- 20 Ağustos 2024
- 138
- 78
- 13
Benimde bugün netleşti erkekMerhaba hanımlar bugün cinsiyetimiz belli oldu devlette baktırdım doktor ben erkek gördüm dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün netleşti erkekMerhaba hanımlar bugün cinsiyetimiz belli oldu devlette baktırdım doktor ben erkek gördüm dedi![]()
Kız dedi canım kızım olacak mış ama ben galiba detaylı ultrason dan sonra emin olurumneymiş neymiş
Kızım olacak Allah'ın izniyle ama bir ay sonra detaylı ultrason dan sonra iyice emin oluruz inşallah
niye öyle dedin , şüpheli misinKız dedi canım kızım olacak mış ama ben galiba detaylı ultrason dan sonra emin olurum
Fitil ve kan sulandırıcıya devam ediyorum. Kan sulandırıcıyı bırakmam artık genetik test vermiştim pıhtılaşma çıktı. Fitili inşallah bıraktırır diye umut ediyorumTüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak.tedavi sürecinde başladığınız ilaçları doktor kesti mi sizden.mesela ben ;
Sabah akşam progestan hap
Sabah akşam progestan iğne
Sabah enox kan sulandırıcı iğne
Sabah akşam yarim deltakortil kullaniyorum.
Doktor bunlari benden kesmedi hala.cuma günü randevum var o zaman kestiği olur mu bilemiyorum,sizden de bir fikir almak istedim![]()
Kız çocuklarda yanılma payı olabilir diyorlar ondan canımniye öyle dedin , şüpheli misin
16 da kesinleşir diyorlar ya artık ondan dedim
göremediyse bilmiyorum tabi
Kızlar hani ultrasonda bebişlerimizin kağıtları varya resmi flan o sağ alt köşede numara gibi şeyler yazıyor onlar ne demek
Gözün aydın canım bende 16+1 bugün kızım olacağını öğrendim banada kız da yanılma payı oluyor diyorlarKızlar da benim de cinsiyet belli oldu bugün kızımız olacakmışama ben baya şaşırdım herkes erkek diyordu iyice ona adapte olmuştum üç çizgiyi net bi şekilde gördük bizde kızlarda üç çizgi oluyormuş sanırım sağlıkla gelsinler inşallah 16+4 teyim değişir mi cinsiyet bilemedim doktorum alışveriş yapabilirsin dedi
Gözün aydın canım bende 16+1 bugün kızım olacağını öğrendim banada kız da yanılma payı oluyor diyorla
Doktorunuz baya emin miydi sizin deGözün aydın canım bende 16+1 bugün kızım olacağını öğrendim banada kız da yanılma payı oluyor diyorlar![]()
Canım diğer mesajın altına yazamadım evet benim doktor yüzde bile vermedi net bir şekilde kız dedi ama çevrem sürekli kızlarda yanılma payı oluyor dedilerKızlar da benim de cinsiyet belli oldu bugün kızımız olacakmışama ben baya şaşırdım herkes erkek diyordu iyice ona adapte olmuştum üç çizgiyi net bi şekilde gördük bizde kızlarda üç çizgi oluyormuş sanırım sağlıkla gelsinler inşallah 16+4 teyim değişir mi cinsiyet bilemedim doktorum alışveriş yapabilirsin dedi
Kızlar bana 13de özelde yuzde 60kız denmişti sonra devlete gittim 15de yüzde 99erkek denmişti bu gün özeldeki hastaneye gittim doktor inat ediyor bu bebek kız diyetekrar devlete başka bir doktora gittim oda yüzde 80erkek dedi ee hocam devlete gittim yüzde 80erkek dediler dedim yat bida bakalım dedi yok bu bebek kız diyor şaşırdım kaldım yaa
Benimde tüp bebek 10. Haftada kesti doktorum normalde hep 3. Ay bitene kadar kullaniyor herkes erken kesti benim doktorumTüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara bir sorum olacak.tedavi sürecinde başladığınız ilaçları doktor kesti mi sizden.mesela ben ;
Sabah akşam progestan hap
Sabah akşam progestan iğne
Sabah enox kan sulandırıcı iğne
Sabah akşam yarim deltakortil kullaniyorum.
Doktor bunlari benden kesmedi hala.cuma günü randevum var o zaman kestiği olur mu bilemiyorum,sizden de bir fikir almak istedim![]()
Bana da iki doktor erkek dedi bugün kız olduğunu söyledi diğer doktor şok oldum hatta erkekte pipiyi bile göstermişti önceki doktor olabilir bazen gördüklerini pipiye benzetiyorlar dedi. Bakalım haftaya bi daha bakıcak böyle cinsiyet değişikliği çok tuhaf yapıyor insanıCanım diğer mesajın altına yazamadım evet benim doktor yüzde bile vermedi net bir şekilde kız dedi ama çevrem sürekli kızlarda yanılma payı oluyor dediler
Haklısın canım desene sanada net birşey söylemiyorlar doğuma kadar netleşir inşallahBana da iki doktor erkek dedi bugün kız olduğunu söyledi diğer doktor şok oldum hatta erkekte pipiyi bile göstermişti önceki doktor olabilir bazen gördüklerini pipiye benzetiyorlar dedi. Bakalım haftaya bi daha bakıcak böyle cinsiyet değişikliği çok tuhaf yapıyor insanı
Çok şaşırdım haftası mi küçük gerçi bugün bizimkine farkı bir doktor baktı kız diye tahmin ediyorum dedi benim kızımi üç doktor tahmin ile bildiBana da iki doktor erkek dedi bugün kız olduğunu söyledi diğer doktor şok oldum hatta erkekte pipiyi bile göstermişti önceki doktor olabilir bazen gördüklerini pipiye benzetiyorlar dedi. Bakalım haftaya bi daha bakıcak böyle cinsiyet değişikliği çok tuhaf yapıyor insanı
Kaçıncı haftadasin peki ? Tuhaf yapmaz mı insan kendini ne derlerse ona göre hazırlıyor Allah'tan alışveriş yapmamstmBana da iki doktor erkek dedi bugün kız olduğunu söyledi diğer doktor şok oldum hatta erkekte pipiyi bile göstermişti önceki doktor olabilir bazen gördüklerini pipiye benzetiyorlar dedi. Bakalım haftaya bi daha bakıcak böyle cinsiyet değişikliği çok tuhaf yapıyor insanı
Şuan 17+4 kız dediler geçen 16+4 de başka doktor erkek demişti çokta yok arada bilmiyorum kesindir artık heraldeKaçıncı haftadasin peki ? Tuhaf yapmaz mı insan kendini ne derlerse ona göre hazırlıyor Allah'tan alışveriş yapmamstm
Canım bende pazar gününden beri yaşiyorum.Kasik ağrım bugün sanki biraz daha arttı.Acaba Dr gitmeye gerek var mıdir?Kızlar kasık ağrılarınız var mı ben 2 gündür özellikle çok sık yaşıyorum batma girip çıkıyor aniden bu haftalarda normal diyolar ama insanın içinde de illaki bi korku oluyor