• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Benim nst icin 35+4 gibi falan gidecegim
Bende nst bakmayacak misiniz dedim , her şey yolunda dedi ,1 ay sonra gel dedi ,o da 35+4 e falanndenk geliyor

Eveet ne zaman çekmeye çalışsam duruyordu
İlk kez dün yakaladım😅
Ben dün girdim 32+5 de gebe pol. 6 dan giriş yapmıştım orası yine riskli gebelik diye geçiyor diye herhalde

Hayır canım bebisim kafa çapı önde gidiyor. 32 haftalığım ama kafa 36 hafta olarak gözüküyor🥺sağlık sorunu yok ama 37. Haftada +40 cıkarsa normal doğum yapamazsın dedi doktorum
Anladım canım. En güzel en kolay şekilde gelsin minik kuşun 💐 Benim zaten sezaryen ama yine de kafam rahat mı? Değil😄 Normal doğmaya çalışmaz umarım. Ayy yaşarken çok uzun geldi ama aslında ne ara sonlara geldik diyorum🙏🏻

Günaydın canım, maşallah tosuncuğa :) benim kızın kafası da önden gidiyor ama seninki kadar değil, 1 hafta 5 gün fark çıkıyor. Biz ne planlarsak planlayalım bebekler nasıl geleceklerini kendileri seçiyorlar, hiç kendini üzme elimizde değil maalesef. Benim ki de sürekli dönüyor içerde korkuyorum kordon filan dolanacak diye ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz minnoşların keyfi nasıl istiyor :)
Cidden öyle canım ama insanın elinde olmayacağı bir şekilde takılıyor işte🥺 sağlıkla gelsin miniklerimiz de asıl önemli olan o 🙏🏻♥️
Anladım canım. En güzel en kolay şekilde gelsin minik kuşun 💐 Benim zaten sezaryen ama yine de kafam rahat mı? Değil😄 Normal doğmaya çalışmaz umarım. Ayy yaşarken çok uzun geldi ama aslında ne ara sonlara geldik diyorum🙏🏻
Teşekkür ederim canım. Tüm miniklerimiz sağlıkla gelsin de ısıralım o popişleri 🥺ne cektik amaaa iyiiii cektik 😂♥️

Günaydın bende alerjiğim maalesef. Benim de göz ve burun akıntısıyla hapşırma oluyor. Burnum ve gözlerim yanıyor sürekli. Tıkanıklık varsa burun için bu spreyi kullanıyorum ben içeriği temiz bir bak istersen. Boğaz için de sirkeli su ve tuzlu su ile gargara
dışında pek bir şey yok yapacak sanırım.

Eki Görüntüle 3565733
Bu spreyden var bende artık etki etmiyor, akşam nebulazator alcam.. serum fizyolojik denicem.. ama bu sirkeli tuzlu gargarayi da deniyom ben teşekkürler

Yok canım bugün eşim sağlık ocağına gösterecek keşke antibiyotik verse ya şaseyle geçecek gibi değil 2 hafta önce 80 çıkmış şimdi 90 bakteri
bence de antibiyotik versin en azından birkaç hafta idare eder seni şase bir işe yaramıyor tadı da çok kötü

merhaba kızlarrr enerjinizden bendeee istiyorumm ama şu saat olmuş anca uyanabildim düzgün uyuyamıyorum bir tek soluma yatmak zorunda olduuğum için mide ağrısı da hat safhada mahvoluyorum size birşey sorucaktım 32+1 de kontrole gittiğimde bebeğim 1840 gramdı doktorum herşey normal dedi ama bi kaç gündür aklıma takıyorum tam 31 haftada da 1730 felandı yani haftalık kilo alması çok az geldi sanki kilo aldıracak herşeyi de tüketiyorum ama çok taktım bu duruma

2-3 defa kontrol etti kilosunu emin olmak için bu yüzden takıldı aklıma süt yoğurt çiğ kuruyemiş kefir tüketiyorum bi sonraki kontrole gitmeye korkuyorum ya almadıysa diye
Merhaba canım benim doktorum haftada normal kilo artışının 150 gram olduğunu söyledi 31 ve 32. hafta arası için bende tam 32. haftamda gitmiştim birde 2 haftada bir kontrol edilmesinin doğru olan olduğunu söyledi çünkü yanıltabiliyormuş bu ölçümler tam doğruyu veremiyormus zaten

Kizlar miyom varken normal dogum oluyor mu acaba???doktoruma sormadim hic ama sorucam
Benim de miyomum var, hamilelikle birlikte çıktı. Profa detaylı için gittiğimde ona sormuştum doktor yerine bağlı engel olup olmaması dedi. Eğer kesenin üstündeyse engel olmaz mesela benimki öyle olduğu için sende engel değil dedi

Randevu saati gelsin de söylerim şase üst üste de kullanılmıyormuş zaten
Canım bende de enfeksiyon çıktı manurol kullandım geçmedi. P ile başlayan bi antibiyotik verdi onu da kullandım kullanırken geçti ama sonra yine geldi. Şimdi purinol verdi doktor günde 3 kez 10 gün boyunca kullan dedi. Suya karıştırılarak yapılıyo. Bugün 5. Günüm iyiyim şuan.

Kızlar selamlar umarım herkes iyidir artık yokuş aşağının sonlarına yaklaşıyoruz hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem gerginim herşey var yani 😀😀😀😀 T Tugce0700 seni merak ettim canım nasılsın iyi misin bebişin nasıl ? Bana da eğer Ankara Üni de yaparsam 38+3/5 civarı alacaklarını söylediler o da 30 Nisan ile 2 Mayıs arasında bir güne geliyor bakalım çok az kaldı 😀

Back
X