- 19 Eylül 2024
- 911
- 914
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.461
Ay kizlarrrr kefir benim derdime derman olduu ama sade icemedim ekerin meyveli efirinden ictim bugun tadida cok.hosuma gitti 1 taneyi bitirdim o kadar rahatlattiki beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne tatlıııTaşınma telaşı girince yarım kaldı inşallah doğuma yetişir fillerin icide dikikecek daha![]()
Oy masallahBi de evde beni bekleyen bebe var 4 yaşına girecek henüz girmedi![]()
Magnezyum kullanıyorum zatenEvet evet magnezyum veriyolar telefonla işte hemen rahatlatiyo çünkü Pzt bekleme
Yeterli gelmediği durumda arttiriyo Dr ama sen yine de ona sorMagnezyum kullanıyorum zatenDozunu mu arttirmak lazım acaba ?
Kontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek kiYeterli gelmediği durumda arttiriyo Dr ama sen yine de ona sor
ben günde iki kullanıyorumKontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek ki
Canım haftada iki az bence. Ben günde 1 tane alıyorum. Yarın druna bir sor istersen. Krampta çekilecek şey degilKontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek ki
Canım ben iki çeşit almıştım akordiyon şeklinde olanları yıkadım ama sert olanları yıkayamadım çünkü içinde sert durması için mukavva tarzı bir şey var sanırım. Bu şekilde yaptım benKizlar bebegin kiyfetlerini yikadim utuledim cekmecenin icine organizer aldim hani coraplarin falan duzgun durmasi icin koydugumuz hurc kumasindaki seyler. Onlari da yikamama gerek var mi sizce? Yikancak gibi de degil ama bilemedim
Haftada iki mi ben her gün alıyorum hatta gündüz sıkışma gibi oldgunda sabah ta aliyorumKontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek ki
Ben de yikiyim bari canimCanım ben iki çeşit almıştım akordiyon şeklinde olanları yıkadım ama sert olanları yıkayamadım çünkü içinde sert durması için mukavva tarzı bir şey var sanırım. Bu şekilde yaptım ben
ben günde iki kullanıyorumher gün bir tane kullansanız anca
Canım haftada iki az bence. Ben günde 1 tane alıyorum. Yarın druna bir sor istersen. Krampta çekilecek şey degil
Haftada iki mi ben her gün alıyorum hatta gündüz sıkışma gibi oldgunda sabah ta aliyorum
Haftada iki gerçekten çok azmış bende günde 1 kullanıyorum osteocare marka ve çok memnunum.Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Magnifem kullanıyorum her gün 1 tane çok memnunum ben de .Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Magneral alıyorum ben de günde 1 alıyordum ama yeterli olmadığı için 2 ye çıktı, hatta kasılmalarım artınca 3 aldığım günler de oldu.Valla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
Benim kullandığım Magnimore plus şaseValla kızlar aynen haftada 2 kez magneral hap kullanıyorum. Genelde herkes her gün kullanıyor acaba kullandığım ilacın mi dozu yüksek diye düşündüm de Siz hangi magnezyum ilacını kullanıyorsunuz.
E-bebek de görmüştüm ama almadım ben de henüz son bir eksikler için gidicem o zaman bakıcamKızlar bu arada yenidoğan yelek aldınız mı? Bebek mağazalarında bulamıyorum, trendyolda falan ise küçüklüğünden emin olamıyorum. Uyandığında falan sırtına atmak için 1-2 tane yelek alayım diyorum. Alan varsa link paylaşabilir mi?
Ya e bebekte sordum yokE-bebek de görmüştüm ama almadım ben de henüz son bir eksikler için gidicem o zaman bakıcam