1.04 cm canımKese kaç mm idi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.04 cm canımKese kaç mm idi canım?
Doktora bu çarşamba mı yoksa haftaya 11 şubatta mı gideceksinizBir de aşırı kasık ve bel ağrım var arada vuruyo ama yatırıyor resmen normal mi acaba
11 şubat 5+6 oluyo kadın doğuma gitcem bu çarşamba sağlık ocağı çağırdı kan vercemDoktora bu çarşamba mı yoksa haftaya 11 şubatta mı gideceksiniz
İlk haftalar normal sayılıyor kan ve pıhtı vs gelmedikçe ben acile gitmiştim öyle dedilerBir de aşırı kasık ve bel ağrım var arada vuruyo ama yatırıyor resmen normal mi acaba
Gidince belli olur ama 3000-4000 arası olacak hcg muhtemelen ufak bir kese görünürKızlar 29 yaşındayım ilk hamileliğin nasipse bu 9 Ekim tahmini doğum görünüyor sat 2 Ocak 29 ocakta kanda 31,4 çıktı haftaya gel dedi çarşamba bi daha gitcem 11 şubat 5+6 oluyo kadın doğuma randevum var acaba kalp atışı ne zaman duyuru kese falan görülür dimi bu arada hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşAllahhh
Ay inşAllah çok teşekkür ederim ya il olunca hem bilgisiz oluyo insan hem de meraklı daha da sabırsızGidince belli olur ama 3000-4000 arası olacak hcg muhtemelen ufak bir kese görünür
Bende cuma gidcegm Allah izin verirse benim sat ima gore 5haftalik oldu tam buguninşalalh cuma gunu gorunur kese cok heyecanliyim onlar ne oluyor hic bi bilgim yok kuzum fetal nasil oluyo?Benim de ilk bebeğim
Üstelik henüz doktora gitmedim keseyi bile görmedim cumartesi inşallah
tarama testleri çok güvenilir değil diyorlar sanırım fetal dna iyiymiş 10 hafta sonrası öneriyorlar. Doktora soracağım tabi
Ayyy maşallah sizin beta kaçken gozuktu kese kese kuzum bide kac haftalik oldu bugun1.04 cm canım
Kese gözüktüğünde beta tahmini 6500 civarıydı 2kat hesapladım 2 g0nde 1Ayyy maşallah sizin beta kaçken gozuktu kese kese kuzum bide kac haftalik oldu bugun
Şöyle diyim en son betam 777 çıktı üstüne 1 hafta sonra gittim doktor dedi yani 1 hafta sonra gel kese görünür diyeKese gözüktüğünde beta tahmini 6500 civarıydı 2kat hesapladım 2 g0nde 1
O gün 5 haftalık dedi 1cm kese için (4+6 hesaplamıştım ben ) 1 gün fark oldu
Bugün 5+5 im
Perşembe günü 6+1 olacağım inşallah yavrumun kalbiniii duyarım kendisini de görürüz inşşş
Anladim kuzum saglicakla ilerlesin inşallahminik canlarimiz benimde dün 508çikti deger ilki 190çikmişti cuma gunu keseye bakalim dedi gozukur muu sence sat tarihinden hesapladigmda bugun 5haftaya girdimKese gözüktüğünde beta tahmini 6500 civarıydı 2kat hesapladım 2 g0nde 1
O gün 5 haftalık dedi 1cm kese için (4+6 hesaplamıştım ben ) 1 gün fark oldu
Bugün 5+5 im
Perşembe günü 6+1 olacağım inşallah yavrumun kalbiniii duyarım kendisini de görürüz inşşş
Valla çıkabilirde 5 haftalıkken gözüküyor diyor doktorlar ama bilemiyorum tamda bende inşallah görürsün keseyi dert etme en az %50 diyorlar fakat daha fazla artıyor betalar genelde .Anladim kuzum saglicakla ilerlesin inşallahminik canlarimiz benimde dün 508çikti deger ilki 190çikmişti cuma gunu keseye bakalim dedi gozukur muu sence sat tarihinden hesapladigmda bugun 5haftaya girdim
haftaya gideceğim daha yeni oluşmuş kese dün gelsen göremezdik dedi
Ayy ben de bunu araştırıyordum keseyi gördüğümüzde dr bir şey demedi bu konu hakkında ben de sormadım. Ama özledim bile ben kocamı ikimiz de korkumuzdan cesaret edemiyoruz suan ama, kalp atışından sonra okeysek bekleyecez mecbur
Aaa beni boraz erkenmi çağirdi sanki ben zaten persembe gunu yine beta vericem binin ustunde cikmzsa gitmem olmzsa gerci 4+5te filan gorenlerde olmus keseyi forumda gordum .Şöyle diyim en son betam 777 çıktı üstüne 1 hafta sonra gittim doktor dedi yani 1 hafta sonra gel kese görünür diye
Evet canım erkenden görenlerde olmuş kese boyutu değişiyor 4+5 te görende var daha geç görenlerde oluyor cihaza görede değişiyormuşAaa beni boraz erkenmi çağirdi sanki ben zaten persembe gunu yine beta vericem binin ustunde cikmzsa gitmem olmzsa gerci 4+5te filan gorenlerde olmus keseyi forumda gordum .
Evet benim betayada 300civari gelir dedi 508cikinca cok gzel ilerliyor dedi maşallah benim minik kuzumaValla çıkabilirde 5 haftalıkken gözüküyor diyor doktorlar ama bilemiyorum tamda bende inşallah görürsün keseyi dert etme en az %50 diyorlar fakat daha fazla artıyor betalar genelde .