• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz varmı iki aydır Demir ilacı kullanmıyorum bugün kan verdim değerlere bakılsın diye büyük ihtimalle düşük çıkacak ama kabızlık yaptığı için kullanamadim lütfen varsa öyle kabız yapmayan kan ilacı yazın bana🥺

Kızlar kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz varmı iki aydır Demir ilacı kullanmıyorum bugün kan verdim değerlere bakılsın diye büyük ihtimalle düşük çıkacak ama kabızlık yaptığı için kullanamadim lütfen varsa öyle kabız yapmayan kan ilacı yazın bana🥺
Canım ben sidefer kullanıyorum doktor kabızlık için bu iyi dedi. Gece yatmadan yarım saat önce kullan dedi. Hiç kabız olmadım. Birde magnezyum sitratta iyiymiş kabızlık için. Onu da kullanıyorum.

Ben ferro sanal kullanıyorum canım öncekilerde yapmıştı ama bu gebelikte kabız sorunu yaşamadım hiç

Kızlar kontrolüm vardi gorundum doktora çok şükür hereey normaldi.32 haftalik gebeyim.Hurma tuketimine başlayabilirsin dedi erken değil mi hurma için.Bugun kontrole gidecek olan arkadaşlar varsa kendi doktorlarına sorabilirler mi kacinci haftada başlayalım diye.birkac doktor görüşü almis oluruz

Ferplex fol kullanıyorum canım şuanda memnunum, öncesinde gyno ferro sanol kullanıyordum aşırı kabız yaptı doktorum değiştirdi

Bizim de kontrolümüz vardı muhtemelen denk geldik aslında 😅 25 haftalığız bebeklerin üçü de haftasıyla uyumlu bir sonraki kontrole ciğer geliştiriciyi yaparız dedi 🥹🥹 ben bu günleri gördüğüme hiç inanamıyorum
Kızlar kontrolüm vardi gorundum doktora çok şükür hereey normaldi.32 haftalik gebeyim.Hurma tuketimine başlayabilirsin dedi erken değil mi hurma için.Bugun kontrole gidecek olan arkadaşlar varsa kendi doktorlarına sorabilirler mi kacinci haftada başlayalım diye.birkac doktor görüşü almis oluruz

Ben de yarın gidicem canım 34 oldum ben yarın sorarım. Ama ben hep yiyordum zaten günde 1-2 tane. Abartılmadığı sürece çok bir etkisi olmuyormuş. Hurma bebişlere güzel kilo yapıyormuş onu mart grubundaki annelerden duymuştum. Çok severim zaten

Ben çocukluğumdan beri kan ilacı içemiyorum bir çok denedim ciddi kabızlık yapıyor druma da bunu söylediğimde sidefer kapsül önerdi hiç kabızlık yaşamadım aylardır kullanıyorum

Ben de yarın gidicem canım 34 oldum ben yarın sorarım. Ama ben hep yiyordum zaten günde 1-2 tane. Abartılmadığı sürece çok bir etkisi olmuyormuş. Hurma bebişlere güzel kilo yapıyormuş onu mart grubundaki annelerden duymuştum. Çok severim zaten
Bende ümreden gelenlere bile elimi sürmedim bişe olur korkusuyla, yoksa çok çok severim 😅 dedim durdun durdun biraz daha yemesen de olur.

ben hurma ile tatlandırılmış her şeyi yedim hem de abartarak :) bir şey olmaz canım kilolarca hurma yemediğin sürece
Evet aslında onu bende yaptım geçen kardeşim dedi hurma yemiyosun ama züber yedin bir sürü. Züberde hep hurmayla tatlandırılmış 😅o an bi dank etmedi değil😀😀

aa benim bağırsaklarımı çok iyi çalıştırdı ya aksine, demek ki herkeste farklı etki gösteriyor.
Evet evet doktor zaten dedi ki demir ilaçları kabız yapabiliyor ama hangisi kime uygun bilemiyoruz herkeste farklı yan etki oluyor birini veriyoruz kabızlık yapınca diğerini 😬 şuan kullandığım sıvı formda hoşuma gitti baya

Evet evet doktor zaten dedi ki demir ilaçları kabız yapabiliyor ama hangisi kime uygun bilemiyoruz herkeste farklı yan etki oluyor birini veriyoruz kabızlık yapınca diğerini 😬 şuan kullandığım sıvı formda hoşuma gitti baya
Bana hiç olumsuz bir etkisi olmayınca değiştirmedim. 3. aydan bu yana ferro sanol la gidiyorum mideme filan da bir şey yapmadı. Balık tüketmiyorum diye omega 3 olıyorum ondan nefret ediyorum işte . İster istemez mide gazım oluyor sürekli ağzıma balık tadı geliyor :(

Bana hiç olumsuz bir etkisi olmayınca değiştirmedim. 3. aydan bu yana ferro sanol la gidiyorum mideme filan da bir şey yapmadı. Balık tüketmiyorum diye omega 3 olıyorum ondan nefret ediyorum işte . İster istemez mide gazım oluyor sürekli ağzıma balık tadı geliyor :(
Ayy o omega ilacı kokusu beni mahvediyor kullandığım takviyede yoğun balık yağı var elime bile siniyor kokusu 😣

Bizim de kontrolümüz vardı muhtemelen denk geldik aslında 😅 25 haftalığız bebeklerin üçü de haftasıyla uyumlu bir sonraki kontrole ciğer geliştiriciyi yaparız dedi 🥹🥹 ben bu günleri gördüğüme hiç inanamıyorum
Ay hadi masallah bati hastanesine gidiyorsunuz değil mi

Günlük 5 6 tane yemeye başlamamı soyeldi.Sorarsaniz doktorunuza sevinirim🙂

Back
X