- 29 Haziran 2022
- 2.315
- 1.011
- 63
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
-
- #8.741
Yanlış yazılmış sakın gunde 1 kullanma böbrekleri mahveder ben çok kullandim o ilacı aşırı düşükse haftada iki ile başlanıyor sonra haftada 1 e düşürüyor doktor çünkü fazla d vitamini böbreklere zarar verir dozunda kullanmak lazımKızlar doktoru d vitamini olarak D-Colefor veren var mı aranızda? Günde 1 diye yazmış reçeteye, ama eczacı kullanımında haftada en fazla 2 diye olduğunu söyledi. Siz nasıl içiyorsunuz?
Ben okula giden kızımda o tatları kullanıyorum ama bebek için de mi var fazla sıkmaz mı onlarKızlar Trendyol’da Katia & Bony markasında havlu taytlar 3’te 1 fiyatına düşmüş. Kuponla 99 TL’ye geliyor. Bir influencer’da görmüştüm. Boyu uzun bile gelse kıvırıp patikle, çorapla giydirdiğini söylemişti. Ben 2 tane aldım
Şuraya da link bırakayım
İlgilisine
Hamilelikte önce ocean 1000lik kullanıyordum ama onların düşük geliyor galiba. Doktora da birkaç kere sordum elimde var kullanmayım mı diye hem de temiz içerikli diye. Kendi bildiğini verdi umursamadı bileKızlar d vitamini konuşulmuş. Doktorum bana Devit vermişti 9 damla ekmeğe vs sıkıp kullanılıyordu dolayısıyla zor geliyordu bana ve sürekli kullanmayı unutuyordum. Ocean fısfıs d vitaminine geçtim o çoook rahat aklınızda olsun, 1 damla fıs şeklinde ağzınıza sıkıyorsunuz o kadar.
Gerçekten mi ben sormadan kullanmaya başladom ya kullanmasam mı? 1000lik epey yüksek aslında onu kullanıyorım bendeHamilelikte önce ocean 1000lik kullanıyordum ama onların düşük geliyor galiba. Doktora da birkaç kere sordum elimde var kullanmayım mı diye hem de temiz içerikli diye. Kendi bildiğini verdi umursamadı bile
1 ayı geçkindir kullanıyorum damla şeklinde verdiği var.D-Rise ismi 15.000 ünite 3 damla şeklinde her gün dedi. Ocean 1.000 ünite 3 damla (1fıs).. Ona göre oranlama yapıyorlar sanırım. Ben çok detayı bilmiyorum ama doktorların verdikleri üniteye göre ihtiyaç dahilinde damla sayısı veriyorlar sanırım.Gerçekten mi ben sormadan kullanmaya başladom ya kullanmasam mı? 1000lik epey yüksek aslında onu kullanıyorım bende
Bana aynı durumda doktorum bir krem önermişti. Siz de bir danışın istersenizKızlar dudağımda uçuk, dilimde ağız içinde filan da yaralar çıktı. Aslında multivitamin kullanıyorum ama yetersiz mi geliyor acaba. Yapabileceğim bir şey tavsiyeniz var mı?
Bana da doktor ekmek banıp yenenlerden al dedi ama ocean 1000 lik ile devam ettim. Günlük ihtiyaç olan dozmuşGerçekten mi ben sormadan kullanmaya başladom ya kullanmasam mı? 1000lik epey yüksek aslında onu kullanıyorım bende
Tayt gibi değil de kilotlu çorap gibi duruyor sankiBen okula giden kızımda o tatları kullanıyorum ama bebek için de mi var fazla sıkmaz mı onlar
Tamam çok teşekkür ederim o şekilde yapayım ben de.Yanlış yazılmış sakın gunde 1 kullanma böbrekleri mahveder ben çok kullandim o ilacı aşırı düşükse haftada iki ile başlanıyor sonra haftada 1 e düşürüyor doktor çünkü fazla d vitamini böbreklere zarar verir dozunda kullanmak lazım
Bi araştıralım ya da doktorumuza soralım olmadiBana da doktor ekmek banıp yenenlerden al dedi ama ocean 1000 lik ile devam ettim. Günlük ihtiyaç olan dozmuş
Hiç duymadım bunu.. Doğumdan sonra dehşet derece saçlarım döküldüğü için ilk hamilelik zamanlarındaki dökülmeleri hatırlamıyorumKızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
bende hamilelik uygulamasında bile saçlarımız gürleşir rengi koyulaşır yazıyordu doğum sonrası çok döküldüğünü de biliyorum benim hem şimdi hem o zaman dökülürse kel kalırımHiç duymadım bunu.. Doğumdan sonra dehşet derece saçlarım döküldüğü için ilk hamilelik zamanlarındaki dökülmeleri hatırlamıyorum
Benim hiç dökülmüyor. Eskiye nazaran duştan sonra taradığımda da çok az kalıyor taraktaKızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
Hayırlı kandiller amin inşallahHayırlı kandiller kızlar. Rabbim bizlere de bebeklerimize de sağlık versin insallah. Dualarınız kabul olsun inşallah.
O bence bu dönemde çok vitamin takviyesi aldığımız için tırnaklar saçlar güçleniyor deniyor, yoksa vitamin yeterli gelmezse bebek hepsini emdiği için saç da dökülür, dişlerimiz de sallanır...Kızlar hamilelikte saçlar gürleşir felan derlerdi benim saçlarım dökülüyor aksine sizde nasıl durum
Benim halen daha yetersiz demekki tırnaklarım da kırılıyor , sağlıklı olsunlarda kökü bizde çıkar inşallah yenidenO bence bu dönemde çok vitamin takviyesi aldığımız için tırnaklar saçlar güçleniyor deniyor, yoksa vitamin yeterli gelmezse bebek hepsini emdiği için saç da dökülür, dişlerimiz de sallanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?