- 7 Ekim 2024
- 949
- 319
- 18
- 21
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.861
Canm şimdi gidip alsam reçetesiz satılıyor mu eğer gebeysem bebeğin tutunmasını sağlıyo değilsem de söküyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm şimdi gidip alsam reçetesiz satılıyor mu eğer gebeysem bebeğin tutunmasını sağlıyo değilsem de söküyo mu
Aynen anneminkide normal doğum ayarlasan tutmazdi nasıl 4 yıl aradan sonra aynı güne doğurdun bizi derimay ne güzel planlamış
benimde eşimle kardeşi arasnda 1 gün var , yıl farklı tabi
bide normal doğum nasıl denk geldiyse
biri 9 ağustos diğeri 10 ağustos
ayarlasan tutmaz gerçekten
Evet aynen öyle cnm boşuna gecikmiyrosun en azndan yeni döngüye giriyorsun reçetesiz satılıyor ama 400 filan fiyatı sağlık ocağında yazdırdım ben 150 yada 190 ödedim sanırsam yazdır sende istersen 20 tablet var içinde 2 ay kullanmış oluyorsun 10+10Canm şimdi gidip alsam reçetesiz satılıyor mu eğer gebeysem bebeğin tutunmasını sağlıyo değilsem de söküyo mu
Canm şimdi almaya gidiyorum da bugün mü basliycam içmeye yoksa yeni döngüde mi sağlık ocağına ne deyip yazdırdın bizim burdaki biraz sıkıntıli daEvet aynen öyle cnm boşuna gecikmiyrosun en azndan yeni döngüye giriyorsun reçetesiz satılıyor ama 400 filan fiyatı sağlık ocağında yazdırdım ben 150 yada 190 ödedim sanırsam yazdır sende istersen 20 tablet var içinde 2 ay kullanmış oluyorsun 10+10
Nerden nasıl açılıyor ikimiz yapsak yapabilirmiyiz acabatek ayak cezası şöyle canım forumun kurallarına uymazsan uyarı alırsın hala devam edersen ceza verir bir süre yorum vs yapamazsın hiç bir yere benim bildiğim duyduğum böyle dediğim arkadaş sanırım tartışmış biriyle herhalde kötü kelimeler kullandılar o yüzden ceza almışlar bu arada evet yeni topik açabaliriz yani oraya geçiş yapar geçmek isteyen
Adetim düzensiz 40 gündür olmadım bu ilacı istyorum de yazdır cnm bizimkiler hiç sorgulamiyorCanm şimdi almaya gidiyorum da bugün mü basliycam içmeye yoksa yeni döngüde mi sağlık ocağına ne deyip yazdırdın bizim burdaki biraz sıkıntıli da
Catlama gününden sonra 10 gün 1 tane içiyorsun 5 gün içinde adet bekliyorsun canimAdetim düzensiz 40 gündür olmadım bu ilacı istyorum de yazdır cnm bizimkiler hiç sorgulamiyor
Tamam canmAdetim düzensiz 40 gündür olmadım bu ilacı istyorum de yazdır cnm bizimkiler hiç sorgulamiyor
canım konu açmayı biliyomusun hani soru sormak için falan o şekilde konu açılıyo sonra liste yapılıyo bilmem yaparmıyız kiAdetim düzensiz 40 gündür olmadım bu ilacı istyorum de yazdır cnm bizimkiler hiç sorgulamiyor
İcmesen daha iyi olur ballı süt iç istersen birde tereyağı pekmez karabiber kat az bişey Sabah akşam 2 kasık yeBoğazlarım epey şişti kızlar ya sesim kısılmış kulağıma vuruyor ağrısı. Umarım antibiyotiklik kıvama gelmem ıhlamur zararı var mıdır bebis olsa da? İçebilir miyim?
Yumurtalama gunumuz ayni senle hadi inşallah bu ay piki goruruzEvet reglim düzensiz ama garip bir şekilde yumurtlama günlerim düzenli geçen ay 12. Gün oldu
Bilmiyorumki işte ben telefondan giriyorum birde burdan olurmukicanım konu açmayı biliyomusun hani soru sormak için falan o şekilde konu açılıyo sonra liste yapılıyo bilmem yaparmıyız ki
Nerden nasıl açılıyor ikimiz yapsak yapabilirmiyiz acaba
yaparsınız yaaa ne olacak. tablo isim eklenecek tamamcanım konu açmayı biliyomusun hani soru sormak için falan o şekilde konu açılıyo sonra liste yapılıyo bilmem yaparmıyız ki
Evet ben de bu ilacı kullandık ve adet oldum bu ay yine kullanacağım belki bebek varda tıtunur diye
İnşallah yaaaaYumurtalama gunumuz ayni senle hadi inşallah bu ay piki goruruz
Bilmiyorumki işte ben telefondan giriyorum birde burdn olurmukicanım konu açmayı biliyomusun hani soru sormak için falan o şekilde konu açılıyo sonra liste yapılıyo bilmem yaparmıyız ki
He demesi kolay işte o tablo nasıl yapılır nasıl eklenir hicbisey bilmyorum bir kurcalayim bakım belki yaparım bilen varsa nasıl yapıldığını yazsınyaparsınız yaaa ne olacak. tablo isim eklenecek tamam
Sen doktora hiç gttnmi canim benimde donguler hep skntili bazen 35-37-25-38filan buluyo yarin gidicem ama pek umudum yok onceki doktor hic ilac yazmadi norml dediYumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek bence
Bende 94lüyümBiraz öyle oldu vala ayarlarsam tutmazdi heralde annemde ablamda beni tutturmuş ablam 15 Ağustos 90 doğum mu ben 94 doğumluyum bende 15 Ağustos 4 yıl ara ile
bende aynı hal ve düşüncelerdeyim , dr gittim gebelikte kullanılabilen antibiyotik başladık çok kötüydümBoğazlarım epey şişti kızlar ya sesim kısılmış kulağıma vuruyor ağrısı. Umarım antibiyotiklik kıvama gelmem ıhlamur zararı var mıdır bebis olsa da? İçebilir miyim?