• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Nebilim cnm doktorda sağlıklı sprem 3gun kalır içerde diyor kalıyorsa niye olmuyorki demeye başladım bende bana 11.gunden 17. güne kdar gün aşırı birliktelik olsun 5 ay dene gebelik olmazsa gel tekrsr konuşalım dedi bu testi yapanlarda pik günüyle birlikte 3gun ustuste diyor anlamdım hangini yapmak doğru olur
Biraz kısmet bunu kabullenmek lazım benim 4. Ayım evlendiğimiz ilk günden beri hep pikleri ve üç günü değerlendiriyorum bir arkadaşımız sadece bir gün ilişkiye girip gebe kalmıştı o yüzden nasip

Anladim canim seninde adetlerin duzensizdi degilmi gecen ay ovulasyonda kacinci gun yumurtlama olmuştu.Bende 9gun filan kullandim kürü sonra braktim ikimizin ayni gun olur yumurtlama buyuk ihtimal
Evet reglim düzensiz ama garip bir şekilde yumurtlama günlerim düzenli geçen ay 12. Gün oldu

Evet reglim düzensiz ama garip bir şekilde yumurtlama günlerim düzenli geçen ay 12. Gün oldu
Yumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek bence 🥹

Aynen ilgilenecek biri yokmu acaba anlayan bu işlerden
Ovülasyonumun 13. Günü 11 günde kürü bıraktım ben bı hafta da 4-8 arası hep ilişkim oldı bugünü boş bırakacağım yarın büyük ihtimalle pik göreceğim yada 11
Allah askına söyle Sana güveniyorum canm
bence biriniz alsın konuyu
belki uğur getirir. Eldorin i biliyorsunuzdur
bende hevesliydim ama işimden dolayı bakamam

Yumurtlama günleri yakın olunca beklemek daha kolay oluyo ben 35 40 günde bir regl oluyorum bu yüzden yumurtlama gününu bulmak ardından 14 gün saymak fln beni çok yoruyo bir buçuk ayda bı ihtimal oluyo döngü süresi kısa olanlar için gebelik ihtimali daha yüksek bence 🥹
Ben gçen ay duphostanla hasta oldum bu haftanın heöem heöem tüm gğnlerini değerlendirdim bugünü boş bırakacağıö hem umudum var hem umudum yok gibi

Cnm sen regl duzenliyici biseyler kullanmiyormusun

Cnm sen regl duzenliyici biseyler kullanmiyormusun
Hayır kullanmiyorum doktor bı sıkıntı yok dedi ama döngünün bu kadar uzun sürmesi bence normal değil evlendigim ilk üç ay korunuyodum hap iğne fln değil ama prezervatif ti 28 gündü döngüm ta ki korunmayı bıraktım döngüm 35 40 güne yükseldi 🤦

Hayır kullanmiyorum doktor bı sıkıntı yok dedi ama döngünün bu kadar uzun sürmesi bence normal değil evlendigim ilk üç ay korunuyodum hap iğne fln değil ama prezervatif ti 28 gündü döngüm ta ki korunmayı bıraktım döngüm 35 40 güne yükseldi 🤦
Ozman kullanmalısın cnm pko filan yoksa çok uzun süre çünkü yumurtlamayı da etkiliyor bu durum

Ozman kullanmalısın cnm pko filan yoksa çok uzun süre çünkü yumurtlamayı da etkiliyor bu durum
Bende öyle düşünüyorum ama ne kullanmam gerekiyo bilmiyorum doktor da bişi demedi geçen gittiğimde reglyken gel dedi 6 aydır olmadığı için klomene başlarız dedi klomen ne onuda bilmiyorum

Bende öyle düşünüyorum ama ne kullanmam gerekiyo bilmiyorum doktor da bişi demedi geçen gittiğimde reglyken gel dedi 6 aydır olmadığı için klomene başlarız dedi klomen ne onuda bilmiyorum
Yumurta geliştirici ilaç cnm bence adete 10 gün kala duphaston al iç sen iyi gelecektir sana

Back