• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Aa kızlar yazınca fark ettim en son 106ydım bende çift sayılara düşmüşüm 😀 zaman ne hizli geçiyor ya bebisimle aynı vucutta olacağımız günlerimiz git gide azalıyor ben daha doyamadım 🥹😃
Evet zorlukları riskleri de olsada hamilelik çok güzel. Bir kere yaşamıştım 10’sene önce. Bir daha yaşayamam artık derken sürpriz oldu. Çok şükür nasip oldu tekrar. Doyulmuyor gerçekten. Sağlıkla da kavuşalım inşallah zamanı gelince. 💗

Merhaba kızlar birkaç gündür tekrarlayan karnımda toplanma hissi vardı arada kasılma gibi oluyordu doktora gittim nst çekildi az da olsa kasılma gördü rahim ağzı uzunluğunu ölçtü açılma var mı diye kontrol etti bunlar normal olduğu için kalsiyum magnezyum içeren bonevit tablet yazdı 2x1 kullanmaya başladım sizde de böyle bir şikayet oluyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin
O kasılmalar bende 21 .haftada başladı canım 25 te sıklaştı bende nst girdim ama sancı vs çıkmadı su gibi akıntım oldu doktor vajinal muayene yapmıştı gelen suyum değildi fitil verdi şuan 28 deyim arada hala oluyor bu dediğin şeyler artik alıştım çok takmıyorum bende magnezyum alıyorum günde 1 tane ama demekki 2 ye çıkartmak lazım 😄😄

Bencede yatması daha zor ne yana dönsem ağrım oluyor bel sırt ağrısı çok fena sağ kaburgalarım batıyo sanki 😑

O kasılmalar bende 21 .haftada başladı canım 25 te sıklaştı bende nst girdim ama sancı vs çıkmadı su gibi akıntım oldu doktor vajinal muayene yapmıştı gelen suyum değildi fitil verdi şuan 28 deyim arada hala oluyor bu dediğin şeyler artik alıştım çok takmıyorum bende magnezyum alıyorum günde 1 tane ama demekki 2 ye çıkartmak lazım 😄😄
Korkarak gittim kötü bi şeyler mi oluyor diye ama 3 hafta sonra kontrole gel korkacak bir şey yok dedi alışmaya çalışıyorum ben de😄

Kızlar beşiğin içine dekoratif amaçlı boyle bi yastık almak istiyorum isimli nasıl sizce çok sade vegüzel gözüktü gözüme yada bildiğiniz bir site var mı alabileceğim fiyatı yüksek olmayan bide isimli kapı süsü önerisi alabilirmiyim sizden yaptırdınız mı aldınız mı

Eklentiler

• IMG_9791.webp
    IMG_9791.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar beşiğin içine dekoratif amaçlı boyle bi yastık almak istiyorum isimli nasıl sizce çok sade vegüzel gözüktü gözüme yada bildiğiniz bir site var mı alabileceğim fiyatı yüksek olmayan bide isimli kapı süsü önerisi alabilirmiyim sizden yaptırdınız mı aldınız mı
Sade ve güzelmiş bence de.

Kızlar acıbadem e giden ya da önceki doğumlarını acıbademde gerçekleştiren ver mı? Hoşgeldin bebek çantası ve veriyorlarmış dediler de içerisinde bebek ve anneyle alakalı her şey varmış. Bilen varsa içeriği hakkında bilgi verebilir mi? Hastane çantamı ona göre hazırlayacağım

Kızlar acıbadem e giden ya da önceki doğumlarını acıbademde gerçekleştiren ver mı? Hoşgeldin bebek çantası ve veriyorlarmış dediler de içerisinde bebek ve anneyle alakalı her şey varmış. Bilen varsa içeriği hakkında bilgi verebilir mi? Hastane çantamı ona göre hazırlayacağım
Hastanenin yenidoğan servisini arayıp sormak iyi olabilir ☺️ ben kendi hastanemde doğum öncesi yenidoğan hemşiresiyle telefonlaşmıştım.

bende yaptırma taraftarı değildim ama iyi ki yaptırmışım açlık şekerim yüksek geldi 15 gün ölçüm yapacağım diyet yap dedi sizde arada açlık tokluğa bakın derim ölçüm yapn ne olur olmaz
Açlık şekerin kaç geldi canım? Bi de ölçümü 1. Saatte mi 2. Saatte mi yap dedi doktor? Burda da paylaşır mısın? Ben de yükleme yaptırmayı düşünüyorum, hep ölçüm yapıyorum

Açlık şekerin kaç geldi canım? Bi de ölçümü 1. Saatte mi 2. Saatte mi yap dedi doktor? Burda da paylaşır mısın? Ben de yükleme yaptırmayı düşünüyorum, hep ölçüm yapıyorum
75 gr yükleme yaptı AÇLIK 111 cıktı 60 dk sonra 159 120dk sonra 106 çıktı yukleme sonrası normal onun üstünde durmadı direk açlığa baktı
15 gün takip dedi sabah aç ölçüyorum kahvaltı sonrası 1 saat sonra ölçüom
Akşam yemekten önce yemekten sonra2 saat sonra ölçüom yediklerime dikkat edince düşük çıkıyor yiyince yüksek 🤣😅🤣😂😅😂

Eczaneden ya da bi internet sitesinden alabilirsin canım. Aleti alıyosun sonra bi de ölçüm çubuğunu ve iğnesini alıyosun. Ben de evde ölçüm yapıyorum hep
Neden takip ediyorsunuz evde şeker yüksek mi geldi gebelikte
Allah yardımcıları olsun ya diyabet hastalara 🙏
Cihszı aldım 1 2 gün bekledim yapamadım

Ben yarın daha detaylı görüşeceğim. İlk kıyafetini giydiriyorlarmış telefonda onu sordum, sanırım bez, pişik kremi de veriyorlarmış

Neden takip ediyorsunuz evde şeker yüksek mi geldi gebelikte
Allah yardımcıları olsun ya diyabet hastalara 🙏
Cihszı aldım 1 2 gün bekledim yapamadım
Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ondan evde bakıyorum. Şekerim çıkmadı ama çıkar diye korkuyorum. Bi de evde alet olunca, ölçüp duruyorum 😃
Yap yap kolay bi şey. Açlığın evet biraz yüksek çıkmış. Korkma ama o kadar da çok yüksek değil. Aynen dediğin gibi yiyince çıkıyor 😃 biz de çok şükür ekmeksiz makarna pilavsız yaşayamayan milletiz 😃

Şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum ondan evde bakıyorum. Şekerim çıkmadı ama çıkar diye korkuyorum. Bi de evde alet olunca, ölçüp duruyorum 😃
Yap yap kolay bi şey. Açlığın evet biraz yüksek çıkmış. Korkma ama o kadar da çok yüksek değil. Aynen dediğin gibi yiyince çıkıyor 😃 biz de çok şükür ekmeksiz makarna pilavsız yaşayamayan milletiz 😃
😂😂 Azıcık öyleyiz evet bende takip ediyorum ne olur ne olmaz ama akşamdan Bi tanecik çikolata parçası yesem bile sabah fark ediyor şekerde 🥹 kaçamıyorun

Bu evde kan şekerine bakılan alet nasil bir şey?
Ufacık bir alet delme için kalem gibi bir aparat var ucuna her seferinde ona özel iğne var takıyorsun. Parmağına yanaştırıp düğmesine batırıyorsun tık diye ufacık deliyor. Parmağa bastırarak kanı çıkartıyorsun. Aynı zamanda cihaza takılan dikdörtgen şeklinde kanı içine akıttığın bir aparat var onu cihaza takıp bekliyorsun. Eczanelerde bulabilirsin..

75 gr yükleme yaptı AÇLIK 111 cıktı 60 dk sonra 159 120dk sonra 106 çıktı yukleme sonrası normal onun üstünde durmadı direk açlığa baktı
15 gün takip dedi sabah aç ölçüyorum kahvaltı sonrası 1 saat sonra ölçüom
Akşam yemekten önce yemekten sonra2 saat sonra ölçüom yediklerime dikkat edince düşük çıkıyor yiyince yüksek 🤣😅🤣😂😅😂
Yükleme sonrası evet gayet güzel bence, benim 220,145,95 birer saat arayla, açlık ta 90 çıkmıştı. Doktor şeker var dedi ilk saat çok yüksek çıkmış çinkü

Ay hiç hatırlamıorum içeriğini tam ama mor bi çanta verio 😅 mustela pişik kremi şampuan yağ falan da oluyodu galiba küçük boy 👍 ilk kiyafet onlar giydirio sapkasi corabi eldiveni zibini. Molfix bez odaya getiriolardi yedek ama anneye ne vardi hic hic hatirlamiyorum. Cok o cantaya gore hastane cantasi yapmadim ben, kendi esyalarimizi goturdum simdi de oyle yapicam 👍

Back
X