Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, hamileyken okunacak Esma-ül-Hüsnalar:

7. Hafta: 136 el- Mü'min , 161 el-Mâni
8. Hafta: 56 el-Mübdi, 336 el- Musavvir
9. Hafta: 391 eş- Şâfiy, 526 eş-Şekûr
10. Hafta: 113 el- Bâqî, 310 el-Müyessir
11. Hafta: 180 es-Semî', 104 el- 'Adl
12. Hafta: 731 el-Khâliq, 731 el- Khallâq, 211 el- Fâliq

'A: ع boğazdan çıkan yumuşak a harfi
Kh: خ hırıltılı ha harfi
q: ق boğazdan çıkan kalın ka harfi

Ben bugün sat a göre 8+0 ım yani bugün itibariyle 8 hafta bitti, bu hafta boyunca 9. Haftanın esmalarını okuyacağım. Siz de listeye bakıp kendi haftanıza göre 1 hafta içinde okuyabilirsiniz.

Ben bugün sat a göre 8+0 ım yani bugün itibariyle 8 hafta bitti, bu hafta boyunca 9. Haftanın esmalarını okuyacağım. Siz de listeye bakıp kendi haftanıza göre 1 hafta içinde okuyabilirsiniz.
Allah senden razı olsun canım benim ya, biz okudukça sen de hayrını göresin, sevabına hayrına ortak olasın inşallah 🤲🏻🥰

Ben gördüğüm herşeyi örmek istiyorum valla korkuyorum ki internetten model bakmaya hemen hadi yapayım moduna geçiyorum annemi gaza getirdim battaniyeyi ona yaptiracam gerisi bende 😅🤣 işlere geri dönüşü mecbur yavaştan yaparim bunca zaman yatınca istesem bile ayakta duramıyorum hemen yatmak istiyorum 🤭😅benim 3. aşılamada vermedi progestanı doktor ama önceki 2 aşılamadan tecrübem vardı sadece doktor değiştirmiştim diye kendim başladım aşılama tutunca söyledim kullandım şuana kadar tutma şansını artırıyor diye infertilite asistanı biz yazmiyoruz doktor hanım sevmiyor dedi ne alaka bilemedim hamile kalınca zaten orayla işim bitti kadın doğuma geçtim doktora kullandığımı söyledim devam et dedi 12.haftaya kadar sabah akşam kullanılıyor leke akıntı vs varsa kanamaya düşüğe dönmesine engel oluyor🤗🤗🌸
Ben de annemi durdurmaya çalışıyorum ama gitmiş bebek yorganı almış 🤣 battaniye örmüştüm var o da diyo 😅 ben de Bi başlarsam duramam o yuzden kalp atisi olsun diye bekliyorum sonra da sabret 10 hafta olsun diycem muhtemelen 😅 ordugumuz şeyler çok güzeldi bebek salopet tulum arkadaşlara verdim ama annemin ayirdiklari vardı öyle hatırlıyorum sesini etmiyor su an yapma dedim diye de🤣 bana ister burdan ister özelden yazar mısın detaylı şekilde Bi de ilacının fotosunu atabilir misin rica etsem. Baktım ki yine pembe geliyor başlarım çünkü 1 hafta daha Dr a gitmiycem kendimi tutuyorum gidip birsey goremeyince uzgun donmemek icin. nöbetlerim de bu ara gunasiri hep yani korkuyorum çok uzun süre ayaktayım haliyle. Kendim alayım olmazsa. Idarecimle konuştum ay sonuna kadar alamam seni ordan dedi e zaten kısmetse 10 hafta olcaz o zamana riskli dönemi tempolu geciriyorum🥺 Allah a emanetiz napim artık

Ben de bebeği gördüm az önce canım 🥹🥹
Çok şükür bin şükür kalp atışı da vardı yavaştı biraz 🥹
Sat tarihine göre 1 hafta geride ama geç döllenme olmuştur dedi 🥲
Haftaya daha net anlayacağız inşallahhh sıkıntısız ilerler 🙏🙏
Sende sağlıkla görürsün inşallah bebeğini sonrada sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh 🤍🤍
Maşallah canım benim o kadar sevindim ki inan 🥹🥰 yeni oluşuyor bebek daha o yüzden yavaştır bak tam tahmin ettiğim gibi olmus 🤭 hiç korkma duymussunuz bak ne güzel hersey guzel olacak Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲 darısı bana ve bekleyen herkese🥰

Herkese selam 😌
Ben 6+4 te yarın kontrole gideceğim.
5+1 de karından kese göründü.
Bir daha vajinal muayeneye ihtiyaç olabilir mi?
Bebeği veya kalp atışını görmek için fikriniz var mı? 😌

Herkese selam 😌
Ben 6+4 te yarın kontrole gideceğim.
5+1 de karından kese göründü.
Bir daha vajinal muayeneye ihtiyaç olabilir mi?
Bebeği veya kalp atışını görmek için fikriniz var mı? 😌
Normal kosullarda vajinal kontrol etmiyorlar, kalp atisi duyulmazsa ya da baska problem vs olursa emin olmak icin vajinal bakiyolar. Bugun benim de vajinal bakildi mesela, normalde gerek yoktu ama bebegin tutundugu yer sorunlu damarima yakin mi diye gormek istedi doktor. Gerekli degilse bakilmaz, ama bakilmayacaginin da garantisi yoktur.

Normal kosullarda vajinal kontrol etmiyorlar, kalp atisi duyulmazsa ya da baska problem vs olursa emin olmak icin vajinal bakiyolar. Bugun benim de vajinal bakildi mesela, normalde gerek yoktu ama bebegin tutundugu yer sorunlu damarima yakin mi diye gormek istedi doktor. Gerekli degilse bakilmaz, ama bakilmayacaginin da garantisi yoktur.
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için 😌
Benim de geçen kontrolde doktor vajinal gözükecektir ama karından bakalım yine de dedi ve kesemiz çok şükür göründü.
Şimdi de o ihtimal var yani anladım…
Son gün inanılmaz stres yarattı bende 🫢

Ben de pazartesi 11 e randevu aldım 7+3 olmuş olacağım nasipse o gün. artık hem bebegi hem kalp atışını duymayı ümit ederek gideceğim 🥹🤲 akşamına da nobetim var keyifle gitmek nasip olur inşallah 🤲🥹
Aramızda 1 gün vardı sizinle hatırladım 💕 her şeyin yolunda olmasına sevindim
Umarım hepimiz bu yolculukta sağlıkla ilerleriz 😌

Çok teşekkür ederim dönüşünüz için 😌
Benim de geçen kontrolde doktor vajinal gözükecektir ama karından bakalım yine de dedi ve kesemiz çok şükür göründü.
Şimdi de o ihtimal var yani anladım…
Son gün inanılmaz stres yarattı bende 🫢

Aramızda 1 gün vardı sizinle hatırladım 💕 her şeyin yolunda olmasına sevindim
Umarım hepimiz bu yolculukta sağlıkla ilerleriz 😌
İnşallah ya🤲🥹 benim 6+0 da gittiğimde bebek görünmedi kese göründü. Bebek oluşmamış mi kesin olarak şu an dedim vajinal baksak belki görünür dedi ama illa istiyor musun dedi. Sıkıntı görmüyorsanız gerek yok dedim. Ayni senin gibi yani. Pembe akıntı da olunca vajinal istemedim Bi de üstüne. Yani sen görürsün bence bebegi ya gunun benden daha cok olmus oluyor kontrolde😊

Ben de annemi durdurmaya çalışıyorum ama gitmiş bebek yorganı almış 🤣 battaniye örmüştüm var o da diyo 😅 ben de Bi başlarsam duramam o yuzden kalp atisi olsun diye bekliyorum sonra da sabret 10 hafta olsun diycem muhtemelen 😅 ordugumuz şeyler çok güzeldi bebek salopet tulum arkadaşlara verdim ama annemin ayirdiklari vardı öyle hatırlıyorum sesini etmiyor su an yapma dedim diye de🤣 bana ister burdan ister özelden yazar mısın detaylı şekilde Bi de ilacının fotosunu atabilir misin rica etsem. Baktım ki yine pembe geliyor başlarım çünkü 1 hafta daha Dr a gitmiycem kendimi tutuyorum gidip birsey goremeyince uzgun donmemek icin. nöbetlerim de bu ara gunasiri hep yani korkuyorum çok uzun süre ayaktayım haliyle. Kendim alayım olmazsa. Idarecimle konuştum ay sonuna kadar alamam seni ordan dedi e zaten kısmetse 10 hafta olcaz o zamana riskli dönemi tempolu geciriyorum🥺 Allah a emanetiz napim artık
Olsun tehlikemiz olmasın sağlıkla gelsinler de başlarız bı yerden canım 🤗 ilaç bu sabah akşam kullanılıyor işte eğer çok yoğun çalışıyorsan molalarda yada eve gelince ayaklarını yüksek tut bacaklarının altına yastık koy vücuda göre yüksek olsun ben diğer iki asilamada günde bı tane bu ilacın iğnesini de vuruyordum ama evde vurdugum için mi bilemem ağır geliyodu dagilmiyordu yağlı ağır bı iğneydi onu çok yoruldugum akıntının yoğun olduğu günlerde 1 tane vurmaya başladım ama bunu kullanmayinca sanki rahmim genişliyor da sancıyla içimi itiyor gibi geliyor psikolojik mi gercekten faydası var bilemedim kullanınca anında kasılma hissi gidiyor inşallah sanada şifa olsun bebişlerimiz sımsıkı tutunsun🤲🏻🤲🏻💝 özelden atacaktım ama özelin kapalı yanlış yönlendirme veya ilaç tavsiyesi diye inşallah ban yemeyiz kendimde faydasını gördüğüm için paylaşmak istedim

Eklentiler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    4,6 KB · Görüntüleme: 0

Allah razı olsun canım biz okudukça rabbim senide sevabına ortak etsin bende çok arıyorum esmalar dualar bizi düşünmen çok güzel çok teşekkür ederiz 🤗🤗 ben niyette etmiştim eğer hamile kalırsam doğuma kadar hergun 1 Yasin okuyacam diye onlara ek bide esmalar manevi olarak ruhumuzu rahatlatir inşallah vesveseden stresten korur 🤲🏻🤲🏻🌸

Maşallah canım benim o kadar sevindim ki inan 🥹🥰 yeni oluşuyor bebek daha o yüzden yavaştır bak tam tahmin ettiğim gibi olmus 🤭 hiç korkma duymussunuz bak ne güzel hersey guzel olacak Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲 darısı bana ve bekleyen herkese🥰
Bende çok sevindim canım çok şükür gördüm 🙏🙏🥹🥹
Amiin canım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahh 🤲🏻🤍
Darısı sağlıkla tüm isteyenlerin başına🙏🙏

X