• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Sizde öğrenip fikir edinebilirsiniz aslında ultrasona bakarken eğer cihaz iyiyse devlet hastanesi cihazları anlaşılmaz zaten zor
Özeldi ama çok da iyi değildi cihazı sanki 1 dk bile sürmedi ultrason heyecandan bir şey anlamadım ultrason fotosu da net değil bi atayım belki siz bir şey görürsünüz

Eklentiler

• Screenshot_20250319_142941_Gallery.webp
    Screenshot_20250319_142941_Gallery.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ben hemşireyim. Yurt dışı sağlık sigorta sistemi bizimki gibi değil çol daha sıkıntılı ve kısıtlı imkanlar sunuyorlar vatandaşlarına. İsteyen özel sağlık sisteminde dilediği kadar gider görür bebeğini böyle bir ultrason yasak gibi yasal yasak yok. Ultrason ses dalgalarıyla çalışır bebeğe ve anneye zararı yok. Ben birçok profla çalışmış biri olarak söylüyorum. Gebeler gerektiğinde mra bile girebilir. Kulaktan dolma bilgilerle kendinizi üzmeyin. Orda ciddi bir hastalığınız olsa uzman doktora ulaşmanız bile çok çok zor. Biz burda beğenmesekte gerçekten birşeylere ulaşabilir durumdayız. Acile beta baktırmaya giden bir milletiz orası ayrı ama :))
Cok güzel anlattiniz. Allah kolaylık versin size de 😍🙏❤️

Back
X