Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Saolasın Allah razı olsun. Desteğiniz için saolun.Bundan önce olumsuz tüp bebek tecrübelerim var. Hatta şubatta son embriyo transferim olmuştu tutmamıştı. Martta doğal hamile kaldım hemde ikizdi bu hamileliğim. Doktorum senin tüp bebeğe ihtiyacın yok artık doğal hamile kalabiliyorsun tekrar denemeye devam dedi. Allah vaktini saatini yazmıştır eminim sağlıkla gelecek birgün 🥰🥰 sağlıklı olsun bundan sonraki inşallah.
Doktorun çok doğru demiş doğal hamile kalabilmek vücudunun buna uygun olduğunu gösterir. Mutlaka seni yakındaki anne gruplarında göreceğiz inanıyorum 🙏🏼🥰

Merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza inşallah herkes vakti gelince bebeğini sağlıkla kucağına alır 🤲 ben tup bebekle hamile kaldım sat tarihim 17 mart doktor cuma günü kese görmeye çağırdı
Hoşgeldin canım listeye ekleyelim mi seni ilk sayfadaki bilgileri yazabilirsen🥰

Kuzum şöyle ilerledi;
12 nisan 7,81
15 nisan 71,3
17 nisan 244
21 nisan 1108 🤗 umarım görürüz çok güzel heyecanlar gerçekten insan çok merak ediyor🥰 ben regl günümden çok önce öğrendim o yüzden biraz beklemeli bir süreç oldu. Sat 20 mart Bat 17 nisandı
Günümüz aynı sağlıkla kucaklayalım inşallah herkesle beraber

Kuzu makaleleri okuyorum kahveyle ilgili günlük 200 mg aşılmadığı sürece sıkıntı olmaz diyorlar, ama doktoruma da soracağım tabii ki. Umarım kesemiz hatta belki keseler :) oluşmuştur sağlıkla gelsinler yaa :)
Canim ben de bugun doktordan geldim, ozellikle kahveyi sordum. Gunde bir fincan kahve icebilirsin dedi, ben normalde de cok tuketiyorum bir fincan olsun bizim olsun 😍😅

Amin canım çok korktum sizin adınıza aramızdaki hamişler yaşadımı bu durumu diye🥺
Evet kuzum cidden kötü bir his neyseki eşim evdeydi tek başıma olsam daha kötü olurdum :(
Günümüz aynı sağlıkla kucaklayalım inşallah herkesle beraber
Amiinnn :) kese gördün mü canım
Canim ben de bugun doktordan geldim, ozellikle kahveyi sordum. Gunde bir fincan kahve icebilirsin dedi, ben normalde de cok tuketiyorum bir fincan olsun bizim olsun 😍😅
Harikasın canımmm zaten kahvesini çok yumuşatıp gerisini sütle dolduruyorumm :D keseyi baya erken görmüşsün canım bende yarın gidicem umarım görürümm :) en son betan kaçtı? bide karından mı gördün keseyi kuzumm

Evet kuzum cidden kötü bir his neyseki eşim evdeydi tek başıma olsam daha kötü olurdum :(

Amiinnn :) kese gördün mü canım

Harikasın canımmm zaten kahvesini çok yumuşatıp gerisini sütle dolduruyorumm :D keseyi baya erken görmüşsün canım bende yarın gidicem umarım görürümm :) en son betan kaçtı? bide karından mı gördün keseyi kuzumm
En son 18 nisanda son betam 440tı canım, bugün 4+5te karından gördük. Tahminen bugün betam 2.500-3.000 civarı.
Bence sen de yarın göreceksin 🥰 bana 10 gün sonra yine gel embriyoyu görelim dedi 1 mayısta el sıkıştık 😬

En son 18 nisanda son betam 440tı canım, bugün 4+5te karından gördük. Tahminen bugün betam 2.500-3.000 civarı.
Bence sen de yarın göreceksin 🥰 bana 10 gün sonra yine gel embriyoyu görelim dedi 1 mayısta el sıkıştık 😬
Benimde 17 nisanda 244tü canım doktor görürüz dedii inşallah görürüz yaa :) harikkaaaa inşallahh görürsün miniğini 😊 :nazar:

Kızlar merhaba, benim ilk gebeliğim.

Sat:9 Mart

Bdt: 14 Aralık

Ben iki kere ultrasonda muayene oldum. İlki için geçen hafta gittim. Her şey yolunda gibiydi. Testlerim temiz çıktı. Lekelenmem olduğu için doktor progestan başlamam gerektiğini söyledi. Günde üç kere kullanıyordum. Hafta sonu hem ağrım oldu hem lekelenmelerimin yoğunluğu arttı.

Lekeler açık kahve şeklinde geliyordu. Bu yüzden dün riske atmamak için kontrole gittim.

Doktor yine yolunda dedi. kese 5+4 kalp atışı başlamış dedi. 10 gün sonra gelirseniz duyarız dedi.

Lekelenme ve ağrılar için progestan devam dedi ama dün akşam lekelenmem açık pembe hatta pembe gibi oldu. Baya da yoğundu.

Yine az önce aynı dün gibi pembe leke geldi. Bunun anlamı nedir endişelenmeli miyim acaba? Leke gelirken ağrım da oldu ama doktor ağrılar için çok normal demişti. Moralim çok bozuk çok gerildim.
Ayy aynı anda hamile kalmışız 🥲🥰 benim de sat 9 Mart, 5+4 te kese gördüm, kese etrafında yoğun kanama alanı var dedi doktor düşük riski var dedi, promester iğne ve duphaston hap başladı. Yarın 6+4 olacak, kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız 🥹 ben herhangi bir kanama görmedim şimdiye kadar ama benim de beta çok yavaş artıyor, kese gördüğünde beta düşük boş veya sağlıksız gebelik olabilir dedi. Yarın için hem çok korkuyorum hem de çok dua ediyorum.
Sizin şuan durumunuz nasıl

Ayy aynı anda hamile kalmışız 🥲🥰 benim de sat 9 Mart, 5+4 te kese gördüm, kese etrafında yoğun kanama alanı var dedi doktor düşük riski var dedi, promester iğne ve duphaston hap başladı. Yarın 6+4 olacak, kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız 🥹 ben herhangi bir kanama görmedim şimdiye kadar ama benim de beta çok yavaş artıyor, kese gördüğünde beta düşük boş veya sağlıksız gebelik olabilir dedi. Yarın için hem çok korkuyorum hem de çok dua ediyorum.
Sizin şuan durumunuz nasıl
Beta artışın nasıldı acaba. Benimde çok düzenli artmadı kese vajinalde göründü kanamam da var bende iğne ve hap kullanıyorum. Sağlıksız yada boş olabilir demedi ama bende boş olabilir diye endişe ediyorum. Haftaya gidicem bende eğer bebek görünmezse operasyona alabilriiz dedi. Bide kese göründü ama doktor haftasını net söyleyemiyor adet tarihimle uyumlu gitmiyor baya geç döllenme olmuş bende

kızlar yediklerinize dikkat ediyormusunuz yoksa ne varsa yiyormusunuz😂💞
benim bugün miğdem çok bulandı zor bi gündü😣

Back
X