- 21 Ekim 2024
- 904
- 989
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #10.661
İyi bari hic yememekten iyidir canım. Valla diyet işi zor Allah yardımcınız olsun yapacaklarınYemeyeceğükkkk
Ben portakal delisiyim. Günde yarım tane yiyebilirsin dedi düşün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari hic yememekten iyidir canım. Valla diyet işi zor Allah yardımcınız olsun yapacaklarınYemeyeceğükkkk
Ben portakal delisiyim. Günde yarım tane yiyebilirsin dedi düşün.
Evet mantıklı aslında öyle olması bakalım kardeşime soracağım bizimki nasıl yatıyor daha bugün başladılar zaten yatırmaya normalde de asla kendi yatağında yatmıyordu hep anasıyla uyuyordu zaten bende ilerleyen zamana göre bakacağım artık. Zaten hazırda yoksa park yatak almak daha mantıklı hem uzun süreki kullanım oluyor anne yanları çok küçük çünküYa benim bir tane arkadaşım var o şöyle söyledi kendisi beşi almış sonra bebek o beşiği alıştı için beşik ona büyük gelince park yatak almak zorunda kalmışlar ama diğer yatağa alıştığı için park yatakta kesinlikle yatmamış o yüzden bana park yatakla başla tek yatağa alışsın ve büyüyene kadar onunla devam etsin dedi ben o yüzden park yatak düşünüyorum.![]()
Bu derece fark olur mu bilmiyorum ama forumda farklı dr ların farklı uzunluklar ölçtüğünü okudum.Arkadaşlar merhabalar bugün rutin kontrole gittim 24 haftalık bebeğim. Doktor kontrolde rahim ağzını ölçelim dedi ultrasonda baktı sonra hemen vajinal muayene edeceğim dedi. Vajinal muayene sonucunda rahim 21 mm çıktı. Beni alelacele üniversiteye yolladı. Erken doğum olabilir hemen git açıklığın var dedi.
Üniversiteye gittim onlar da alttan muayene ettiler fakat onlar 30 mm olduğunu herhangi bir sorun olmadığını NST‘de sancı olmadığını sorun olmayacağını söylediler. Şimdi bu iki muayenede nasıl bu kadar fark olabiliyor ve 30 mm de sınır mı? İlk gebeliğim o yüzden orada 30 mm’nin çok sınır olup olmadığını sormadım. Çünkü şu an internetten araştırdımğımda 30 mm sınırda olduğu söyleniyor. Kafam çok karıştı böyle bir durum yaşayan ya da bilgisi olan var mı
Değil mi benim etrafımda öyle biri yok satın alacağım o yüzden park yatak düşünüyorumEvet mantıklı aslında öyle olması bakalım kardeşime soracağım bizimki nasıl yatıyor daha bugün başladılar zaten yatırmaya normalde de asla kendi yatağında yatmıyordu hep anasıyla uyuyordu zaten bende ilerleyen zamana göre bakacağım artık. Zaten hazırda yoksa park yatak almak daha mantıklı hem uzun süreki kullanım oluyor anne yanları çok küçük çünkü
Merhabaarkadaşlar merhaba göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı ? Yada ne zaman başlanmalı ? Önerebilecegınız kremler var mı kullanan veya kullanacak olanlardan öneri istiyorum :)
Hangisini kullanıyorsunuz. Hangi kremi alacağımı bilemiyorum ona göre temin ederimMerhababen dün başladım artık dayanamıyordum kaşınmaktan. 24. Haftanın ortasındayım
Evet hem anne yanı oluyor hem de içinde yatağı var trendyolda vardı oradan da bakabilirsiniz ben beğendim açıkçasıÇok güzel bende şunu beğeniyorum sizinkine çok benziyoranne yanı olabiliyor mu ? Yatağı var mı içinde
30dan sonra başlarım sanırım, bende şuan bu ve bu markanın normal göğüs ucu kremi vararkadaşlar merhaba göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı ? Yada ne zaman başlanmalı ? Önerebilecegınız kremler var mı kullanan veya kullanacak olanlardan öneri istiyorum :)
Ahh çabamıza sağlık arkadaşımmTabi ki kalacağız emzirmek çok kıymetli evet ama olmasa da çok şükür sorun değil aslında her şeyin bir çaresi var yeterki yürek ferahlığı olsun. Biz olması için elimizden geleni yapalım da olmazsa da olmadı ama denedik deriz![]()
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahMerhaba güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim. Bu yatağın ölçüsü ne acaba benim odam çok dar öyle ki gardrobum bile başka odada o sebeple ufak bir beşik ya da park yatak düşünüyorum önerilerinize açığım
Canım merhaba ben 20+2 de detayliya gittiğimde banada ense kalınlığı 5.9 dedi bağırsaklarında parlaklık var gibi dedi bir ay sonra kontrole çağırdı bugün tekrar gittim 24+2 de yani gayet her şey yolunda bi sıkıntı yok demek ki pozisyonundan gibi bişey söyledi içini ferah tut.stresin bebeğe zararı var faydası yok.sag salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimçok teşekkür ederim düne göre bugün biraz daha içim rahat eşiminde ensesi kalın ailece inşaallah yapısal bişeydir eltimin kızına da demişler zamanında aldır ensesi kalın çok uğraşmışlar ama kabullenip sabredip beklemişler ve çok sağlıklı hatta oldupu ilçede lgs birşncisi olmuştu bunlar bana umut oluyor başkasının derdine sevinmek gibi değil asla ama tek değilmişim sonu güzel örnekler var diye düşünmek rahatlatıyor hatta down sendromlu bebeklere bile bakıyorum başıma gelirse şimdiden alışmam laxım bu duruma allah büyük yapacak başka bişey yok
Canım merhaba ben 20+2 de detayliya gittiğimde banada ense kalınlığı 5.9 dedi bağırsaklarında parlaklık var gibi dedi bir ay sonra kontrole çağırdı bugün tekrar gittim 24+2 de yani gayet her şey yolunda bi sıkıntı yok demek ki pozisyonundan gibi bişey söyledi içini ferah tut.stresin bebeğe zararı var faydası yok.sag salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimçok teşekkür ederim düne göre bugün biraz daha içim rahat eşiminde ensesi kalın ailece inşaallah yapısal bişeydir eltimin kızına da demişler zamanında aldır ensesi kalın çok uğraşmışlar ama kabullenip sabredip beklemişler ve çok sağlıklı hatta oldupu ilçede lgs birşncisi olmuştu bunlar bana umut oluyor başkasının derdine sevinmek gibi değil asla ama tek değilmişim sonu güzel örnekler var diye düşünmek rahatlatıyor hatta down sendromlu bebeklere bile bakıyorum başıma gelirse şimdiden alışmam laxım bu duruma allah büyük yapacak başka bişey yok
Geçmiş olsun canım benim. En azından diyet ve yürüyüşle çözümü olan bir şeymiş. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin güzelce geçsin gitsin kalan günler inşallah. Biliyorum diyet yapmak zor. Uymak zor ama mecbura kalınca işte. Allah yardımcın olsun inşallah
Bende park yatak düşünüyorum da daha almadım bakalım. Sanırım son aya kalacak o iş.Kızlaaaar beşikler alındı mı ? Ben park yatak düşünüyorum öneri kabul edebilirim![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin artıkGeçmeyen öksürük Boğaz ağrısı beni acile getirdiserum taktırırım dedim ama dahiliyeye yönlendirdi ve doktor da ilaç verdi umuyorum geçer artık bu illet ya
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah. Ben de korkuyorum şeker muhabbetinden. Kızımda hiç öyle bir şey gelmedi başıma şükür ama kızımda bu kadar yemek yiyemiyordum. Şimdi sürekli bir şeyler istiyor canım. Ekmeğe dayanamiyorum zaten. Erkek kardeşim 2 senedir şeker hastasi. İnsülin kullanıyor direkt hemde. Üstelik tatlıya düşkün değilken çıktı onda. Rahmetli babaannemde ve annemin babasinda da vardı. Ailede şeker öykümüz baya geniş bizimde yani. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama bakalım benim sonum ne olacak. Bayramdan sonra göreceğiz. Allah yardımcın olsun inşallah diyet ve yürüyüş iyi gelir kuzum.Çok geçmiş olsun laydicim
Bende pek iyi haberlerle geldim sayılmaz
Tabi sinir olduğum şey devlet hastanelerin gerçekten düzensizliği başından salmaları ve öncelik verilmemeleri yapacak biröşey yok böyle devam etmek zorundayız
Sonuçlar için bir saat bekledikten sonra baktı
Bebeği gördüm ama şekerle alakalı bebekte sıkıntı olabilecek durumları hiç söylemedi sadece kalp atışına baktı o kadar
Yüksek çıkmış dedi bunun için dahiliye bakması gerekiyor dedi neyseki tek iyi olan bir şey hemen beni dahiliyeye göndermesiydi randevusuz oraya gittim oda aynı şekilde yüksek çıkmış bunun için diyetisyene gitmelisin diyet yapmalısın ve her gün en az yarım saat yürüyüş olacak
Diyetisyen için yarına randevu aldım bakalım ne söyleyecek nasıl başlayacağız artık her gün bilmiyorum
Ekstra bir hafta boyunca ünsüline bakılacak değerler kapıda yazılıp bir hafta sonra kontrole gel dedi
Cihaz elimde yoktu onu eczaneden alıp bugün başlayacaktım ama şansa ellerinde kalmamış farklı eczaneye sorun dedi yarına kaldı artık
Bende daha almadım ama fikir istiyorum ve karar vermek istiyorum ben daha hiç bir şey almadım tek göğüs ucu kremi aldım o da çok kaşıntım olduğu için konuşarak, istişare ederek alayım istiyorum.Geçmiş olsun canım benim. En azından diyet ve yürüyüşle çözümü olan bir şeymiş. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin güzelce geçsin gitsin kalan günler inşallah. Biliyorum diyet yapmak zor. Uymak zor ama mecbura kalınca işte. Allah yardımcın olsun inşallah![]()
Bende park yatak düşünüyorum da daha almadım bakalım. Sanırım son aya kalacak o iş.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin artık
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah. Ben de korkuyorum şeker muhabbetinden. Kızımda hiç öyle bir şey gelmedi başıma şükür ama kızımda bu kadar yemek yiyemiyordum. Şimdi sürekli bir şeyler istiyor canım. Ekmeğe dayanamiyorum zaten. Erkek kardeşim 2 senedir şeker hastasi. İnsülin kullanıyor direkt hemde. Üstelik tatlıya düşkün değilken çıktı onda. Rahmetli babaannemde ve annemin babasinda da vardı. Ailede şeker öykümüz baya geniş bizimde yani. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama bakalım benim sonum ne olacak. Bayramdan sonra göreceğiz. Allah yardımcın olsun inşallah diyet ve yürüyüş iyi gelir kuzum.![]()
Hayırlı uğurlu olsun içinde bebişin çok güzel uyusun ve büyüsünEvet hem anne yanı oluyor hem de içinde yatağı var trendyolda vardı oradan da bakabilirsiniz ben beğendim açıkçası