Muhtemel sonum olabilir shdbjdjd
Geçmiş olsun

hemen gecebilen bir şeydir inşallah
Kaçıncı haftan bakmayi unuttum ama vajinal dusunuyorsan kilosundan eminseler çok daha fazla uzatmaya gerek yok zaten 3 cm için bile yarısi bitmiş az kalmış diyorlardi bana. Senin daha da az kalmış+ karnım asla aşağı inmemisti bile senin yine inmiş haftan da okeyse vajinal düşünüyorsan daha fazla beklersen kilo almaya devam edebilir

korkutmak için demiyorum benim 10 günde 800 gram falan net almıştı bebe djndndndns son haftalar yemek yemesen bile bebiş alacağını senden alıyor çünkü

yine sen bilirsin iyi düşün

geceleri sancı oluyor mu mesela ? Benim gece oluyordu düzenli sayılabilir sancilardi ama sabah gün aymaya başladığı gibi pıt kayboluyordu gün içinde de duzensiz alakasiz zamanlarda geliyodu. Eğer arada düzenli sayilir şekilde geliyorsa suniye çok kalmadan dogurursun zaten hastahaneye yatinca psikolojik olarak da sanci artıyor zaten dbdbbdnd
Ne yaptın ne düşünüyorsun
Aynen psikopat gibi dilini çıkarmasını falan bekliyordum tepesinde sjhshshddbhddjjd 28 inde sorucam

evet ya bence de büyüdü artık yan yatarak emzirirken göğüs ve bel arama sığmıyor sıpa

İlk hafta bir kac kere başıma geldi çikolata şelalesi gibiydi tam yeni bez koyuyorum basliyordu tam bitti diyorum silicem tekrar skdbjsndksjdk ayyy fenaydi valla şuan daha çok çiş ağırlıklı arada sarı turuncu arasi

karışıyor o kadar snbdjsjkd belki düzelir ya
He daha varmış güzel zaten ilk 3 ay uygulanabilecegini de sanmiyodum ben anca düzeni oturur vs öyle bakarim diyodum zaten