Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Oyyy kuzum çok geçmiş olsun umarım sizlerde ve oralarda Bi sıkıntı yoktur. Biz bile istanbulda olmadığımız halde hissettik siz kim bilir nasıl hissettiniz. 😰😰
Sağol canım benim gerçekten kötüydü. yani evim sağlam çok şükür ama 7 katlı fazla sallandı biraz ben daha çok böyle sallaniyorsa İstanbul yıkılmıştır diye telaşa kapıldım🥹 çok Şükür Rabbime bu acıyı yaşatmadı🤲 ins. Bidaha da yaşatmaz🙏

Merhaba arkadaşlar 🌸 nasipse bu ay transfer sürecindeyim adetimin 3. günü günde 3 estrofem başlandı rahim kalınlığım diğer kontrollerimde normal ilerliyordu estrofem günde 3 fazla değil mi siz geçirdiğiniz için size sormak istedim

Merhaba arkadaşlar 🌸 nasipse bu ay transfer sürecindeyim adetimin 3. günü günde 3 estrofem başlandı rahim kalınlığım diğer kontrollerimde normal ilerliyordu estrofem günde 3 fazla değil mi siz geçirdiğiniz için size sormak istedim
Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah, banada dr günde 3 yazmıştı hala 3 devam ediyorum, sadece gebeliğin 8.haftasından itibaren günde 2 devam edeceksin dedi

Dondurulmus transfer olan kisceler transfer gunu progesteron degeriniz kacti?? Kalcadan igne kullandiniz mi??
Transfer gününe 5 gün kala progestan fitil 2 adet sabah akşam, progestan dex göbekten başladım, transfer günüm 9.89 çıkmıştı progesteron, dr ek olarak 3 günde bir kalçadan progestan 50 mg ekledi, normalde 10 üzeri bekleniyor transfer günü, ben hala aynı şekilde devam ediyorum en az kalp atışına kadar böyle devam edecez dedi

Transfer gününe 5 gün kala progestan fitil 2 adet sabah akşam, progestan dex göbekten başladım, transfer günüm 9.89 çıkmıştı progesteron, dr ek olarak 3 günde bir kalçadan progestan 50 mg ekledi, normalde 10 üzeri bekleniyor transfer günü, ben hala aynı şekilde devam ediyorum en az kalp atışına kadar böyle devam edecez dedi
Ay oh içim rahatladı ya benim de 12 cikti bakiyorum 25 cikan var 40 cikan var. Benim de ilac kullanimlarim seninle ayni ne guzel pozitif gormussun saglikla artsin insallah canim ❤️ ben de bugun transfer oldum

Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah, banada dr günde 3 yazmıştı hala 3 devam ediyorum, sadece gebeliğin 8.haftasından itibaren günde 2 devam edeceksin dedi
Ben hala sabah 2 akşam 2 içiyorum ya çok değil mi acaba ilaca boğuldum valla hangi birini içeceğimi şaşırıyorum bazen

Canım transfer oldun mu inşallah 🤲 test günün ne zaman ❤️
Evet kuzum oldum transfer🩵 ay benimki zor gecti ya, mesanem cok doluydu cok agri yapti sonda takip biraz aldilar. Sonra kateteri taktilar istemsizce ikinip ittirmisim doktor uyardi bak ittirme olmaz boyle diye sonra cikarip tekrar takti neyse ki ikincide rahne yerlestirildi sonra embriyolog ile kontrol de ettiler temiz dedi hadi gecmis olsun dedi yarim saat yattim ciktim ❤️ insalah hayirlisi ne ise o olsun

Ay oh içim rahatladı ya benim de 12 cikti bakiyorum 25 cikan var 40 cikan var. Benim de ilac kullanimlarim seninle ayni ne guzel pozitif gormussun saglikla artsin insallah canim ❤️ ben de bugun transfer oldum
Çok teşekkür ederim 🥰 inşallah darısı başına 🤩 güzel haberlerini paylaşmak dileğiyle 😍
Ben transferden 4 gün sonra progesteron değerime tekrar baktırdım dr istemişti, 77 olmuştu, yükseliyor o hiç merak etme, kalçadan olan baya etkili

Kızlar benim taze transferim progesteronum 9 çıktığı için ertelendi. 3. gün dondurulmuş olacak. Dondurulmuşta süreç farklı mı oluyor? Yüksek mi olmalı?

Evet kuzum oldum transfer🩵 ay benimki zor gecti ya, mesanem cok doluydu cok agri yapti sonda takip biraz aldilar. Sonra kateteri taktilar istemsizce ikinip ittirmisim doktor uyardi bak ittirme olmaz boyle diye sonra cikarip tekrar takti neyse ki ikincide rahne yerlestirildi sonra embriyolog ile kontrol de ettiler temiz dedi hadi gecmis olsun dedi yarim saat yattim ciktim ❤️ insalah hayirlisi ne ise o olsun

Amin inşallah çok şükür darısı pozitif haberler almaya inşallah Amin 🤲🥰🥹
Kendini çok kasmışsın ondan öyle olmuştur çok şükür bitti darısı bebişin sıkı sıkı tutunmasında inşallah Amin 🤲👶💕

Amiin masallah bebeğinizee çok sevindim darısı başımıza insallah, bana da dua edin insallah kucağımız bos kalmasın. 5. Gün müydü oğlunuz ☺️
Amin Allah sizi de sevindirsin. Tam hatirlamiyorum ama 5 ya 6 farketmez. Embriyo kalitesi guzel. Hayirlisiyla sizin de 4bb.den yuzunuz guler InsAllah

Back
X