• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Bana da bu sefer magneral yazdı ama günlük 1 tane canım

Selamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.

Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum

T Tugce0700 bugün nasılsın? Umarım daha iyisindir, bebiş nasıl?
Canım daha iyiyim dün de kaldırdı hoca, idrar da kanda enfeksiyon çıkmıştı bide akciğer de bronşit görmüşlerdi. Bugün tahlile göre çıkacaz. İlaçlar ishal mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı, biran önce bitsin istiyorum. Bebiş de gayet iyi hamd olsun, dün gördük saçları sararmaya başlamış kaşları da sapsarı, her gittiğim de ağlıyorum ama yapacak bişey yok 😕

Canım daha iyiyim dün de kaldırdı hoca, idrar da kanda enfeksiyon çıkmıştı bide akciğer de bronşit görmüşlerdi. Bugün tahlile göre çıkacaz. İlaçlar ishal mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı, biran önce bitsin istiyorum. Bebiş de gayet iyi hamd olsun, dün gördük saçları sararmaya başlamış kaşları da sapsarı, her gittiğim de ağlıyorum ama yapacak bişey yok 😕
En kısa zamanda sağlıkla kavuşacaksanız canımm maşallah 🧿

Oyyyy canım benim sen de inşallah hemen sağlığına kavuşursun. Bebişin küçük ama çok güçlü bebekler sandığımızdan daha güçlü severim sarı minnoş ❤️❤️ Allah size bağışlasın tez zamanda kucağına al evinize gidin inşallah

Selamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.

Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum
Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsın, bela gibi bir hastalık 😟
Canım bebiş iyi moralini yüksek tut. Senin sütün gelmişti sanırım sütünü etkilemesin üzüntü stres, biraz daha dayan oradan çıkıp bebişle evinize gideceksiniz çok yakında 🥰
Kızlar bende bugün kızımı görmeye gidiyorum 😀😀 Ankara tıpa gittiğim işin yüzünü filan göstermiceklerdir muhtemelen. Sağlığı hakkında bilgi alıp döncem 😀😀😀😀
Ay hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz 💕💕

Kızlar ben uyku bağımlısı her fırsatta kendini yatağa atan kadın resmen erkenci kuş oldum 😂 kaçta yatarsam yatayım 7-8 gibi ayaktayım bir daha uyku yok, annelikle gelen bir özelllik mi bu ? Çok uyumak istiyorum ama uyandıktan sonra imkansız gün içerisinde de uyuyamıyorum 🙄

Sevindim canım, daha iyi olacaksınız inşallah. Maşallah sarı kuzuya 💛 moralini yüksek tut her şey güzel olacak 🐣🫶🏻

Oyyyy canım benim sen de inşallah hemen sağlığına kavuşursun. Bebişin küçük ama çok güçlü bebekler sandığımızdan daha güçlü severim sarı minnoş ❤️❤️ Allah size bağışlasın tez zamanda kucağına al evinize
Amin canım çok teşekkür ederim 🤲 evet çok güçlüler birsürü prematüre bebek var ama hepsi savaşçı 🥹

Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsın, bela gibi bir hastalık 😟

Canım bebiş iyi moralini yüksek tut. Senin sütün gelmişti sanırım sütünü etkilemesin üzüntü stres, biraz daha dayan oradan çıkıp bebişle evinize gideceksiniz çok yakında 🥰

Ay hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz 💕💕
Evet canım sütüm kesilmesin diye dikkat etmeye çalıyorum ama herşey üst üste gelince dayanamıyorum 🥺Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin 🤲

Back
X