• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kizlar bebegin kiyfetlerini yikadim utuledim cekmecenin icine organizer aldim hani coraplarin falan duzgun durmasi icin koydugumuz hurc kumasindaki seyler. Onlari da yikamama gerek var mi sizce? Yikancak gibi de degil ama bilemedim

Kizlar bebegin kiyfetlerini yikadim utuledim cekmecenin icine organizer aldim hani coraplarin falan duzgun durmasi icin koydugumuz hurc kumasindaki seyler. Onlari da yikamama gerek var mi sizce? Yikancak gibi de degil ama bilemedim
Canım ben iki çeşit almıştım akordiyon şeklinde olanları yıkadım ama sert olanları yıkayamadım çünkü içinde sert durması için mukavva tarzı bir şey var sanırım. Bu şekilde yaptım ben

Eklentiler

• 20250304_005154.webp
    20250304_005154.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 76
ben günde iki kullanıyorum 🫣 her gün bir tane kullansanız anca

Canım haftada iki az bence. Ben günde 1 tane alıyorum. Yarın druna bir sor istersen. Krampta çekilecek şey degil

Haftada iki mi ben her gün alıyorum hatta gündüz sıkışma gibi oldgunda sabah ta aliyorum

Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.

Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Haftada iki gerçekten çok azmış bende günde 1 kullanıyorum osteocare marka ve çok memnunum.

Kızlar bu arada yenidoğan yelek aldınız mı? Bebek mağazalarında bulamıyorum, trendyolda falan ise küçüklüğünden emin olamıyorum. Uyandığında falan sırtına atmak için 1-2 tane yelek alayım diyorum. Alan varsa link paylaşabilir mi?

Magnifem kullanıyorum her gün 1 tane çok memnunum ben de .

Magneral alıyorum ben de günde 1 alıyordum ama yeterli olmadığı için 2 ye çıktı, hatta kasılmalarım artınca 3 aldığım günler de oldu.

Benim kullandığım Magnimore plus şase

Kızlar bu arada yenidoğan yelek aldınız mı? Bebek mağazalarında bulamıyorum, trendyolda falan ise küçüklüğünden emin olamıyorum. Uyandığında falan sırtına atmak için 1-2 tane yelek alayım diyorum. Alan varsa link paylaşabilir mi?
E-bebek de görmüştüm ama almadım ben de henüz son bir eksikler için gidicem o zaman bakıcam

Back
X