• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Ben de salı günü 32 oluyorum, nst istedi. Bana da erken geldi gibi ama sorunsuz geçsin de önemli olan o ☺️

Bende Salı 32+0 oluyorum nst bakacağız dedi Dr Dan doktora değişiyor muhtemelen
Benim nst icin 35+4 gibi falan gidecegim
Bende nst bakmayacak misiniz dedim , her şey yolunda dedi ,1 ay sonra gel dedi ,o da 35+4 e falanndenk geliyor
Kızlar hiç bebeğinizin hareketlerini video alabildiniz mi? Ben ne zaman çeksem duruyo inadına yapar gibi 😅😅
Eveet ne zaman çekmeye çalışsam duruyordu
İlk kez dün yakaladım😅

Kızlar bahar alerjim tuttu mahvoldum oluyorum yine halime şükürde.. başka alerjik olan var mı şuan? Burun akintisi burun kaşıntısı, bogaz agrisi bogaz kasintisi, habire hapşırıyorum.. iş yerinde de üşüyorlar hiç cam kapı açılmıyor iyice bittim.. dr a sordum herhangi bi fisfis al pastil al dedi.. eczane verdi fisfis için gebelikte kullanmayın diyor.. ayhhhh nedir bu yavvv

Günaydın kızlar ben de dün nst’ye ne zaman başlayacağımı sordum. Her şey yolunda 35-36. haftada dedi 🙂↕️37 de doğum sekli belli olacak. Her sey cok belirsiz ya. Psikolojik olarak kendimi o kadar cok normal doğuma göre hazırlamıştım ki 😓 şimdi sanki sezeryan olmak durumunda kalacağım gibi geliyor🥺

Keşke serklaj da yapılsaydı canım benim de Bi kaybım var 23+6 da ilk bebek hemen 2. Ye serklaj yapıldı hikayeye bağlı olarak yoksa rahim kısalığım yoktu ama yine aynı haftalarda hunileşme başlamıştı bunda da ikinci de hunileşmem oldu diye atıldı 28. Haftaya kadar sıkıntı yoktu enfeksiyondan böyle oldu sanırım benimki de
canım sonuçlarını gösterdin mi sen ne verdi

Günaydın kızlar.
Kızlar bahar alerjim tuttu mahvoldum oluyorum yine halime şükürde.. başka alerjik olan var mı şuan? Burun akintisi burun kaşıntısı, bogaz agrisi bogaz kasintisi, habire hapşırıyorum.. iş yerinde de üşüyorlar hiç cam kapı açılmıyor iyice bittim.. dr a sordum herhangi bi fisfis al pastil al dedi.. eczane verdi fisfis için gebelikte kullanmayın diyor.. ayhhhh nedir bu yavvv
Geçmiş olsun canım. Hiç bilemiyorum alerji durumunu ama gebelikte de kullanılan biseyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar ben de dün nst’ye ne zaman başlayacağımı sordum. Her şey yolunda 35-36. haftada dedi 🙂↕️37 de doğum sekli belli olacak. Her sey cok belirsiz ya. Psikolojik olarak kendimi o kadar cok normal doğuma göre hazırlamıştım ki 😓 şimdi sanki sezeryan olmak durumunda kalacağım gibi geliyor🥺
Neden sezaryen olacak? Sadece hissin mi öyle?

Günaydın kızlar.

Geçmiş olsun canım. Hiç bilemiyorum alerji durumunu ama gebelikte de kullanılan biseyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.

Neden sezaryen olacak? Sadece hissin mi öyle?
Hayır canım bebisim kafa çapı önde gidiyor. 32 haftalığım ama kafa 36 hafta olarak gözüküyor🥺sağlık sorunu yok ama 37. Haftada +40 cıkarsa normal doğum yapamazsın dedi doktorum

Günaydın bende alerjiğim maalesef. Benim de göz ve burun akıntısıyla hapşırma oluyor. Burnum ve gözlerim yanıyor sürekli. Tıkanıklık varsa burun için bu spreyi kullanıyorum ben içeriği temiz bir bak istersen. Boğaz için de sirkeli su ve tuzlu su ile gargara
dışında pek bir şey yok yapacak sanırım.

1742884271855.webp

Günaydın canım, maşallah tosuncuğa :) benim kızın kafası da önden gidiyor ama seninki kadar değil, 1 hafta 5 gün fark çıkıyor. Biz ne planlarsak planlayalım bebekler nasıl geleceklerini kendileri seçiyorlar, hiç kendini üzme elimizde değil maalesef. Benim ki de sürekli dönüyor içerde korkuyorum kordon filan dolanacak diye ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz minnoşların keyfi nasıl istiyor :)

Back
X