- 1 Ekim 2020
- 1.620
- 1.094
- 83
- 34
- Konu Sahibi denizadamasal
- #10.841
bence kolaydır ama alınmıyormuş herhaldeYa ben almak isterim de tabloyı falan bilmiyorım
yeni açılan var galiba
herkes zamanla oraya geçer zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence kolaydır ama alınmıyormuş herhaldeYa ben almak isterim de tabloyı falan bilmiyorım
çok anlamıyorum aslında ama bizim bi grup vardı bu grubu açan kişi tek ayak cezası almıştı hatta editörlere falan sordular olmaz demişler onun cezasının bitmesi beklenmişti liste güncellemek içinOzman yeni topik mi açılması gerekiyor sen anliyormusun uygulamadan
Ama yumurtlamaman saglikliysa klomen kullanma derim oda iyi değil benceYumurta geliştirici ilaç cnm bence adete 10 gün kala duphaston al iç sen iyi gelecektir sana
Aramızdan biri açtıysa oraya geçelim yada kimse burdan gitmesin bu ayın sonuna kadarbence kolaydır ama alınmıyormuş herhalde
yeni açılan var galiba
herkes zamanla oraya geçer zaten
Reglı sokmek için değilmi canm o ya gebelik varsa bı zararı olur mu bu aydan umitliydim gün aşırı ve yumurtlama günlerini değerlendirdim ?Yumurta geliştirici ilaç cnm bence adete 10 gün kala duphaston al iç sen iyi gelecektir sana
çok anlamıyorum aslında ama bizim bi grup vardı bu grubu açan kişi tek ayak cezası almıştı hatta editörlere falan sordular olmaz demişler onun cezasının bitmesi beklenmişti liste güncellemek için
Tek ayak cezası ne oluyor canım şimdi biz istesek grup acamazmiyiz pekiçok anlamıyorum aslında ama bizim bi grup vardı bu grubu açan kişi tek ayak cezası almıştı hatta editörlere falan sordular olmaz demişler onun cezasının bitmesi beklenmişti liste güncellemek için
ben çok alıştım kız sizeAramızdan biri açtıysa oraya geçelim yada kimse burdan gitmesin bu ayın sonuna kadar
İnşallah cnm inşallah Eylül ayinida coks everim ben oğlum 1 Ağustos digeride Eylül olsa ne güzel olurdu eşim temmuz ben 15 Ağustos oğlumda 1 ağustosumarım komple eylül annelerine geçeriz
Bende buraya çok alıştım yaben çok alıştım kız size
hergün girmeden yapamıyorum
Enson adet olunca burdan ve herşeyden uzaklaşmak istyorum dedi birdaha yazmadı canım@ D denizadamasal kendi mi gitti ceza mı aldı ben hiç anlamadım
sizin ev aslan yuvası mı kızzzz yengeç ve aslanİnşallah cnm inşallah Eylül ayinida coks everim ben oğlum 1 Ağustos digeride Eylül olsa ne güzel olurdu eşim temmuz ben 15 Ağustos oğlumda 1 ağustos
bende öyle hatırlıyorum ama tek ayak cezası da alınca. gitmeden noldu acaba dedimEnson adet olunca burdan ve herşeyden uzaklaşmak istyorum dedi birdaha yazmadı canım
Hayır canım bu ilas adetide düzenliyor bebek varsa tutyor yoksa gecikme yasamadanda adet oluyorsun ben catlamdan sonra tekrar kullanmaya başlıycam 10 gün içip adrt bekleycem bebek varsa tutunmasını destkliyor aynı zamanda oğluma hamile kaldığım ayda içmiştim ben belkide o vesile oldu tutunmasına progestan görevide görüyor bu ilaçReglı sokmek için değilmi canm o ya gebelik varsa bı zararı olur mu bu aydan umitliydim gün aşırı ve yumurtlama günlerini değerlendirdim ?
Biraz öyle oldu vala ayarlarsam tutmazdi heralde annemde ablamda beni tutturmuş ablam 15 Ağustos 90 doğum mu ben 94 doğumluyum bende 15 Ağustos 4 yıl ara ilesizin ev aslan yuvası mı kızzzz yengeç ve aslan
en son regl olmuştu gidicem bir daha uzun süre girmicem falan yazmıştı ama sonra belki ceza almıştır bi fikrim yok@ D denizadamasal kendi mi gitti ceza mı aldı ben hiç anlamadım
tek ayak cezası şöyle canım forumun kurallarına uymazsan uyarı alırsın hala devam edersen ceza verir bir süre yorum vs yapamazsın hiç bir yere benim bildiğim duyduğum böyle dediğim arkadaş sanırım tartışmış biriyle herhalde kötü kelimeler kullandılar o yüzden ceza almışlar bu arada evet yeni topik açabaliriz yani oraya geçiş yapar geçmek isteyenTek ayak cezası ne oluyor canım şimdi biz istesek grup acamazmiyiz peki
ay ne güzel planlamışBiraz öyle oldu vala ayarlarsam tutmazdi heralde annemde ablamda beni tutturmuş ablam 15 Ağustos 90 doğum mu ben 94 doğumluyum bende 15 Ağustos 4 yıl ara ile
Okumak istersen içerigine bak bak hamile insalar bile kullanıyor bunu güzel bir ilaç byle 35 40 gün çekeceğine dene derim doktorunada danış istersen belki iyi gelecek sana A abababba da 50 gün gecikti adet olmayı bekleyip durdu bunu içinde düzeldi şükürReglı sokmek için değilmi canm o ya gebelik varsa bı zararı olur mu bu aydan umitliydim gün aşırı ve yumurtlama günlerini değerlendirdim ?