Canım öyle düşünme senin stresini bile hissediyo bebeler. Ben ondan kaynaklansigino düşünüyorum beceriksizlikten değil. Kundak seviyor belli ki senin bebe sıcakta da mayisiyorlar iyice zaten sevdiyse sen de kundaklayabilirsin. Sıkma canını

henüz yeni anayiz anlayamayabiliriz cok normal. Bak sana bunaldi yazarken içimdeki acabalar beni yiyor mesela ama geçecek hepsi

senden daha iyi o çocuğa ana olacak kimse yok anası sensin

en iyi de sen bakarsın böyle düşünme lütfen
Sezeryan olmadim ama bir hafta wc dışında full yattim, bezini yatarak yan dönüp degistirdim vs kucağıma almadan yine yan yatarak emzirdim dikişler kendine gelsin diye full yattim. Ben de düzgün kucağıma almadım henüz çok yeni daha dur

toparlayacaksin yavaş yavaş bedenine zaman ver hem ameliyat olarak hem de yeni doğurdun bu bile bir sebep. Ben sadece doğurdum ama o icindeki boşluk hissi vucudun ağırlık merkezi değişti birden vs insani zorluyor yürürken tutunuyordum egilesim geliyodu dik durmak aşırı zordu sonra sonra düzeldi

sen iyileşmene bak yeter hazır bakanin da varmiş

uyandirma işi sıkıntı baya ama en başta oluyor öyle zaten genel olarak halledersiniz sıkma canını
Ay battaniyesini nasıl alistirmistin, yani ne oldu da alıştı o battaniyeye özel olarak

bebelere göre değişir tabi ama çok güzel bence uykuya geçiş için bir şeyi seviyor olması
Ya vaarya ağlicam.... 1 saat uyudu şükür ben de uyumuşum yanında ama uyandı az önce yine ağlıyordu kucağıma aldığım gibi büzüştü uyumaya devam etti

babası geldi o ara krizlendi yine sancısı ara ara yokluyo sanırım neyse aldi kucagina masaj vs denedi en son bezini acalim belki öyle yapar dedik açtı. Tık yok zaten emzirecektim yine araniyordu aldım baya emdi, ve yaptı biraz bir şeyler

açmış yavrum

aç aç uyuttum resmen çocuğumu çok üzgünüm şuan. Elle sıkınca damlacık şeklinde süt çıkıyordu ona aldandim sanırım 5 saat falan gidip gelip emince süt de kalmamiş demekki çünkü her emdiğinde nerdeyse

yapıyordu emerken falan. Son 2-3 emmede yapmadı hiç anlayamamisim bile .... Şimdi daha rahat yapınca da biz de rahatladik ama üzgünüm yani zaten emziği tutunca anlamaliydim bir şeyler olduğunu, tokken vs turmuyor kolay kolay. Babasi en son mama mi versek falan diyodu ki Allah'tan süt az da olsa dolmus bir saatte de yaptı bir şeyler sancıları geçti

ben de sürekli emiyo emdikce gazı çıkmadığı için birikiyor iyice sıkıştırıyor falan diye dusunuyordum salak gibi djjdjdjdnd neyse uyuyayim bebem uyuyorken süt olsun biraz kurumuşum resmen