Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Beta artışın nasıldı acaba. Benimde çok düzenli artmadı kese vajinalde göründü kanamam da var bende iğne ve hap kullanıyorum. Sağlıksız yada boş olabilir demedi ama bende boş olabilir diye endişe ediyorum. Haftaya gidicem bende eğer bebek görünmezse operasyona alabilriiz dedi. Bide kese göründü ama doktor haftasını net söyleyemiyor adet tarihimle uyumlu gitmiyor baya geç döllenme olmuş bende
Adetime 3 gün kala 7 Nisan'da 505 ile öğrendim. 9 Nisan'da 848 oldu. 14 Nisan'da 1600. 21 Nisan'da 2450.
Keseyi karından gördü 17 Nisan'da. Kese hakkında bir şey demedi güzel oluşmuş demek ki boş gebelik değil dedi. Ama artışı sorduğumda boş ya da sağlıksız olabilir dedi. Yarın öğreneceğiz artık ne olup bittiğini 🥺

Kızlar ben de cuma gideceğim geçen cuma gittiğimde kese ve bebek emaresini gördü ama kalp atışını duyamadık benim sat 4 Mart burdan okuyunca duyanları görüyorum inşallah bende güzel haberlerle gelirim çok da heyecanlıyım
Benim de 4martti sat. Hiç endişelenme emare gorunduyse gelişim de gerçekleşecektir kalp atışı duyarsın yarın inşaallah canım videoya alın sonra açıp açıp dinlersin 😇

İnşallah canım teşekkür ederim moral oldun süreç o kadar heyecanlı ki benim ikincisi ama yine aynı şeyleri yaşıyorsun çöl farklı bir his sabırsızlanıyorsun Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebeklerimizi

Fena bir grip geçiriyorum ben, ilaç alamıyorum malum, evde doğal bir şeyler yapayım diyorum ama hani ıhlamur, nane limon falan, hani bazı otlar, kürler de hamilelikte tüketilmez diyorlar, neler yapabilirim arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Evet nette bulurum bilgi ama burada, sizlerden deneyimlerinize dayanarak alacağım bilgilere daha çok güveniyorum.👍🏻🤍

Fena bir grip geçiriyorum ben, ilaç alamıyorum malum, evde doğal bir şeyler yapayım diyorum ama hani ıhlamur, nane limon falan, hani bazı otlar, kürler de hamilelikte tüketilmez diyorlar, neler yapabilirim arkadaşlar? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Evet nette bulurum bilgi ama burada, sizlerden deneyimlerinize dayanarak alacağım bilgilere daha çok güveniyorum.👍🏻🤍
Benim 15. Günüm iyileşme aşamasına yeni geçtim bol portakal elma kivi gibi meyve yedim, son 4 gündür ekmek arasına 1 diş sarımsak koyup yiyorum böyle ayaklandım çünkü gerçekten çok kötüydüm eğer tiksinmiyorsanız öneririm doğal antibiyotik niyetine.
Parol içtim bu arada doktorum günde 3 defaya kadar içebilirsin demişti

Benim 15. Günüm iyileşme aşamasına yeni geçtim bol portakal elma kivi gibi meyve yedim, son 4 gündür ekmek arasına 1 diş sarımsak koyup yiyorum böyle ayaklandım çünkü gerçekten çok kötüydüm eğer tiksinmiyorsanız öneririm doğal antibiyotik niyetine.
Parol içtim bu arada doktorum günde 3 defaya kadar içebilirsin demişti
Teşekkür ederim sarımsak çok severim, koku problemi var ama olsun.
Yarın ilk işim bol bol meyve almak olacak.
Tüm kış boyunca grip olmadım, geldi hamileliğimin ilk döneminde buldu beni.

Teşekkür ederim sarımsak çok severim, koku problemi var ama olsun.
Yarın ilk işim bol bol meyve almak olacak.
Tüm kış boyunca grip olmadım, geldi hamileliğimin ilk döneminde buldu beni.
Meyve sarımsakla hızlıca toparlarsınız inşallah benimde öyle oldu ilaç içemeyince de iyileşemiyorum epey sinir bozucuydı bol sıvı tüketmeyi unutmayın, rabbim tez zamanda şifa versin 💙

Meyve sarımsakla hızlıca toparlarsınız inşallah benimde öyle oldu ilaç içemeyince de iyileşemiyorum epey sinir bozucuydı bol sıvı tüketmeyi unutmayın, rabbim tez zamanda şifa versin 💙
Ay gerçekten öyle, hiç durmayan bir burun, zaten hamilelikten dolayı çarpıntı, nefes darlığı oluyor, bir de griple uyurken kükreyen bir aslana döndüm.🙃 Amin çok teşekkür ederim.💕

Adetime 3 gün kala 7 Nisan'da 505 ile öğrendim. 9 Nisan'da 848 oldu. 14 Nisan'da 1600. 21 Nisan'da 2450.
Keseyi karından gördü 17 Nisan'da. Kese hakkında bir şey demedi güzel oluşmuş demek ki boş gebelik değil dedi. Ama artışı sorduğumda boş ya da sağlıksız olabilir dedi. Yarın öğreneceğiz artık ne olup bittiğini 🥺
İnşAllah güzel haberlerle gelirsın banada umut olursun☺️

Olabilir kuzum tekrar kan verecek misin artış için

Ben yaşadım evimiz çok sallanmadı ama ona rağmen korkutucuydu neyse ki eşim evdeydi. Allah beterinden korusun
Canim su önemli bol bol ic. Bebis icin de bizim icin de 🙏
Canim 7nisansa anca betahcg yukselecektir. Hic endise etme. Onemli olan az deger bile olsa saglikla katlanarak yükselmesi. Hadi bakalim baktir beta yine insallah guzel artar. Hepimizin bebekleri tutunur saglikla doğar büyür 🙏
Bugün kan vereceğim artışa bakmak için inşallah güzel ilerlemiştir. Normalde hemen doktora gitmeyecektim iyice büyüsün diye ama burda aile hekiminde kan verince sonuçlar ancak ertesi gün öğleden sonra çıkıyor hatta bazen ertesi gün akşamı bile buluyor. Bekleme stresine girmeyeyim diye hastaneden randevu bulmuşken alayım dedim. Doktor çok erken olduğu için muayene etmez diye düşünüyorum

Bugün kan vereceğim artışa bakmak için inşallah güzel ilerlemiştir. Normalde hemen doktora gitmeyecektim iyice büyüsün diye ama burda aile hekiminde kan verince sonuçlar ancak ertesi gün öğleden sonra çıkıyor hatta bazen ertesi gün akşamı bile buluyor. Bekleme stresine girmeyeyim diye hastaneden randevu bulmuşken alayım dedim. Doktor çok erken olduğu için muayene etmez diye düşünüyorum
Aile hekimlerinde isler cok yavas yürüyor ne yazik ki ertesi gün cikmasi bile başlı başına orda vermemek icin bir sebep. Normal hastanede randevu varsa daha iyi olmus oraya gidecek olman. Muayene belki edebilir ama birsey görünmez henüz canim duruma göre ilerler doktor. Insallah hersey yolunda olsun hepimiz icin🙏💗

Kızlar bugün randevum vardı ama depremden dolayı iptal ettim haftaya çarşamba 6+0da ilk randevuya gideceğim inşallah. Kalp atışı da duyulur mu acaba? Hiç muayene olmadığım için hamile olarak bile düşünemiyorum kendimi.

Back
X