıkla kucağımıza alabilmeyi diliyorum.
Hayırlı olsun inşallah 🧿🙏
buarada yaştan bahsetmişken herkese de fikrini sormak istiyorum.
şuan 34 yaşındayım ocakta 35 olacağım yani 35 te doğurcam inşallah🧿🙏 bugüne kadar daha gençsin sorunsuz doğurursun vs diyen doktor 35 te doğurcaksın risklisin demeye başladı🥲 doktorundan böyle şeyler duyan var mı olumsuz ya da riskli vs diye ? Ya da bu doktora ben bidaha gitmicem yani 😓

yakınlarında biri yok mu canım sana yardımcı olacak götürebilecek gitsen iyi olurdu için rahatlardı. ilk anda aklına gelmemiş olabilir sakince bir düşün
çok mu geldi. rengi nedir
Akıntıyla karışık koyu kırmızı / kahverengiydi bir kere geldi şimdi yatıyorum progestan dex vurdum göbekten. Devam ederse babamı arayacağım gelip beni alması için kalkmaya hiç cesaretim yok🤷🏼‍♀️ midem de 3 gündür korkunç bulanıyor zaten 😞

Yoyko aldım ya hoşuma gitti fiyatı da güzeldi hem bebek arabası hem de park yatak aldım Yoyko'dan. Ana kucağı da Mamma diye bir marka, BabyBjörn muadiliymiş. Başım dönüyor her şeyi nasıl alacağım diye zaten. Çöp kovası bile ayrıymış bana saçma geliyor ama bebek bezi dolu bir evde bulunmadım bilmiyorum kınamıyorum. 😁

Bu dediğin markalar da heralde yeni ve bebek markaları. Alışverişle pek aram yok bilmiyorum. Ama bebek bezi çöp kovasını biliyorum. :p Marka aklımda değil de kardeşim kullanıyor. Çok memnun. Kesinlikle koku yok. İyi ki almışım diyor.

Ben zamanında balkonda biriktirir günlük atardım. Bunun güzelliği kardeşim 1 yaşındaki yeğenime veriyor bezi. Bebe kendi bezini götürüp çöpe atıyor :KK70:

Bu dediğin markalar da heralde yeni ve bebek markaları. Alışverişle pek aram yok bilmiyorum. Ama bebek bezi çöp kovasını biliyorum. :p Marka aklımda değil de kardeşim kullanıyor. Çok memnun. Kesinlikle koku yok. İyi ki almışım diyor.

Ben zamanında balkonda biriktirir günlük atardım. Bunun güzelliği kardeşim 1 yaşındaki yeğenime veriyor bezi. Bebe kendi bezini götürüp çöpe atıyor :KK70:
Valla bütün markaları ve malzemelerin çoğunu da şu 1 ay içinde öğrendim ne yeğen ne bir şey. Bebek bezi değiştirmemişimdir hayatımda bir keresinde sütünü sağımlayan bir kadın görüp korkmuştum. Hayat bee 😂😂
Ay bilmiyorum şu basmalı çöp kovasını koridora koysak büzgülü çöp poşeti taksam lavanta kokulu falan, kokar mı ya? Minicik bebek ne kadar kötü kokabilir kldfglkgflk felsefeye bağlıyorum baş dönmesi geldi yineee.

Akıntıyla karışık koyu kırmızı / kahverengiydi bir kere geldi şimdi yatıyorum progestan dex vurdum göbekten. Devam ederse babamı arayacağım gelip beni alması için kalkmaya hiç cesaretim yok🤷🏼‍♀️ midem de 3 gündür korkunç bulanıyor zaten 😞
Geçmiş olsun. İns devam etmez 🤲🏼 dua ediyorum senin için.

Kahverengi ise endişe etme. İns korkulacak bir durum yoktur. Burada bu tarz lekelenme ve kanama yaşayan arkadaşlar var, yazıyorlar. Progestan şimdi keser devam etmez bak. ☺️

Bir kez düşük yaptım. Kanama kırmızı ve pıhtılı gibiydi.

Allah’a emenetsin sen ve bebeğin 💙

Aaaa süt sağmak demişken, herkes philips avent övüyor bu ara. Ama bana kablosuz Mochi'nin süt sağma cihazı gördüm böyle sütyen teki gibi takıp geziyorsun o pratik geldi. Tecrübeli annelerin yorumlarına açığız grupça :)

Hayırlı olsun inşallah 🧿🙏
buarada yaştan bahsetmişken herkese de fikrini sormak istiyorum.
şuan 34 yaşındayım ocakta 35 olacağım yani 35 te doğurcam inşallah🧿🙏 bugüne kadar daha gençsin sorunsuz doğurursun vs diyen doktor 35 te doğurcaksın risklisin demeye başladı🥲 doktorundan böyle şeyler duyan var mı olumsuz ya da riskli vs diye ? Ya da bu doktora ben bidaha gitmicem yani 😓
Teşekkürler, sizin de hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🧿🙏

Doktorun size bahsettiği riskli olma durumunu ben duydum tabii ki doktorumdan, bu yüzden gerekli testleri yaptırmak için araştırmalara başlayacağız. 35 yaşınız benim yaşıma göre çok daha iyi görünüyor tabii ki, içinizi ferah tutun lütfen.

Ama doktor gerekli kontroller için yönlendirirse de alınmamak lazım. Bu yolculuk yumurtanın serüveniymiş aslında (o yüzden çocuğun kaç haftalık olduğu döllenme gününe göre değil son regl tarihimize göre yani yeni yumurtanın oluşmaya başladığı güne göre hesaplanıyor.) Ergenlikten beri ürettiğimiz yumurtaların kalitesi de yaşımız ilerledikçe düşebiliyormuş maalesef. 35 yaş üstü gebeleri doktorlar bu sebeple uyarıyorlar. Kişiden kişiye değişir tabii bu. Umarım hiçbirimizde sorun çıkmaz, sağlıkla dünyaya getiririz ufaklıkları.

Valla bütün markaları ve malzemelerin çoğunu da şu 1 ay içinde öğrendim ne yeğen ne bir şey. Bebek bezi değiştirmemişimdir hayatımda bir keresinde sütünü sağımlayan bir kadın görüp korkmuştum. Hayat bee 😂😂
Ay bilmiyorum şu basmalı çöp kovasını koridora koysak büzgülü çöp poşeti taksam lavanta kokulu falan, kokar mı ya? Minicik bebek ne kadar kötü kokabilir kldfglkgflk felsefeye bağlıyorum baş dönmesi geldi yineee.
Doğru diyorsun. İsin içine girince insan uzman oluyor. El mecbur. İyi ki internet var. Yorumlar karsılastırmalar.. isimiz daha kolay :KK51:

O pompayla süt sağma beni de itti doğrusu. :bicak:

O minicik, sadece anne sütü içen bebekten çıkan şeyler ne kadar kötü kokabilir. İnan bunu tecrübe edince anlayacaksın. :KK45: Hele de bekleyince. Pöfff! :KK57::olamaz:

çöp kovası bana aşırı mantıksız geldi bilmiyorum tabi ki ben de o koku nasıl oluyor ama bin tl fiyatı da

X