• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
bende yaptırma taraftarı değildim ama iyi ki yaptırmışım açlık şekerim yüksek geldi 15 gün ölçüm yapacağım diyet yap dedi sizde arada açlık tokluğa bakın derim ölçüm yapn ne olur olmaz
Evet canım. Sağlıkla ocağına gitmeyi düşünüyorum haftaya. Doktorum da açlık tokluk baktirabilirsin dedi. Iste benim erken doğum riskinden hep yattığım için çıkamıyorum. Hatta alet olsa onla bakardın dedi doktor ama kimsede o alet yok.

Benim 26. Haftada 1100 çıktı doktorum bir şey demedi. Doktorum perinatolog profesör bu arada.Ay böyle görünce endişe ediyorum zaten amniyonum da fazla. Yükleme yapmamıştım. Normal değil miymiş kilosu bu haftalar için
bilmiyorum bana öyle dedi

Evet aynen öyle karnım taş gibi sert oluyo bazen anca akşam uzaninca yumuşayip rahatladigimi farkediyorum üzülüyorum öyle olunca masa başı da olsak 2 büklüm oturuyoruz sürekli içerde sıkısıyo rahat edemiyo gibi geliyo evime yakin olsa isim bı nebze belki düşünürdüm ama şu an yok düşünemiyorum 🫠
aynen öyle herkes işin rahat diyor ama göründüğü gibi değil şimdi göbüşlerde büyüdü artık masaya dayanıyoruz biz oda içerden tepişiyor valla napalım

Evet canım. Sağlıkla ocağına gitmeyi düşünüyorum haftaya. Doktorum da açlık tokluk baktirabilirsin dedi. Iste benim erken doğum riskinden hep yattığım için çıkamıyorum. Hatta alet olsa onla bakardın dedi doktor ama kimsede o alet yok.
bende satın aldım yeni evde ölçmek için basit kullanımı kalem gibi alet ile parmağınızı deliyordunuz cubuk var cihaza takip kanı değdiriyorsunuz ölçüyor

Yatağın yüksekmiş, benim yatağım da yüksek. Ayaklı baza yani, yatağım da yine kalınca baya yüksek. Oğlum doğduğunda Chicco'nun normal anne yanını arkadaşımdan ödünç almıştık sıfıra sıfır olmamıştı diye hatırlıyorum. Çok az aşağıda kalmıştı ama çok rahattı. Ben şimdi fiyatı uygun diye babyplus aldım.
Ahşapların da altı boş değil mi canım. Her türlü aşağıda yatmak zorunda bebeler özellikle 10-20 ay arasında kendilerini atma düşme ihtimalleri artıyo. Yani büyüyen beşik çok aşırı önerdiğim bi şey olamaz. Ben tabii kullanmaya devam edicem nerden baksan 3-4 yaşına kadar kullanırım. İstersen mağazaya gidip görerek karar ver kalitesine vs.
Dün Polly diye bir markanın fiyatı aşırı uygun bir beşiğini sipariş ettim. Binlerce yorum yazılmış, tek bir kötü yoruma rastlamadım. Olur da Chicco mu ahşap mı karar veremezsek kenarda dursun mantığıyla aldım koydum şimdiden. Belki de ilk sene daimi beşiğimiz olur :) Ayrıca çok kolay demonte edilebildiği için birçok kişi seyahatlerde de yanında taşıyormuş. Gelince yorumumu paylaşırım burada.

Dün Polly diye bir markanın fiyatı aşırı uygun bir beşiğini sipariş ettim. Binlerce yorum yazılmış, tek bir kötü yoruma rastlamadım. Olur da Chicco mu ahşap mı karar veremezsek kenarda dursun mantığıyla aldım koydum şimdiden. Belki de ilk sene daimi beşiğimiz olur :) Ayrıca çok kolay demonte edilebildiği için birçok kişi seyahatlerde de yanında taşıyormuş. Gelince yorumumu paylaşırım burada.
Güle güle kullansın bebis inşallah. Ben ilkinde ahşap almıştım ağır oluyor tasinmıyordu. Portatif anne yanına bağlanan bir şey istiyorum.

Arkadaşlar ben bu hafta online pilates ve yogaya başladım. Rahim ağzında polipim olduğu için çok hareket etmekten hep kaçınıyordum. Fakat hiç korktuğum gibi olmadı. Evde kendi konfor alanımda az da olsa hareket getirdi hayatıma. İşe gidip gelenler için ekstra yorgunluk olabilir belki ama evdekilere kesinlikle tavsiye ediyorum

İnceledim şimdi. Trendyolda her rengi var. Aklımda olsun. Bayramdan sonra bakicam kısmet ise. İçine yatak mi alınacak?

Back
X