Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2 yaşında minnoş. geçmiş olsun size de. benimki de her hafta hasta zaten kış da geldi alıştık. ilk gebeliğimde 27 kilo almıştım bi de off ki ne off
Yaa aynı sayılır yaşlar benim de 2,5 🤗 arka arkaya zor olcak yaş aralığı ama iyi olcak inşallah 💕🌸 off 24 kg benimde çok almıştım şimdi korkuyorum yemiyorum zaten inşallah 9-10 kg ile kaparız 😅

Selam kızlar 🥰
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayaklarım ısınmıyor benim☺️ne kadar kat kat giysem de yok ısınmıyor. Buz gibi.Eskimo gibi geziyorum evde ..Bu durumu yaşayan var mı ?Normalde hamileler ateş bastı derler hormanlardan .Ben donayrum🥶

Ben de örüyorum hepsini normalde çok da severim ama birsey başlamadım halim yok zaten hem😅 sor bakalım ama normale donusunu de yavaş yavaş yap uzun süre istirahat ettin acele etme. Dr önermedi ya kendi kendime almalı mıyım bilmiyorum doğru olur mu dozunu vs de bilmiyorum ne zamana kadar kullanılır vs
Ben gördüğüm herşeyi örmek istiyorum valla korkuyorum ki internetten model bakmaya hemen hadi yapayım moduna geçiyorum annemi gaza getirdim battaniyeyi ona yaptiracam gerisi bende 😅🤣 işlere geri dönüşü mecbur yavaştan yaparim bunca zaman yatınca istesem bile ayakta duramıyorum hemen yatmak istiyorum 🤭😅benim 3. aşılamada vermedi progestanı doktor ama önceki 2 aşılamadan tecrübem vardı sadece doktor değiştirmiştim diye kendim başladım aşılama tutunca söyledim kullandım şuana kadar tutma şansını artırıyor diye infertilite asistanı biz yazmiyoruz doktor hanım sevmiyor dedi ne alaka bilemedim hamile kalınca zaten orayla işim bitti kadın doğuma geçtim doktora kullandığımı söyledim devam et dedi 12.haftaya kadar sabah akşam kullanılıyor leke akıntı vs varsa kanamaya düşüğe dönmesine engel oluyor🤗🤗🌸

Selam kızlar 🥰
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ayaklarım ısınmıyor benim☺️ne kadar kat kat giysem de yok ısınmıyor. Buz gibi.Eskimo gibi geziyorum evde ..Bu durumu yaşayan var mı ?Normalde hamileler ateş bastı derler hormanlardan .Ben donayrum🥶
Ben ayniyim, corap + patik, tisort + kalin hirka + battaniye evin icinde hala da usuyorum. Benim normalde vuvut isim 36.5, hamile olunca 37-37.5 oluyo hormonel degisimden, sanki atesli insan usur ustunu ortmek ister ya oyle dolasiyorum evde, herhangi bi enfeksiyon hastalik falan yok. Vucut isim degistigi icin boyleyim.

Selam kızlar 🥰
Bende öyleyim canım bulantım yok canım tatlı şeyler istiyor normalde tuzlu ekşi severim ama şuan aramıyorum varsa yoksa çikolata tatlı vs normalde soğuğu severim ama şuan elim ayağım buz gibi karnım göğüslerim ateş gibi tek vücutta 4 mevsim resmen 😅 erkek bebek belirtilerinden sayılıyor ama bakalım alakası olacak mı merakla bekliyorum çünkü tüm belirtileri var bende saç vücut yaglanmasi sırt ağrısı vs🥰🌸 💖

Bende öyleyim canım bulantım yok canım tatlı şeyler istiyor normalde tuzlu ekşi severim ama şuan aramıyorum varsa yoksa çikolata tatlı vs normalde soğuğu severim ama şuan elim ayağım buz gibi karnım göğüslerim ateş gibi tek vücutta 4 mevsim resmen 😅 erkek bebek belirtilerinden sayılıyor ama bakalım alakası olacak mı merakla bekliyorum 🥰 💖
Valla gogusler alev ates 😀 el ayak bi de en cok burnum ya burnumu isitamiyorum 😀

Ben ayniyim, corap + patik, tisort + kalin hirka + battaniye evin icinde hala da usuyorum. Benim normalde vuvut isim 36.5, hamile olunca 37-37.5 oluyo hormonel degisimden, sanki atesli insan usur ustunu ortmek ister ya oyle dolasiyorum evde, herhangi bi enfeksiyon hastalik falan yok. Vucut isim degistigi icin boyleyim.
Benim vücutta öyle fakat ayak başka bir kıta gibi.Ve bunca giyinmeye ayaklarımın isinmamasi çok tuhaf değil mi

Yaa aynı sayılır yaşlar benim de 2,5 🤗 arka arkaya zor olcak yaş aralığı ama iyi olcak inşallah 💕🌸 off 24 kg benimde çok almıştım şimdi korkuyorum yemiyorum zaten inşallah 9-10 kg ile kaparız 😅
çok güzel bir fark arkadaş olarak büyüyecekler. ben de arada fazla yaş olsun istemedim. zor olacak evet ama sonrasında rahat ederiz. uzun yıllar ara verip sil baştan aynı döngüye girmek daha zor olurdu

Bende öyleyim canım bulantım yok canım tatlı şeyler istiyor normalde tuzlu ekşi severim ama şuan aramıyorum varsa yoksa çikolata tatlı vs normalde soğuğu severim ama şuan elim ayağım buz gibi karnım göğüslerim ateş gibi tek vücutta 4 mevsim resmen 😅 erkek bebek belirtilerinden sayılıyor ama bakalım alakası olacak mı merakla bekliyorum çünkü tüm belirtileri var bende saç vücut yaglanmasi sırt ağrısı vs🥰🌸 💖
Ya ilk defa duyuyorum. Bakalım.Sağlikli olsun da..🥰
Ekstra lekelenmem var birde 😔 Belki de bundan sebep başka belirtilere odaklanamadım .

Ya ilk defa duyuyorum. Bakalım.Sağlikli olsun da..🥰
Ekstra lekelenmem var birde 😔 Belki de bundan sebep başka belirtilere odaklanamadım .
Lekeler için dinlenin ve doktor progestan verirse kullanın inşallah rabbim miniklerimizi bağışlar kucagimiza almak nasip olur bende en ufak agrida çok korkuyorum bide bı kaybım olunca iyice pimpiriklendim galiba 🤭 stres yapma üşüme ateşlenme vs gayet normal sen sıkı giyin çorabını patigini eksik etme üşüyüp gaz sancısına dönmesinden endişeleniyorsan fön makinesiyle ayaklarını çoraplarını ısıt öyle giy ben soğuk günlerde çamaşırımı corabimi hep öyle ısıtıyorum üşümem sancım geçiyor 🤗🌸

Benim vücutta öyle fakat ayak başka bir kıta gibi.Ve bunca giyinmeye ayaklarımın isinmamasi çok tuhaf değil mi
Chat gpt:
"Hamilelikte vücudun kan hacmi artar ve bu ekstra kan, öncelikle bebeğe ve hayati organlara yönlendirilir. Bu durum, özellikle ayak ve eller gibi uç bölgelere kan akışını azaltabilir, bu da üşüme hissine neden olabilir.
Ayrıca, gebelikte hormon seviyelerindeki değişiklikler damarları etkileyebilir. Progesteron hormonu, damarların gevşemesine ve genişlemesine neden olarak kanın vücutta daha yavaş dolaşmasına yol açabilir. Bu da ayak ve ellerde soğukluk hissi yaratabilir.
Diğer bir olasılık ise anemidir. Gebelik sırasında demir ihtiyacı artar, ve yeterince demir alınmadığında kansızlık oluşabilir. Anemi, oksijen taşıyan hemoglobin seviyelerini düşürdüğünden, eller ve ayaklarda üşüme şikayetlerine sebep olabilir."

Selam kızlar 🥰
Ben yaşıyorum. İzmirdeyim çok soğukta değil annemler normal diyolar ben üşüyorum 😀

Selam kızlar 🥰
Bende aynı sekildeyimm mümkün değil kendiliğinden ısınmıyor her akşam mutlaka sıcak su torbası yapıp battaniyeyle uzanıyorum TV karşısında yünlü bı çorap giyin sıcak su torbasını koyun altina hemen sıcacık olur ayaklariniz ben işten donmus bı şekilde geliyorum ayaklarım ısınınca vücudum da isiniveriyo hemen nasipse kış hamileliği geçireceğimiz için ayakları sıcak tutmak lazım hep 😊

Oh çok şükür maşallah 🤗 ben de elenatal 2 ye başlattı 9 haftalık olduk hep güzel ilerlesin süreçlerimiz inşallah 🤲🧿
Maşallah sana da😊 yaa güzel haberler geliyor burda üst üste o kadar mutlu oldum ki bana da moral oldu herseyin güzel olacağına dair🥰
Çok teşekkür ederim mesajlarınız için, sizlerden de güzel hep haberler duyarız inşaallah ❤️❤️

Evet şükür gördük keseyi🥰 ben de 2 kez catlatma tedavisi basarisiz oldu bıraktım aşılamaya geçmedim saldım olmuyor dedim. Bi baktım olmuş. Olumsuza o kadar adapte olunca insan üzülürüm diye Bi çeşit kendini koruma mekanizması geliştirmeye çalışıyor işte 😅 ama birsey başa gelecekse geliyor yani yiyecek ekmeği olan da muhakkak doğacak. Rabbim e sığınalım en iyisini O bilir diyip başka çare yok😊 daraldikca böyle kendi kendime konuşuyorum 😅
Ben de bebeği gördüm az önce canım 🥹🥹
Çok şükür bin şükür kalp atışı da vardı yavaştı biraz 🥹
Sat tarihine göre 1 hafta geride ama geç döllenme olmuştur dedi 🥲
Haftaya daha net anlayacağız inşallahhh sıkıntısız ilerler 🙏🙏
Sende sağlıkla görürsün inşallah bebeğini sonrada sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh 🤍🤍

Selam kızlar 🥰
Bende sürekli buz gibiyim hiç ateş basması evresine geçemedim🤣

X