• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Okumak istersen içerigine bak bak hamile insalar bile kullanıyor bunu güzel bir ilaç byle 35 40 gün çekeceğine dene derim doktorunada danış istersen belki iyi gelecek sana A abababba da 50 gün gecikti adet olmayı bekleyip durdu bunu içinde düzeldi şükür
Canm şimdi gidip alsam reçetesiz satılıyor mu eğer gebeysem bebeğin tutunmasını sağlıyo değilsem de söküyo mu

ay ne güzel planlamış :D
benimde eşimle kardeşi arasnda 1 gün var , yıl farklı tabi
bide normal doğum nasıl denk geldiyse
biri 9 ağustos diğeri 10 ağustos
ayarlasan tutmaz gerçekten
Aynen anneminkide normal doğum ayarlasan tutmazdi nasıl 4 yıl aradan sonra aynı güne doğurdun bizi derim😂

Canm şimdi gidip alsam reçetesiz satılıyor mu eğer gebeysem bebeğin tutunmasını sağlıyo değilsem de söküyo mu
Evet aynen öyle cnm boşuna gecikmiyrosun en azndan yeni döngüye giriyorsun reçetesiz satılıyor ama 400 filan fiyatı sağlık ocağında yazdırdım ben 150 yada 190 ödedim sanırsam yazdır sende istersen 20 tablet var içinde 2 ay kullanmış oluyorsun 10+10

Evet aynen öyle cnm boşuna gecikmiyrosun en azndan yeni döngüye giriyorsun reçetesiz satılıyor ama 400 filan fiyatı sağlık ocağında yazdırdım ben 150 yada 190 ödedim sanırsam yazdır sende istersen 20 tablet var içinde 2 ay kullanmış oluyorsun 10+10
Canm şimdi almaya gidiyorum da bugün mü basliycam içmeye yoksa yeni döngüde mi sağlık ocağına ne deyip yazdırdın bizim burdaki biraz sıkıntıli da

tek ayak cezası şöyle canım forumun kurallarına uymazsan uyarı alırsın hala devam edersen ceza verir bir süre yorum vs yapamazsın hiç bir yere benim bildiğim duyduğum böyle dediğim arkadaş sanırım tartışmış biriyle herhalde kötü kelimeler kullandılar o yüzden ceza almışlar 😊 bu arada evet yeni topik açabaliriz yani oraya geçiş yapar geçmek isteyen
Nerden nasıl açılıyor ikimiz yapsak yapabilirmiyiz acaba

Boğazlarım epey şişti kızlar ya sesim kısılmış kulağıma vuruyor ağrısı. Umarım antibiyotiklik kıvama gelmem ☹️ ıhlamur zararı var mıdır bebis olsa da? İçebilir miyim?

Boğazlarım epey şişti kızlar ya sesim kısılmış kulağıma vuruyor ağrısı. Umarım antibiyotiklik kıvama gelmem ☹️ ıhlamur zararı var mıdır bebis olsa da? İçebilir miyim?
İcmesen daha iyi olur ballı süt iç istersen birde tereyağı pekmez karabiber kat az bişey Sabah akşam 2 kasık ye

Okumak istersen içerigine bak bak hamile insalar bile kullanıyor bunu güzel bir ilaç byle 35 40 gün çekeceğine dene derim doktorunada danış istersen belki iyi gelecek sana A abababba da 50 gün gecikti adet olmayı bekleyip durdu bunu içinde düzeldi şükür
Evet ben de bu ilacı kullandık ve adet oldum bu ay yine kullanacağım belki bebek varda tıtunur diye

canım konu açmayı biliyomusun hani soru sormak için falan o şekilde konu açılıyo sonra liste yapılıyo 🫣 bilmem yaparmıyız ki 😂
Bilmiyorumki işte ben telefondan giriyorum birde burdn olurmuki:KK48:
yaparsınız yaaa ne olacak. tablo isim eklenecek tamam
He demesi kolay işte o tablo nasıl yapılır nasıl eklenir hicbisey bilmyorum bir kurcalayim bakım belki yaparım bilen varsa nasıl yapıldığını yazsın 😂

Yumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek bence 🥹
Sen doktora hiç gttnmi canim benimde donguler hep skntili bazen 35-37-25-38filan buluyo yarin gidicem ama pek umudum yok onceki doktor hic ilac yazmadi norml dedi

bende aynı hal ve düşüncelerdeyim , dr gittim gebelikte kullanılabilen antibiyotik başladık çok kötüydüm

Back