• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum ben de, diyorum çocuk için erken mi davrwndım hayatım bitti ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa bakabiliyorum :( 40ı çıkana kadar annem yanımda, bir şekilde sağacal vakit vs buluyorum ama gidince tamamen bana kalacak tüm sorumluluk çok zor gerçekten bunaldım 20 günde ya
Evet yaaa nasıl alışacak bilmiyorum bir de silikonla da iyi beslenemiyor gibi geliyor süt sağana kadar da bebeği durdurmak çok zor bazen sağdığım süt fazla geliyor dolaba felan da koymazsa telef oluyor atmak zorunda kalıyorum felan aşırı zor ya, annem de yanımda benim 40 ima kadar o da diyor şu süreçte memeye alıştır ben gidince sen tek başına çok zorlanırsın ama yok alısmıyor aç kalsın o zaman zorla tutar memeni diyorlar ama yok aç da olsa asla almıyor

Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum ben de, diyorum çocuk için erken mi davrwndım hayatım bitti ne kendime bakabiliyorum ne çocuğa bakabiliyorum :( 40ı çıkana kadar annem yanımda, bir şekilde sağacal vakit vs buluyorum ama gidince tamamen bana kalacak tüm sorumluluk çok zor gerçekten bunaldım 20 günde ya
Yine de öyle düşünme o doğru zamanda geldi merak etme 😊😊 biraz sabret seni de kendini de aileni iyilestirecek, iyikiniz olacak 🪻

Evet yaaa nasıl alışacak bilmiyorum bir de silikonla da iyi beslenemiyor gibi geliyor süt sağana kadar da bebeği durdurmak çok zor bazen sağdığım süt fazla geliyor dolaba felan da koymazsa telef oluyor atmak zorunda kalıyorum felan aşırı zor ya, annem de yanımda benim 40 ima kadar o da diyor şu süreçte memeye alıştır ben gidince sen tek başına çok zorlanırsın ama yok alısmıyor aç kalsın o zaman zorla tutar memeni diyorlar ama yok aç da olsa asla almıyor
Evet evet benim annem de mememi tutturmam için uğraşıyor ama ben de sinirlenşyorum bebek ağladıkça diyorum yeter yok emmiyosa emmesin :( çok zormuş gerçelten anne olmak çocuk büyütmek..

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de yaşıyorum bunu. Peki gazı çıkınca, yalancı memeyle uyumuyor mu? Annem geldi dün az dinleneyim diye. O öyle olmaz dedi aldı elimden verdi emziği. Uyuttu 🤷‍♀️ benim doktor sürekli emme istediği gazdan diyor.
Emzik vermiyoruz. Evt gazdan dolayi memede sakinleşiyor. Cok gazli malesef. Suan emiyor tek elle yaziorum :)

Emzik vermiyoruz. Evt gazdan dolayi memede sakinleşiyor. Cok gazli malesef. Suan emiyor tek elle yaziorum :)
Ben de verdim ya önce almıyordu artık alıyorda yoksa emzik gibi kullanıyor benim göğüs ucları bir tuhaf oldu uzadı gitti sündü iyice 🤣 Birde sızım sızım sızlıyor acı çekiyorum ☹️

Kızlar bana demir ilacı farklı bı ilac yazmış doktor ama hamilleikten kalan gynoferrasanol var onu emzirirken kullanan var mı onu kullanayım diyirum
Onu kullanmayin kesinlikle diskiyi cok fazla sertlestiriyor ben kullandim malesef cok zorlandim. Su an ocean in demirini kullaniyorum cok guzel hicbi yan etkisi yok

Evet evet benim annem de mememi tutturmam için uğraşıyor ama ben de sinirlenşyorum bebek ağladıkça diyorum yeter yok emmiyosa emmesin :( çok zormuş gerçelten anne olmak çocuk büyütmek..

Tıpatıp aynı şeyleri yaşıyoruz. Zor gerçekten

Ben de vermeyecektim ama cidden rahatlıkmış bebeği de rahatlatıyor pes ettim aldım

Ahh ahh kızlar gercekten cok zormus bebek bakmak,bende durmadan aglıyorum bakamıyorum dıye🥹😀annemde kalıyoruz eve donmek ıstıyorum ama hıcbı sekılde bakamıyorum henuz, bıde çok gazlı bır bebek oldugu ıcın nasıl bakıcam dıye durmadan zır zır aglıyorum😊ama her sanıyede şükrediyorum tabıkı oglum ıcın😊🙏💙emzık şart,hatta ben yakında ayagımda bıle sallarım bu gıdısle😀

Ahh ahh kızlar gercekten cok zormus bebek bakmak,bende durmadan aglıyorum bakamıyorum dıye🥹😀annemde kalıyoruz eve donmek ıstıyorum ama hıcbı sekılde bakamıyorum henuz, bıde çok gazlı bır bebek oldugu ıcın nasıl bakıcam dıye durmadan zır zır aglıyorum😊ama her sanıyede şükrediyorum tabıkı oglum ıcın😊🙏💙emzık şart,hatta ben yakında ayagımda bıle sallarım bu gıdısle😀
Ayyy ben salladım ayağımda 🤭🤭 artık kollarım ağrıdı sallamaktan koydum ayağıma uyudu mis gibi

Muhtemel sonum olabilir shdbjdjd

Geçmiş olsun:( hemen gecebilen bir şeydir inşallah 🙏

Kaçıncı haftan bakmayi unuttum ama vajinal dusunuyorsan kilosundan eminseler çok daha fazla uzatmaya gerek yok zaten 3 cm için bile yarısi bitmiş az kalmış diyorlardi bana. Senin daha da az kalmış+ karnım asla aşağı inmemisti bile senin yine inmiş haftan da okeyse vajinal düşünüyorsan daha fazla beklersen kilo almaya devam edebilir :( korkutmak için demiyorum benim 10 günde 800 gram falan net almıştı bebe djndndndns son haftalar yemek yemesen bile bebiş alacağını senden alıyor çünkü 🥹 yine sen bilirsin iyi düşün 🌸 geceleri sancı oluyor mu mesela ? Benim gece oluyordu düzenli sayılabilir sancilardi ama sabah gün aymaya başladığı gibi pıt kayboluyordu gün içinde de duzensiz alakasiz zamanlarda geliyodu. Eğer arada düzenli sayilir şekilde geliyorsa suniye çok kalmadan dogurursun zaten hastahaneye yatinca psikolojik olarak da sanci artıyor zaten dbdbbdnd

Ne yaptın ne düşünüyorsun 🥹

Aynen psikopat gibi dilini çıkarmasını falan bekliyordum tepesinde sjhshshddbhddjjd 28 inde sorucam 🌸 evet ya bence de büyüdü artık yan yatarak emzirirken göğüs ve bel arama sığmıyor sıpa 😂😂

İlk hafta bir kac kere başıma geldi çikolata şelalesi gibiydi tam yeni bez koyuyorum basliyordu tam bitti diyorum silicem tekrar skdbjsndksjdk ayyy fenaydi valla şuan daha çok çiş ağırlıklı arada sarı turuncu arasi 💩 karışıyor o kadar snbdjsjkd belki düzelir ya

He daha varmış güzel zaten ilk 3 ay uygulanabilecegini de sanmiyodum ben anca düzeni oturur vs öyle bakarim diyodum zaten 🥹🙏
Şimdi hastanedyim 7 cm açılma var bebek yukarda ama iner inşallah kafası az geride

Ay küçüklermiş daha seninkilerde hepsi sana muhtaç
Benim bu ikinci oldu çok korktum bebeklere bakamam diye ama korktuğum kadar olmadık henüz 😅
Yaa kendimi unuttugumu düşünüyorum doğrusu benden çok şeyler götürdü goturmeye de devam edecek 🥴 ilk 2si artık kendilerini kurtardılar ama en küçüğüme de küçüklüğünden kaynaklı aşığım 🥰ilk zamanlar ona bakıp ağladım sen daha çok küçüksün nasıl bir diğerine bakarım, senden kim bilir neler çalacağım ,hakkına girer miyim diye ama fedakarlıkta anneliğe dahil 🥰rabbim tasiyamayacagim yukude vermez rabbime sığındım🥰 zaten buda son tüpleri bagliyorlarmi tam takımı alıp cikarirlarmi bilmem ama artık bitti 🤣5 yıl sonra rahat uykuya ulasacagim ins 🤣

Ayy 6 aya kdr kuscakmi yani :( peki kilo aliyormuydu bu donemde. Ya emdiginin hepsini kusuyor nasl kilo alck bu cocuk bilmiom
aslında normal tombik bir bebek oldu ama çok fazla kilo alımı olmuş hem kusup hem sıçıp hemde nasıl kilo aldı bizde inanamadık sadece anne sütü veriyordum 😄
Hiç korkma söylediğim gibi benim oğlum öyle az uz kusmakta değildi ağzından hortumdan cikiyo gibi fiskirirdi 1 metre öteye öyle düşün.. ama ayda en kotu 1kilo aliyodu oda en kotu çocuk alacağını alıyor senden endişe etme 🥰

Annem geldi yine benimki durmuyor bunaldım diye. Baktım bugün kolları zorla pijamasına sokmuş, ağzına vermiş emziği ve sallıyor ayağında. Benimki de uyumuş. Demek bunlar hep mecburiyetten ortaya çıkan şeyler 😅

Seni çok iyi anlıyorum canım ben de yaşıyorum bunu. Peki gazı çıkınca, yalancı memeyle uyumuyor mu? Annem geldi dün az dinleneyim diye. O öyle olmaz dedi aldı elimden verdi emziği. Uyuttu 🤷‍♀️ benim doktor sürekli emme istediği gazdan diyor.
Ay ben de emin olamıyorum ona emziği verince ya hâlâ açsa gerçekten o yüzden emmek istiyorsa diye dusuncelere dalıyorum:( nerden anliyoruz doyduğunu:(

Durur mu benim kıyafetler başladı bile küçülmeye 0/3 aldığım ilk tulumu bu gün itibariyle kaldırdım 😂😂randevuya gittik bu gün 10 günde tekrar 4 kiloya geri çıkmış iyi bari boşa mastit olmamışım demek (3,600) e düşmüştü 😂😂🤲🏻
Benim boydan uzun ama ayagini ölçtüm patik kismina büyük oluyo sjdbsjbdjd ayağı büyük olacak galiba 😂 maşallah kuzuya 🧿
İlk 3 ay deneme yanılma oluyor nasıl uyumasını istiyorsan sen o şekilde ara ara yavaş yavaş alıştırmaya başlayabilirsin ama istemezse uzatma başka zaman tekrar dene 4. Ay feci bir uyku gerilemesi oluyor tüm düzen alt üst yarım saate bir çığlık çığlığa uyanıyorlar sonra tekrar düzene gşrmeye başlayınca 5-6 ay gibi ozaman alıştırmaya başlayabilirsin istediğin gibi tabi alışırsa 😄
Yok ya zorlamicam ne zaman baslanir bilemedigim için sordum djdnjdjd
Ben de verdim ya önce almıyordu artık alıyorda yoksa emzik gibi kullanıyor benim göğüs ucları bir tuhaf oldu uzadı gitti sündü iyice 🤣 Birde sızım sızım sızlıyor acı çekiyorum ☹️
Emziği vercem ama korkuyorum ya doymuyorsa diye gerçi bu emziği midesi bulanmış gibi atiyor ya çok acsa ya disardayken krizlendiysr tutuyor sadece.... aventi denemek istiyorum da sjdbjsjdjd
Şimdi hastanedyim 7 cm açılma var bebek yukarda ama iner inşallah kafası az geride
Ay su gibi olur inşallah doğumun canım ucuna gelmişsin gerisi biraz bebişe bağlı 🤗 iki türlü de inşallah zorlanmadan biter süreç sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰 ❤️ haber ver canim 🌸

Annem geldi yine benimki durmuyor bunaldım diye. Baktım bugün kolları zorla pijamasına sokmuş, ağzına vermiş emziği ve sallıyor ayağında. Benimki de uyumuş. Demek bunlar hep mecburiyetten ortaya çıkan şeyler 😅
Eskilerin bi bildiği varmış mı diyoruz o zaman dnxbdnxnnd

Back
X