• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay evet evet 😂 yani tamam bazı konulara şok oluyoruz tamam ama herkesi de linclemeye gerek yok boş boşuna 🫠 kaç kişiyi kusturuyorlar böyle haberleri yoktur....
Bir de bir birlerini gazlıyorlar şikayet butonuna bas diye 😂 ben biraz ters cevap verdim diye 4 günlük mü ne ban yedim 😅

Ahahah vazifesizler ya gerçekten benim kb de medeniyet görmemiş ilk bebemde yanında kaldı bir 10 gün bir işe yaradığı da olmadığı koltuğa kurulmaktan başka annem baktımbize annem yakın olduguniçin gündüzleri gelip geceleri gidiyordu annem süpürüp siler eşim yemeğe destek olur kv kişisi de Berjer koltukta oturup keyif yapar sapa sola haber gönderirdi sürekli eli telefonda geceleri de bebek ağladığında bir anda o şaşa biterdi kapıyı calmadan odaya dalardı bende de o dönem ğrtiker var bir gece yandım deli gibi tişörtümü çıkarıp öyle yatmıştım evde merkezi sistem yanıyorduk o sırada bebek ağladı çat diye içeri girdi yine öyle görünce de yanlış anlamıştı ertesi gün oğluna kırk gün bir şey yapmayın günah demiş insan utanır bunu oğluna demeye medeniyetsiz ya daha bir hafta olmamış sezeryan yaralarım var aklına nasıl öyle şeyler geliyor ayrıca geldi diyelim insan utanır da o çenesini açamaz yani valla garip bu kv ler 🤦🏻‍♀️🤣
Ayyy terbiyesiz yaaa 😡😡😡😡 kız benim normal doğum olduğu halde dikişlerim çok fazla… makat tarafından yırtarak çıktı bebito, 24 gün oldu halen düşmeyen 2-3 dikiş var kıçımın üstüne oturup kalkamazken sezaryeni düşünemiyorum bile 🥹🥹🥹 bunlar sanki hiç o süreci yaşamamış gibi davranıyorlar bunlar nasıl anne olmuş yaa 😡😡😡

Yükseldiği zaman da benim çiş kaka çok çok azdııı. Biz de bugün 7. Gün de doğum kilomuza gelmişiz sağlık ocağı tarttı. Çarşamba da çocuk doktoruna gidicem
Çok şükür canım doğum kilosuna geldiğine göre artık iyileşme süreci de aktifleşmiş.. bundan sonrası daha kolay 🥰🥰🥰

Ayyy terbiyesiz yaaa 😡😡😡😡 kız benim normal doğum olduğu halde dikişlerim çok fazla… makat tarafından yırtarak çıktı bebito, 24 gün oldu halen düşmeyen 2-3 dikiş var kıçımın üstüne oturup kalkamazken sezaryeni düşünemiyorum bile 🥹🥹🥹 bunlar sanki hiç o süreci yaşamamış gibi davranıyorlar bunlar nasıl anne olmuş yaa 😡😡😡
Ayy çok geçmiş olsun senin de zor olmuş doğumun canım ☹️ Sorma ya sezeryan yaralarım ayrı göğüsler ayrı acı içinde çocuk emzirmeye çalışıyorum bir de onu düşüncem sanki 3 tane çocuğu var kumam gibi bende 3 çocuk büyüttüm böyle yapmadım şöyle yapmadım diye sürekli eleştiriyordu dedim 30 yıl önce ile şimdi aynı mı yani 😄😆

Kızlar, suyunuzun geldiğini nasıl anladınız? Benim kahverengi akıntı hala devam ediyor, bir yandan da ıslaklık hissediyorum. İdrar kaçırma ile karıştırıyor olabilir miyim? Bir de çok terliyorum boğazım acıdığı için sıcak bişeyler içip terlemeye çalışıyorum falan hepsi bir arada 😃

Kızlar, suyunuzun geldiğini nasıl anladınız? Benim kahverengi akıntı hala devam ediyor, bir yandan da ıslaklık hissediyorum. İdrar kaçırma ile karıştırıyor olabilir miyim? Bir de çok terliyorum boğazım acıdığı için sıcak bişeyler içip terlemeye çalışıyorum falan hepsi bir arada 😃
Valla benim suyum hastanede geldi foş diye 😀 akinti seklinde gelecegini sanmiyorum ama tabi daha iyi bilen arkadaslar vardir

Benim suyumu doğum anında patlattılar canım hiç hissetmedim nasıl aktığını ama kontrol edemiyorsun kesinlikle, idrar torbasını kısmen de olsa doğumdan önce kontrol edebilirsin ona göre anlarsın bence.. bir de öyle bir iki bardak değil içerde litrelerce su olduğunu düşün bir anda boşalıyor benim bildiğim doğuma yakın 🥰🥰🥰hadi güzel haberlerini bekliyoruz

Ne zaman gideceksin tekrar ihmal etme sen yine de, kahverengi geldiyse açılma da başlamıştır rahimde, sancıların ne durumda

Ahahah vazifesizler ya gerçekten benim kb de medeniyet görmemiş ilk bebemde yanında kaldı bir 10 gün bir işe yaradığı da olmadığı koltuğa kurulmaktan başka annem baktımbize annem yakın olduguniçin gündüzleri gelip geceleri gidiyordu annem süpürüp siler eşim yemeğe destek olur kv kişisi de Berjer koltukta oturup keyif yapar sapa sola haber gönderirdi sürekli eli telefonda geceleri de bebek ağladığında bir anda o şaşa biterdi kapıyı calmadan odaya dalardı bende de o dönem ğrtiker var bir gece yandım deli gibi tişörtümü çıkarıp öyle yatmıştım evde merkezi sistem yanıyorduk o sırada bebek ağladı çat diye içeri girdi yine öyle görünce de yanlış anlamıştı ertesi gün oğluna kırk gün bir şey yapmayın günah demiş insan utanır bunu oğluna demeye medeniyetsiz ya daha bir hafta olmamış sezeryan yaralarım var aklına nasıl öyle şeyler geliyor ayrıca geldi diyelim insan utanır da o çenesini açamaz yani valla garip bu kv ler 🤦🏻‍♀️🤣
Gerçekten çok ayıp ama kv lerin genel özelliği sanırım gece ne yapıyorlar içten içe söylemeselerde meraktan ölüyorlar
Bizimkide çok merak ediyor birde oğlumu geriçevirme onada yazık diyor bana 🤣

Bende ayni durumdayım ya eşimle aramız çok bozuldu o ilgisiz davrandıkça ben hircinlastim ilişkimiz hep yıprandı, benim de eşim annemi kıskanıyor gibi 😅😅 anneme karşı ben daha iyi bakarım tavırlarına giriyor manyak sanki kac çocuk büyüttü de havalara giriyor 🤦‍♀️😅
Evet evet ayni durumlar canim esim baska biri oldu sanki boyle degildi onlarda da lohusalik oluyo herhalde 😀 kaynanamda diyo annen olmasa hergun gelirim simdi yaninda biri var diye gelmiyorum vs ben gercekten bu surecten cok sikıldım asiri huzursuzum icimde bir huzursuzluk hüzün var

Benim suyumu doğum anında patlattılar canım hiç hissetmedim nasıl aktığını ama kontrol edemiyorsun kesinlikle, idrar torbasını kısmen de olsa doğumdan önce kontrol edebilirsin ona göre anlarsın bence.. bir de öyle bir iki bardak değil içerde litrelerce su olduğunu düşün bir anda boşalıyor benim bildiğim doğuma yakın 🥰🥰🥰hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Benim kesin terlemeden o zaman. İdrarımı tuttuğumu farkettim, daha sık çıkmaya çalışayım öyle de deneyeyim. Sağol kuzu 💚

Ne zaman gideceksin tekrar ihmal etme sen yine de, kahverengi geldiyse açılma da başlamıştır rahimde, sancıların ne durumda
Perşembeye kadar rahim kanalını yumuşatan bir fitil verdi, dün ilkini koydum toplam 3 gün kullanacakmışım. Bakalım, doktorla iletişim halindeyim Allah razı olsun mesajlarımı ihmal etmiyor. Sancım da yok. Akıntı dışında bir değişiklik yok şuan 🙃 akıntım azaldı ama hem daha açık renkte geliyor

Back
X