Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sarı akıntısı yoğun olan var mı? Normal midir?
Bende de sarı değil ama beyaz akındı var beyaz akıntı vajinana genişlemesi demişti doktor normal dedi en son sorduğumda
sarı akıntı enfeksiyon var diye biliyorum kasıntı filan var mı doktora danışın isterseniz

Kan değerlerine baktıran var mı sonuçlarınız nasıl bende kansızlık çıktı .Ekstra ilaç dışında takviye uygulayanlar var mı yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım hangi ilaçları verecek

Kan değerlerine baktıran var mı sonuçlarınız nasıl bende kansızlık çıktı .Ekstra ilaç dışında takviye uygulayanlar var mı yarın sonuç göstermeye gideceğim bakalım hangi ilaçları verecek
İlk 3 ay genel olarak folik asit dışında takviye vermiyorlar değerleriniz çok yerlerde değilse. Benim çok az kansızlığım vardı gebelik öncesi d vitamini kullanıyordum. Gebeliği öğrenince doktorum bırakmamı istedi. 3 ay sadece folik ile kendi haline bırakalım dedi

İlk 3 ay genel olarak folik asit dışında takviye vermiyorlar değerleriniz çok yerlerde değilse. Benim çok az kansızlığım vardı gebelik öncesi d vitamini kullanıyordum. Gebeliği öğrenince doktorum bırakmamı istedi. 3 ay sadece folik ile kendi haline bırakalım dedi

Anladım. Eskiden kan demir ilaçı kullanıyorduk demek ki onlarda ilk 3 ay yok belki sonra verecek aradan 14 yıl geçince tabi sil baştan oluyor her şeyi unuttum
Pregna omega kullanıyorum üstünde hepsi yazıyor ama demek ki yetmiyor bana :)

Canim gaz olabilir bu, elinle yumusak yumusak masaj yap karnina ayaklarini sicak tut, gaz sancisi hafife alincak gibi olmuyor bazen siddetli sanci ve agri yapabiliyor. Bebisin sagliklidir korkma.
Teşekkür ederim canım miniklerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da ağrıya siziya razıyım🤗 Annem yanımdaydı dokunma kese olabilir normaldir diyo bide fırça attı sen hamileliği kolay mi sandın isteyince sürpriz yumurta gibi eline verecekler sandın heralde diyo 😂 benim acı eşiğim yüksekmiş bulantılarım daha başlamamış ağrıları o zaman görecekmişim 😅🤭kabızlık geçti ama şu gaz sancısı geçmedi bı türlü ben ki çorabın adına tahammül edemezken çorap patik terlik kombinasyonundayim şuan 😂

Ben genel kan idrar teslerini yaptırdım şuan TSH takipte ve bikac kan kırmızıyla isaretliydi yarın kontrolüm var kalp atışını da inşallah duyarım doktor öyle bakıp ilaç verecek suanlik progestan fitil TSH için ilaç ve folbiol dışında bişey kullanmıyorum

Anladım. Eskiden kan demir ilaçı kullanıyorduk demek ki onlarda ilk 3 ay yok belki sonra verecek aradan 14 yıl geçince tabi sil baştan oluyor her şeyi unuttum
Pregna omega kullanıyorum üstünde hepsi yazıyor ama demek ki yetmiyor bana :)
sadece folikasit kullananlar var. Bende acaba fazla almak sakıncalımı diye korktum. pregna kullanıyorum içeriğinde bütün vitamin mineraller var. Doktora söyledim kullanmaya devam et dedi. İleriki haftalarda kan testini tekrarlıcaz dedi. Heralde hamilelikte kan değerleri değişiyo çok

sadece folikasit kullananlar var. Bende acaba fazla almak sakıncalımı diye korktum. pregna kullanıyorum içeriğinde bütün vitamin mineraller var. Doktora söyledim kullanmaya devam et dedi. İleriki haftalarda kan testini tekrarlıcaz dedi. Heralde hamilelikte kan değerleri değişiyo çok
Büyük ihtimal öyle oluyor ben az vitamin alıyorum galiba diye düşünürken siz de çok diye endişe etmişsiniz :)

Bana ilk gittiğim de folik asit al kullan dedi bende sizin önerdiğiniz varsa onu alayım dedim direk bunu verdi benim 5 tane kaldı için de ilk 3 ay kullanıyorduk sanırım tekrar alacağım bitince o zaman

X