- 19 Eylül 2024
- 966
- 972
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.021
Hadi canm hamilelign en sevdigm.yani regl agrisinin olmamasiydi geri gelicek olmasi beni uzduSıcak su torbası çok mantıklıymis. Adet sancıları oluyir doğumdan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi canm hamilelign en sevdigm.yani regl agrisinin olmamasiydi geri gelicek olmasi beni uzduSıcak su torbası çok mantıklıymis. Adet sancıları oluyir doğumdan sonra
Doktorum da bana öyle dedi. Duş 10 dk ve oturarak al diye. Ben de öyle sık yıkansmıtorıumValla korkudan duşu bile sık alamıyorum rahim ağzı kısa diye girsem de 10 dk da çıkıyorum keşke mümkün olsa
bu aralar ben
Ben de salı günü 32 oluyorum, nst istedi. Bana da erken geldi gibi ama sorunsuz geçsin de önemli olan o![]()
Benim nst icin 35+4 gibi falan gidecegimBende Salı 32+0 oluyorum nst bakacağız dedi Dr Dan doktora değişiyor muhtemelen
Eveet ne zaman çekmeye çalışsam duruyorduKızlar hiç bebeğinizin hareketlerini video alabildiniz mi? Ben ne zaman çeksem duruyo inadına yapar gibi![]()
Bende bu hafta basliycam nstye 35+5gun oluyorBenim nst icin 35+4 gibi falan gidecegim
Bende nst bakmayacak misiniz dedim , her şey yolunda dedi ,1 ay sonra gel dedi ,o da 35+4 e falanndenk geliyor
Eveet ne zaman çekmeye çalışsam duruyordu
İlk kez dün yakaladım![]()
Sizinde geç baslatmis bak arkadaşlara göre ,doktordan doktora değişiyor sanırımBende bu hafta basliycam nstye 35+5gun oluyor
Evet canımm kahve de süt hormonlarını mı ne uyarıyormuş sütün gelmesini sağlıyormuşSıcak su torbası çok mantıklıymis. Adet sancıları oluyir doğumdan sonra
canım sonuçlarını gösterdin mi sen ne verdiKeşke serklaj da yapılsaydı canım benim de Bi kaybım var 23+6 da ilk bebek hemen 2. Ye serklaj yapıldı hikayeye bağlı olarak yoksa rahim kısalığım yoktu ama yine aynı haftalarda hunileşme başlamıştı bunda da ikinci de hunileşmem oldu diye atıldı 28. Haftaya kadar sıkıntı yoktu enfeksiyondan böyle oldu sanırım benimki de
Geçmiş olsun canım. Hiç bilemiyorum alerji durumunu ama gebelikte de kullanılan biseyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.Kızlar bahar alerjim tuttu mahvoldum oluyorum yine halime şükürde.. başka alerjik olan var mı şuan? Burun akintisi burun kaşıntısı, bogaz agrisi bogaz kasintisi, habire hapşırıyorum.. iş yerinde de üşüyorlar hiç cam kapı açılmıyor iyice bittim.. dr a sordum herhangi bi fisfis al pastil al dedi.. eczane verdi fisfis için gebelikte kullanmayın diyor.. ayhhhh nedir bu yavvv
Neden sezaryen olacak? Sadece hissin mi öyle?Günaydın kızlar ben de dün nst’ye ne zaman başlayacağımı sordum. Her şey yolunda 35-36. haftada dedi
37 de doğum sekli belli olacak. Her sey cok belirsiz ya. Psikolojik olarak kendimi o kadar cok normal doğuma göre hazırlamıştım ki
şimdi sanki sezeryan olmak durumunda kalacağım gibi geliyor
![]()
ashdahsd artık konuşmaya da gerek yok dimiAz önce cips yiyordu çok ses yapıyordu (şuanda herşey çok ses gibi geliyor ajajsjs ) gözlerimi bi çıkardım ki yavaşça mutfağa kaçtı![]()
Hayır canım bebisim kafa çapı önde gidiyor. 32 haftalığım ama kafa 36 hafta olarak gözüküyorGünaydın kızlar.
Geçmiş olsun canım. Hiç bilemiyorum alerji durumunu ama gebelikte de kullanılan biseyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Neden sezaryen olacak? Sadece hissin mi öyle?
Günaydın bende alerjiğim maalesef. Benim de göz ve burun akıntısıyla hapşırma oluyor. Burnum ve gözlerim yanıyor sürekli. Tıkanıklık varsa burun için bu spreyi kullanıyorum ben içeriği temiz bir bak istersen. Boğaz için de sirkeli su ve tuzlu su ile gargaraKızlar bahar alerjim tuttu mahvoldum oluyorum yine halime şükürde.. başka alerjik olan var mı şuan? Burun akintisi burun kaşıntısı, bogaz agrisi bogaz kasintisi, habire hapşırıyorum.. iş yerinde de üşüyorlar hiç cam kapı açılmıyor iyice bittim.. dr a sordum herhangi bi fisfis al pastil al dedi.. eczane verdi fisfis için gebelikte kullanmayın diyor.. ayhhhh nedir bu yavvv
Günaydın canım, maşallah tosuncuğa :) benim kızın kafası da önden gidiyor ama seninki kadar değil, 1 hafta 5 gün fark çıkıyor. Biz ne planlarsak planlayalım bebekler nasıl geleceklerini kendileri seçiyorlar, hiç kendini üzme elimizde değil maalesef. Benim ki de sürekli dönüyor içerde korkuyorum kordon filan dolanacak diye ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz minnoşların keyfi nasıl istiyor :)Günaydın kızlar ben de dün nst’ye ne zaman başlayacağımı sordum. Her şey yolunda 35-36. haftada dedi
37 de doğum sekli belli olacak. Her sey cok belirsiz ya. Psikolojik olarak kendimi o kadar cok normal doğuma göre hazırlamıştım ki
şimdi sanki sezeryan olmak durumunda kalacağım gibi geliyor
![]()