Çok şaşırdım haftası mi küçük gerçi bugün bizimkine farkı bir doktor baktı kız diye tahmin ediyorum dedi benim kızımi üç doktor tahmin ile bildiinşallah değişmez çünkü bir sürü aisveris yaptim kuzuma
Fitil ve kan sulandırıcıya devam ediyorum. Kan sulandırıcıyı bırakmam artık genetik test vermiştim pıhtılaşma çıktı. Fitili inşallah bıraktırır diye umut ediyorum
Fitil ve kan sulandırıcıya devam ediyorum. Kan sulandırıcıyı bırakmam artık genetik test vermiştim pıhtılaşma çıktı. Fitili inşallah bıraktırır diye umut ediyorum
Tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak.tedavi sürecinde başladığınız ilaçları doktor kesti mi sizden.mesela ben ;
Sabah akşam progestan hap
Sabah akşam progestan iğne
Sabah enox kan sulandırıcı iğne
Sabah akşam yarim deltakortil kullaniyorum.
Doktor bunlari benden kesmedi hala.cuma günü randevum var o zaman kestiği olur mu bilemiyorum,sizden de bir fikir almak istedim
Benim 10.haftadan sonra azalta azalta kesmişti, 12. Hafta hepsi bitmişti.
Fakat sonra lekelenmem olunca Progestan fitil ve duphaston geri döndü :) günde 2 fitil, bir duphaston alıyorum. Perşembe kontrolüm var kesecek sanırım.
Benim 10.haftadan sonra azalta azalta kesmişti, 12. Hafta hepsi bitmişti.
Fakat sonra lekelenmem olunca Progestan fitil ve duphaston geri döndü :) günde 2 fitil, bir duphaston alıyorum. Perşembe kontrolüm var kesecek sanırım.
Benimde aynı.15. haftada kesmiştik.kanama olunca tekrar devam ettik ignelere.19 .haftadayiz suan .karnim büyüdükçe iğne yapmak daha da zorlaşiyo.keser diye düşünüyorum bizimde
Benimde aynı.15. haftada kesmiştik.kanama olunca tekrar devam ettik ignelere.19 .haftadayiz suan .karnim büyüdükçe iğne yapmak daha da zorlaşiyo.keser diye düşünüyorum bizimde
Doğru, o zaman iyice zorlaşıyor. Son günlerdir inşallah sağ salim ilaç faslını kapatırız biz de en azından senin iğneleri kesse rahatlarsın en çok iğneler zorluyor, neyse bebişler iyi olsun da
Doğru, o zaman iyice zorlaşıyor. Son günlerdir inşallah sağ salim ilaç faslını kapatırız biz de en azından senin iğneleri kesse rahatlarsın en çok iğneler zorluyor, neyse bebişler iyi olsun da
Kızlar benim iki üç gündür sağ böbrek boşluğum ağrıyor sanırım böbrek büyümesi yaşıyormuşum çok canım sıkıldı doktor testler istedi cuma kontrol var. Zaten plasentaya kafam takık birde bu moralimi bozdu. Birde hep konuları okuyup kendimi korkutuyorum bu huyumu acil bırakmam lazım
Kızlar benim iki üç gündür sağ böbrek boşluğum ağrıyor sanırım böbrek büyümesi yaşıyormuşum çok canım sıkıldı doktor testler istedi cuma kontrol var. Zaten plasentaya kafam takık birde bu moralimi bozdu. Birde hep konuları okuyup kendimi korkutuyorum bu huyumu acil bırakmam lazım
Olumsuz şeyler okuma veya izleme.gecen bende bu girdapa düştüm.panik atak mıdır nedir geceleri nefes darlığı falan bir hafta uyuyamadim doğru düzgün kafaya takmaktan.daha izlemiyorum.instagramdan takibi biraktim gormemek icin
Olumsuz şeyler okuma veya izleme.gecen bende bu girdapa düştüm.panik atak mıdır nedir geceleri nefes darlığı falan bir hafta uyuyamadim doğru düzgün kafaya takmaktan.daha izlemiyorum.instagramdan takibi biraktim gormemek icin
Yaşadığım şehirde Hematoloji var ama yeni açılan bir bölümdü küçük yer de olunca o testin yapılmadığını söylediler. Erciyes ünv in tıbbi genetik bölümüne gittim özel gibi ilgilenip birçok soruyla alınacak testleri aldılar. Sıranın da yoğun olmadığı bir bölüm. Özele gerek yok. Büyük şehir ve araştırma hastanelerinde muhakkak vardır. Normalde tüp bebekte 12. Haftada bırakılıyor kan sulandırıcılar, ailede çıkınca ben sağlama almak istedim yaptırdım testi. İçim rahatladı. Bıraksam acaba dicektim.