- 22 Mayıs 2024
- 842
- 1.661
- 28
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.481
Hala doğurmadım. Sancı da yok suyum da gelmedi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de bir birlerini gazlıyorlar şikayet butonuna bas diyeAy evet evetyani tamam bazı konulara şok oluyoruz tamam ama herkesi de linclemeye gerek yok boş boşuna
kaç kişiyi kusturuyorlar böyle haberleri yoktur....
3-4 günlükken bile destek verdimHay maşllahsen zaten aktiftin hamile iken, çalışıyordun da, rutinin de vardı
![]()
Ayyy terbiyesiz yaaaAhahah vazifesizler ya gerçekten benim kb de medeniyet görmemiş ilk bebemde yanında kaldı bir 10 gün bir işe yaradığı da olmadığı koltuğa kurulmaktan başka annem baktımbize annem yakın olduguniçin gündüzleri gelip geceleri gidiyordu annem süpürüp siler eşim yemeğe destek olur kv kişisi de Berjer koltukta oturup keyif yapar sapa sola haber gönderirdi sürekli eli telefonda geceleri de bebek ağladığında bir anda o şaşa biterdi kapıyı calmadan odaya dalardı bende de o dönem ğrtiker var bir gece yandım deli gibi tişörtümü çıkarıp öyle yatmıştım evde merkezi sistem yanıyorduk o sırada bebek ağladı çat diye içeri girdi yine öyle görünce de yanlış anlamıştı ertesi gün oğluna kırk gün bir şey yapmayın günah demiş insan utanır bunu oğluna demeye medeniyetsiz ya daha bir hafta olmamış sezeryan yaralarım var aklına nasıl öyle şeyler geliyor ayrıca geldi diyelim insan utanır da o çenesini açamaz yani valla garip bu kv ler![]()
Çok şükür canım doğum kilosuna geldiğine göre artık iyileşme süreci de aktifleşmiş.. bundan sonrası daha kolayYükseldiği zaman da benim çiş kaka çok çok azdııı. Biz de bugün 7. Gün de doğum kilomuza gelmişiz sağlık ocağı tarttı. Çarşamba da çocuk doktoruna gidicem
Ayy çok geçmiş olsun senin de zor olmuş doğumun canımAyyy terbiyesiz yaaakız benim normal doğum olduğu halde dikişlerim çok fazla… makat tarafından yırtarak çıktı bebito, 24 gün oldu halen düşmeyen 2-3 dikiş var kıçımın üstüne oturup kalkamazken sezaryeni düşünemiyorum bile
bunlar sanki hiç o süreci yaşamamış gibi davranıyorlar bunlar nasıl anne olmuş yaa
![]()
Valla benim suyum hastanede geldi foş diyeKızlar, suyunuzun geldiğini nasıl anladınız? Benim kahverengi akıntı hala devam ediyor, bir yandan da ıslaklık hissediyorum. İdrar kaçırma ile karıştırıyor olabilir miyim? Bir de çok terliyorum boğazım acıdığı için sıcak bişeyler içip terlemeye çalışıyorum falan hepsi bir arada![]()
Benim suyumu doğum anında patlattılar canım hiç hissetmedim nasıl aktığını ama kontrol edemiyorsun kesinlikle, idrar torbasını kısmen de olsa doğumdan önce kontrol edebilirsin ona göre anlarsın bence.. bir de öyle bir iki bardak değil içerde litrelerce su olduğunu düşün bir anda boşalıyor benim bildiğim doğuma yakınKızlar, suyunuzun geldiğini nasıl anladınız? Benim kahverengi akıntı hala devam ediyor, bir yandan da ıslaklık hissediyorum. İdrar kaçırma ile karıştırıyor olabilir miyim? Bir de çok terliyorum boğazım acıdığı için sıcak bişeyler içip terlemeye çalışıyorum falan hepsi bir arada![]()
Ne zaman gideceksin tekrar ihmal etme sen yine de, kahverengi geldiyse açılma da başlamıştır rahimde, sancıların ne durumdaKızlar, suyunuzun geldiğini nasıl anladınız? Benim kahverengi akıntı hala devam ediyor, bir yandan da ıslaklık hissediyorum. İdrar kaçırma ile karıştırıyor olabilir miyim? Bir de çok terliyorum boğazım acıdığı için sıcak bişeyler içip terlemeye çalışıyorum falan hepsi bir arada![]()
38+1 bende de tık yok yalancısı bile yokGünaydın herkesene güzel gaz uyku sorunu konuşulmaya başlandı benim gibi hala doğuramayan var mı 40+1 olduk
![]()
Gerçekten çok ayıp ama kv lerin genel özelliği sanırım gece ne yapıyorlar içten içe söylemeselerde meraktan ölüyorlarAhahah vazifesizler ya gerçekten benim kb de medeniyet görmemiş ilk bebemde yanında kaldı bir 10 gün bir işe yaradığı da olmadığı koltuğa kurulmaktan başka annem baktımbize annem yakın olduguniçin gündüzleri gelip geceleri gidiyordu annem süpürüp siler eşim yemeğe destek olur kv kişisi de Berjer koltukta oturup keyif yapar sapa sola haber gönderirdi sürekli eli telefonda geceleri de bebek ağladığında bir anda o şaşa biterdi kapıyı calmadan odaya dalardı bende de o dönem ğrtiker var bir gece yandım deli gibi tişörtümü çıkarıp öyle yatmıştım evde merkezi sistem yanıyorduk o sırada bebek ağladı çat diye içeri girdi yine öyle görünce de yanlış anlamıştı ertesi gün oğluna kırk gün bir şey yapmayın günah demiş insan utanır bunu oğluna demeye medeniyetsiz ya daha bir hafta olmamış sezeryan yaralarım var aklına nasıl öyle şeyler geliyor ayrıca geldi diyelim insan utanır da o çenesini açamaz yani valla garip bu kv ler![]()
kaç haftalk oldun daha vakit varmıHay maşllahsen zaten aktiftin hamile iken, çalışıyordun da, rutinin de vardı
![]()
Evet evet ayni durumlar canim esim baska biri oldu sanki boyle degildi onlarda da lohusalik oluyo herhaldeBende ayni durumdayım ya eşimle aramız çok bozuldu o ilgisiz davrandıkça ben hircinlastim ilişkimiz hep yıprandı, benim de eşim annemi kıskanıyor gibianneme karşı ben daha iyi bakarım tavırlarına giriyor manyak sanki kac çocuk büyüttü de havalara giriyor
![]()
Benim kesin terlemeden o zaman. İdrarımı tuttuğumu farkettim, daha sık çıkmaya çalışayım öyle de deneyeyim. Sağol kuzuBenim suyumu doğum anında patlattılar canım hiç hissetmedim nasıl aktığını ama kontrol edemiyorsun kesinlikle, idrar torbasını kısmen de olsa doğumdan önce kontrol edebilirsin ona göre anlarsın bence.. bir de öyle bir iki bardak değil içerde litrelerce su olduğunu düşün bir anda boşalıyor benim bildiğim doğuma yakınhadi güzel haberlerini bekliyoruz
Perşembeye kadar rahim kanalını yumuşatan bir fitil verdi, dün ilkini koydum toplam 3 gün kullanacakmışım. Bakalım, doktorla iletişim halindeyim Allah razı olsun mesajlarımı ihmal etmiyor. Sancım da yok. Akıntı dışında bir değişiklik yok şuanNe zaman gideceksin tekrar ihmal etme sen yine de, kahverengi geldiyse açılma da başlamıştır rahimde, sancıların ne durumda
kuzum bugün 40+1 olduk. İçim bayıldı beklemektenkaç haftalk oldun daha vakit varmı