Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumsuz seylerı kesınlıkle okuma burdada ınstegramdada bakma gercekten anksiyete yı tetıklıyor bnde oyleyım olumsuz bır sey okudugumda etkılenıyorum ıster ıstemez.bu surecte pozıtıf dusunmek cok onemlı helede bızım gıbı hassas olan tez etkılenenler içinKızlar benim iki üç gündür sağ böbrek boşluğum ağrıyor sanırım böbrek büyümesi yaşıyormuşum çok canım sıkıldı doktor testler istedi cuma kontrol var. Zaten plasentaya kafam takık birde bu moralimi bozdu. Birde hep konuları okuyup kendimi korkutuyorum bu huyumu acil bırakmam lazım
Yaştan dolayımı riskli çıkmış çünkü o bendede riskli çıktı..İn şa Allah güzel haberlerle gelirsinKızlar duanıza ihtiyacım var ikili testim iyi cikmadi o yüzden perinatolog a gidicem yarin sknti yoktur inşallah![]()
Cevabınız için teşekkür ederimYaşadığım şehirde Hematoloji var ama yeni açılan bir bölümdü küçük yer de olunca o testin yapılmadığını söylediler. Erciyes ünv in tıbbi genetik bölümüne gittim özel gibi ilgilenip birçok soruyla alınacak testleri aldılar. Sıranın da yoğun olmadığı bir bölüm. Özele gerek yok. Büyük şehir ve araştırma hastanelerinde muhakkak vardır. Normalde tüp bebekte 12. Haftada bırakılıyor kan sulandırıcılar, ailede çıkınca ben sağlama almak istedim yaptırdım testi. İçim rahatladı. Bıraksam acaba dicektim.
Yasınız kac bılmıyorum ama yastan dolayı rısklı cıkabılıyor fetal dna yaptırın daha dogru sonuc verıyor fetal dna.gecmıs olsunnKızlar duanıza ihtiyacım var ikili testim iyi cikmadi o yüzden perinatolog a gidicem yarin sknti yoktur inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar günaydın çok hastayım. Sağlık ocağına gittim hicbir şey yapamayız dedi yolladı. Evde kendi kendine geçiren var mı çok kötüyüm![]()
Çok geçmiş olsun. ben de geçen hafta hastaydım iyileştim şimdi tekrar oldum. doktorum hasta olursan kulak burun boğaza git dedi bana evde de geçmiyor artık bal yemekten tiksiniyorumKızlar günaydın çok hastayım. Sağlık ocağına gittim hicbir şey yapamayız dedi yolladı. Evde kendi kendine geçiren var mı çok kötüyüm![]()
Çok geçmiş olsun. ben de geçen hafta hastaydım iyileştim şimdi tekrar oldum. doktorum hasta olursan kulak burun boğaza git dedi bana evde de geçmiyor artık bal yemekten tiksiniyorum
Dusa girdim çıktım ıhlamur kaynattım şimdi. Eğer bugun de atlatamazsam serum yemeye gideceğim hiç halim kalmadı. Havalar da bir duzelmedi gittiÇok geçmiş olsun canımBenimde burnum tıkalı kaşınıyor galiba bende hasta olucam eşimden oğluma geçti odanda bana gibi buhar falan yaptım gece çabuk geçse bari hamilelere çokta bişey yapmıyorlar ama çok kötüysen bi serum alsaydın
![]()
İnşallah bir sıkıntı yoktur merak etmeyin benimde ikili test sıkıntılı test verdim bekliyorumKızlar duanıza ihtiyacım var ikili testim iyi cikmadi o yüzden perinatolog a gidicem yarin sknti yoktur inşallah![]()
ilk 3 ay hormonlarımdan ve bulantılarımdan dolayı hiç isteğim yoktu. şimdi yeni yeni normale döndüm.Kızlar biraz özel bi soru olacak ama cinsel ilişki konusunda nasıl bi yol izliyorsunuz? Biz uzun süre sonra ilk kez yaptık ama peçeteye nokta kadar çok açık pembe bi şey geldi devamı olmadı ağrım felam da yok vajina daha hassas olduğu için böyle şeyler olabiliyormuş ama içim pek de rahat değil yaşayan var mı bunu
Gecmiş olsun ben ilk gebelikte hastanmıştım doktor dedi doğal yollarla iyileş hatta parol bile izin vermedi şaşırmıştım bol bol portakal yedim bal limon sıcak suya kattım içtimKızlar günaydın çok hastayım. Sağlık ocağına gittim hicbir şey yapamayız dedi yolladı. Evde kendi kendine geçiren var mı çok kötüyüm![]()
İlkte almak istedim ama malum o kadar alıcaklarım varken ona para veremedim iyiki almadım diyorum hiç kokmadı bile bez için bir poşet yeniliyordum her gün asla koku olmadıkızlar korbell aldınız mı ? alacak mısınız ? daha önce alıp kullananan var mı ?
ben kızımda almamıştım ama eski evimiz byüktü, balkonda çöp kutusu vardı bekletmeden kokmadan atıyorduk. ihtiyaç duymamıştım. şimdiki evimiz daha minimal
acaba alsam mı diyorum
fiyatları da uçmuş
Yaştan dolayımı riskli çıkmış çünkü o bendede riskli çıktı..İn şa Allah güzel haberlerle gelirsin![]()
Yaşım 33 ama 21 inde 34 olcam bu ay biyokimyasal trizomi 21 oranım 1:319 cikmis o yüzden perinatolog a yonlendirdi çok korkuyorum 2 hamileligimde böyle bisi basima gelmemişti ilk defa geliyor basima inşallah güzel geçer bugun 13.30 da randevumYasınız kac bılmıyorum ama yastan dolayı rısklı cıkabılıyor fetal dna yaptırın daha dogru sonuc verıyor fetal dna.gecmıs olsunn![]()
Anladım canım İn şa Allah sorun çıkmaz güzel haberler alYaşım 33 ama 21 inde 34 olcam bu ay biyokimyasal trizomi 21 oranım 1:319 cikmis o yüzden perinatolog a yonlendirdi çok korkuyorum 2 hamileligimde böyle bisi basima gelmemişti ilk defa geliyor basima inşallah güzel geçer bugun 13.30 da randevum![]()