Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Ya ben bu tetanoz asısından biraz korkuyorum ya ılk kızımda yaptırmadım ben doktorumda gerekyok demişti. Hersey tek kullanımlık gerekyok dedı. Sımdı benım hafıf bır rıtm bozuklugım var beyımcıkte hasar var ms plakları gibi ama pasif sana suan ms diyemeyiz demişti doktor. E sımdı bu asılar bana yan etkı yaparmı acaba ya bana ılaclar bile cogu zaman dokunur. Bunu yarınndoktoruma bi sorayım kafama takılıyo
Aynı korkuyu ben yazmıştım hamileliğin başlarında buraya. Konuşmuştuk hatırlıyorsan canım benim de ms şüphem var neticeye bir türlü varamadı, beyinde ms plakları var. Beynime pıhtı atmış, inme geçirdim, 2 tane de beyinde damar tıkalı. Çok ciddi de bir kan pıhtılaşmam var. Şimdi tüm bunlar varken ve tüp bebek doktorum biliyorken muhakkak ol dedi. Sağlık ocağından aradılar bence olmanız lazım diye. 30 nisanda nöroloji doktorumla görüşeceğim. Hiiiiiiç olmak istemiyorum. En son 2017 de oldum sanırım ne gerek var diye düşünüyorum bir yanım da bebek için ol diyor çok çıkmazda bırakıyor şu aşı muhabbeti beni. Ha illa olunacaksa 36. haftada olurum

al benden de o kadar. geçen gün eşimin annesi eşimin cocukken cikolatali ekmek yiyisini anlatıyo hazırlan erkek cocugu aç olur diyo. birincisi dedim ben cocuguma çikolatalı ekmek yedirmem kimsenin yedirmesine de musaade etmem. 2. si senin dogurdugunla benim dogurdugum bir olacak diye bişi de yok dedim. ay delirtiyolar adamı. HAMİLE platesine yazılcam diyorum bebege bişi olur diyo. ADI HAMİLE PİLATESİ. gülüyorum sadece artık
Ben kayınvalideme senin doğurduğun büyüttüğün çocuk ortada dedim eşimden için hahahsj artık gına geliyor vallahi şuramda yani boyum da 1.60 çabuk tepeme geliyor sinir 😂😂

tam olarak benim de böyle sevindim en azından uykuya dalabilmene insan uyuyamadıkça çarpıntı oluyor
siz de çalışıyorsunuz,ben de sabah çok erken uyanıyorum işe gitmek için ilk zamanlar alarm çaldığında beynimden vurulmuşa dönüyordum :D inanıyorum ki sizin için de böyle başlayıp düzelicek bu süreç

siz de çalışıyorsunuz,ben de sabah çok erken uyanıyorum işe gitmek için ilk zamanlar alarm çaldığında beynimden vurulmuşa dönüyordum :D inanıyorum ki sizin için de böyle başlayıp düzelicek bu süreç
hahaha dimiiiii evde olsak hiç sorun değil de işe gidince gerçekten tuhaf oluyor bilgisayar gözümde 17372 tane oluyor uykusuzluktan 😂😂 geçer artık ne diyim beklemedeyim 😍

annenizle aranız iyiyse annenizi ona kalkan olarak kullanın :) siz susun anneniz konuşsun ahahah :) benim annem de mudahalecidir o yüzden kız kardesim ve esim dısında kimseyi 15 dk dan fazla yanımda istemiyorum şimdiden de bişi diyince eşim var kızkardesim var size gerek bile kalmaz diye arada laf arasında söyleye söyleye alıştırıyorum. benimki de beni çok sever sevmesine, bi bardak alayım herkese gösterir kızım aldı diye ne zaman sevdigim yemek yapsa gönderir yesin diye, ama işte patavatsız ve saygısızlıgı var. annem verir ona cevabını, kardesim de bana bakar
Çok iyiymiş ama benim annem aşırı sessiz sakin biri immmkanı yok başedemez benim kaynanayla.Neyse bakalım belli olmaz belki o dönem anlayışlı olduğu için daha az karışır dicem ama daha geçen gün 40 gün dolmadan çocuk dışarı çıkarılmaz diyodu.Çocuk doğdu da dışarı çıkması kaldı çünkü 🤦‍♀️

Çok iyiymiş ama benim annem aşırı sessiz sakin biri immmkanı yok başedemez benim kaynanayla.Neyse bakalım belli olmaz belki o dönem anlayışlı olduğu için daha az karışır dicem ama daha geçen gün 40 gün dolmadan çocuk dışarı çıkarılmaz diyodu.Çocuk doğdu da dışarı çıkması kaldı çünkü 🤦‍♀️
20 günlük bebekle parise gitti arkadasım :)

fraksiyon işte senin kanındaki dna sı dogru veri için. 3.7 bile olsa alırlar ama mesela benim 11. haftada aldılar kanımı 10.8 falandı fraksiyon oranı kesin net sonuç gibi oluyo

fraksiyon işte senin kanındaki dna sı dogru veri için. 3.7 bile olsa alırlar ama mesela benim 11. haftada aldılar kanımı 10.8 falandı fraksiyon oranı kesin net sonuç gibi oluyo
Aşkım ama neden 3.7 ile bakmak istemedilerse 4 olmasını beklediler ön bir rapor bari hazırlasalardı

Ya bazı insanlar gerçekten o kadar beyinsiz ki, açıklıyorum fetal dna da kromozomal anomalilere bakılıyor, down sendromu vs. bunun için yaptırdık bakalım bekliyoruz sonuçları diye.Bana diyor zaten cinsiyeti yakında belli olcaktı ne gerek vardı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Aşkım sanki ne yapacaklar birşey varsa bile ne yapacan diyor yani abi insanı rahatlatacağınıza geriyorsunuz

yok kuzum standart geregi 4 üstü olması lazım ya, sonucu görür tekniker ama doktor onaylamaz oran düşük diye , malum bunlar ciddi testler
Anladım aşkım ondan bakamamışlar demekki . Çünki 3.7 olarak rapor edilmiş tekrarlansın demişler neyse sağlıklı haberini alıyımda beklemekte sorun değil 🌸🌸

Anladım aşkım ondan bakamamışlar demekki . Çünki 3.7 olarak rapor edilmiş tekrarlansın demişler neyse sağlıklı haberini alıyımda beklemekte sorun değil 🌸🌸
duyduguma göre kromozom anormalisi olursa fraksiyon az bile olsa doktora cıtlatıyolarmış hani cvs gerekiyo ya aldırmak için. ama hiçbişi demedilerse zaten iyidir annesiii

Back
X