• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar bu arada yenidoğan yelek aldınız mı? Bebek mağazalarında bulamıyorum, trendyolda falan ise küçüklüğünden emin olamıyorum. Uyandığında falan sırtına atmak için 1-2 tane yelek alayım diyorum. Alan varsa link paylaşabilir mi?
Ben de almadım ama kesinlikle kurtarıcı penye yelekler. Daha eksikler bitmedi☺️

Ay civile bakmak hiç aklıma gelmedi. Bu haftasonu direk gidip mağazadan bakayım. Teşekkür ederim 🫶🏻
Ben civilden bu markanın şapka ve eldivenlerini aldım kumaşı güzeldi. Yeleği de varmış. Ben de alayım bir tane aklıma gelmişken

Eklentiler

• IMG_2370.webp
    IMG_2370.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Benim sabah kullandığım da magneral

Hiç bulamazsam şunu alacağım. 0-3 ay diyor ama büyük gelirse idare ederiz artık ne yapalım.🫠
Bunlar o kadar güzel ki ben aldım, 0-3 ay biraz küçük geldi gözüme 3-6 ay ile arasında 2 cm falan fark var zaten

Eklentiler

• 1742498866959585582105741867054.webp
    1742498866959585582105741867054.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 31
Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Ben de gunluk magnezyum sase kullaniyorum, 450mg’mis.

Kızlar bu arada yenidoğan yelek aldınız mı? Bebek mağazalarında bulamıyorum, trendyolda falan ise küçüklüğünden emin olamıyorum. Uyandığında falan sırtına atmak için 1-2 tane yelek alayım diyorum. Alan varsa link paylaşabilir mi?
Ben aldim penye yelek iki tane örme de ördü babaannesi ben bı tanesini e bebekten aldım birini çarşıda bı bebek mağazasından aldım

Küçüklüğü nasıl yenidoğan için uygun mu canım? Büyük olsun istemiyorum çocuğun üstünde emanet gibi durmasın:D
0-3 ay zaten en ufagi daha ufagi yoktur ki yelek için 0 ay 1 ay 2 ay gibi

Back
X