- 2 Temmuz 2019
- 1.211
- 1.353
- 133
İki üç kere sallandı hafif hafifÇok geçmiş olsun canım sana ve istanbuldaki tüm arkadaşlaraÇok fazla artçı olmuş dünden beri de nasıl geçti geceniz?
Asıl korktuğumuz büyük deprem olması
Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki üç kere sallandı hafif hafifÇok geçmiş olsun canım sana ve istanbuldaki tüm arkadaşlaraÇok fazla artçı olmuş dünden beri de nasıl geçti geceniz?
Aynı korkuyu ben yazmıştım hamileliğin başlarında buraya. Konuşmuştuk hatırlıyorsan canım benim de ms şüphem var neticeye bir türlü varamadı, beyinde ms plakları var. Beynime pıhtı atmış, inme geçirdim, 2 tane de beyinde damar tıkalı. Çok ciddi de bir kan pıhtılaşmam var. Şimdi tüm bunlar varken ve tüp bebek doktorum biliyorken muhakkak ol dedi. Sağlık ocağından aradılar bence olmanız lazım diye. 30 nisanda nöroloji doktorumla görüşeceğim. Hiiiiiiç olmak istemiyorum. En son 2017 de oldum sanırım ne gerek var diye düşünüyorum bir yanım da bebek için ol diyor çok çıkmazda bırakıyor şu aşı muhabbeti beni. Ha illa olunacaksa 36. haftada olurumYa ben bu tetanoz asısından biraz korkuyorum ya ılk kızımda yaptırmadım ben doktorumda gerekyok demişti. Hersey tek kullanımlık gerekyok dedı. Sımdı benım hafıf bır rıtm bozuklugım var beyımcıkte hasar var ms plakları gibi ama pasif sana suan ms diyemeyiz demişti doktor. E sımdı bu asılar bana yan etkı yaparmı acaba ya bana ılaclar bile cogu zaman dokunur. Bunu yarınndoktoruma bi sorayım kafama takılıyo
Ben kayınvalideme senin doğurduğun büyüttüğün çocuk ortada dedim eşimden için hahahsj artık gına geliyor vallahi şuramda yani boyum da 1.60 çabuk tepeme geliyor siniral benden de o kadar. geçen gün eşimin annesi eşimin cocukken cikolatali ekmek yiyisini anlatıyo hazırlan erkek cocugu aç olur diyo. birincisi dedim ben cocuguma çikolatalı ekmek yedirmem kimsenin yedirmesine de musaade etmem. 2. si senin dogurdugunla benim dogurdugum bir olacak diye bişi de yok dedim. ay delirtiyolar adamı. HAMİLE platesine yazılcam diyorum bebege bişi olur diyo. ADI HAMİLE PİLATESİ. gülüyorum sadece artık
helal sana yaaaBen kayınvalideme senin doğurduğun büyüttüğün çocuk ortada dedim eşimden için hahahsj artık gına geliyor vallahi şuramda yani boyum da 1.60 çabuk tepeme geliyor sinir![]()
Gerçekten yorulunca artık insanın diline vuruyormuş düşünmeden benim de dilime dilime vurdu artıkhelal sana yaaa
Dualarımız seninle canm her şey güzel olacak allhın izniyleİnşallah bakalım ya, üçüncü günümdeyim tabii ki sıkıldım ama en azından bir şey olsa seslendiğim anda bir sürü insan geliyo anında. Dua edin lütfen hem serklajı olayım hem de sorunsuz geçsin bitsin şu süreç.
siz de çalışıyorsunuz,ben de sabah çok erken uyanıyorum işe gitmek için ilk zamanlar alarm çaldığında beynimden vurulmuşa dönüyordumtam olarak benim de böyle sevindim en azından uykuya dalabilmene insan uyuyamadıkça çarpıntı oluyor
hahaha dimiiiii evde olsak hiç sorun değil de işe gidince gerçekten tuhaf oluyor bilgisayar gözümde 17372 tane oluyor uykusuzluktansiz de çalışıyorsunuz,ben de sabah çok erken uyanıyorum işe gitmek için ilk zamanlar alarm çaldığında beynimden vurulmuşa dönüyorduminanıyorum ki sizin için de böyle başlayıp düzelicek bu süreç
Çok iyiymiş ama benim annem aşırı sessiz sakin biri immmkanı yok başedemez benim kaynanayla.Neyse bakalım belli olmaz belki o dönem anlayışlı olduğu için daha az karışır dicem ama daha geçen gün 40 gün dolmadan çocuk dışarı çıkarılmaz diyodu.Çocuk doğdu da dışarı çıkması kaldı çünküannenizle aranız iyiyse annenizi ona kalkan olarak kullanın :) siz susun anneniz konuşsun ahahah :) benim annem de mudahalecidir o yüzden kız kardesim ve esim dısında kimseyi 15 dk dan fazla yanımda istemiyorum şimdiden de bişi diyince eşim var kızkardesim var size gerek bile kalmaz diye arada laf arasında söyleye söyleye alıştırıyorum. benimki de beni çok sever sevmesine, bi bardak alayım herkese gösterir kızım aldı diye ne zaman sevdigim yemek yapsa gönderir yesin diye, ama işte patavatsız ve saygısızlıgı var. annem verir ona cevabını, kardesim de bana bakar
20 günlük bebekle parise gitti arkadasım :)Çok iyiymiş ama benim annem aşırı sessiz sakin biri immmkanı yok başedemez benim kaynanayla.Neyse bakalım belli olmaz belki o dönem anlayışlı olduğu için daha az karışır dicem ama daha geçen gün 40 gün dolmadan çocuk dışarı çıkarılmaz diyodu.Çocuk doğdu da dışarı çıkması kaldı çünkü![]()
Amin, en büyüğü dün yaşanan olsun inşallah.İki üç kere sallandı hafif hafif
Asıl korktuğumuz büyük deprem olması
Allah yardımcımız olsun
fraksiyon işte senin kanındaki dna sı dogru veri için. 3.7 bile olsa alırlar ama mesela benim 11. haftada aldılar kanımı 10.8 falandı fraksiyon oranı kesin net sonuç gibi oluyo
Aşkım ama neden 3.7 ile bakmak istemedilerse 4 olmasını beklediler ön bir rapor bari hazırlasalardıfraksiyon işte senin kanındaki dna sı dogru veri için. 3.7 bile olsa alırlar ama mesela benim 11. haftada aldılar kanımı 10.8 falandı fraksiyon oranı kesin net sonuç gibi oluyo
yok kuzum standart geregi 4 üstü olması lazım ya, sonucu görür tekniker ama doktor onaylamaz oran düşük diye , malum bunlar ciddi testlerAşkım ama neden 3.7 ile bakmak istemedilerse 4 olmasını beklediler ön bir rapor bari hazırlasalardı
Aşkım sanki ne yapacaklar birşey varsa bile ne yapacan diyor yani abi insanı rahatlatacağınıza geriyorsunuzYa bazı insanlar gerçekten o kadar beyinsiz ki, açıklıyorum fetal dna da kromozomal anomalilere bakılıyor, down sendromu vs. bunun için yaptırdık bakalım bekliyoruz sonuçları diye.Bana diyor zaten cinsiyeti yakında belli olcaktı ne gerek vardı![]()
Evet aşkım pipili gibi ama erken haftası küçük bekleyelim fetal ne diyecek dedioha ya şanssızlığa bak neyse olsun vardır hayır bekleyelim görelim mod düşürmek yok. Hahah pipili gibi mi dedi oyyyy![]()
Anladım aşkım ondan bakamamışlar demekki . Çünki 3.7 olarak rapor edilmiş tekrarlansın demişler neyse sağlıklı haberini alıyımda beklemekte sorun değilyok kuzum standart geregi 4 üstü olması lazım ya, sonucu görür tekniker ama doktor onaylamaz oran düşük diye , malum bunlar ciddi testler
Ya mükemmel kaynanama söylim ben bunu ahsgsf20 günlük bebekle parise gitti arkadasım :)
Amin aşkım aminnnnnn inşallah yaAnladım aşkım ondan bakamamışlar demekki . Çünki 3.7 olarak rapor edilmiş tekrarlansın demişler neyse sağlıklı haberini alıyımda beklemekte sorun değil![]()
Az kaldı direnEvet aşkım pipili gibi ama erken haftası küçük bekleyelim fetal ne diyecek dedi![]()
duyduguma göre kromozom anormalisi olursa fraksiyon az bile olsa doktora cıtlatıyolarmış hani cvs gerekiyo ya aldırmak için. ama hiçbişi demedilerse zaten iyidir annesiiiAnladım aşkım ondan bakamamışlar demekki . Çünki 3.7 olarak rapor edilmiş tekrarlansın demişler neyse sağlıklı haberini alıyımda beklemekte sorun değil![]()