• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamamen doktor ihmali ahh okuyunca içim sızladı. Benimkide 4 kilo çocugu zorla normal dogurttular sezeryana alın dedi kvem. Dr lar hayır diyerek zorladılar bebeğim zorlandi oksijensiz kaldı. Bebegin saçı gorundukten sonra bile beni çataldan indirip baska birini bindirip dogurttular benide öylece beklettiler. Allah onların cezasını verir. Benim göz yaşımı da çıkarır onlardan. 2.5 sene geçti hala göz yaşım dinmedi. :(
Ahh canm benm rabbim bunu onların yanına bırakmaz . Cennette bizi bekleyen miniklerimiz var . İnşallah bu hamileliğimiz sorunsuz gecer

Ben kurulmuş meyve yiyorum ara öğün olarak ayran ile birlikte
Kahveye bayılıyorum fakat 2 gündür tadı tuhaf gelmeye başladı
Ama onu da azaltmıştum zaten
Bol bol su içiyorum çok önemliymiş
Keseyi gördükten sonra doktor kalp atışına kadar cinselliği yasakladı sizde de böyle durumu olanlar var mı
Folik asit kullanıyorum öğrendiğim günden beri
Bol bol dinlenmeye çalışıyorum birde
bizde keseyi bugün gördük ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asite başlatmıştı doktorum hala kullanıyorum ve bizede kalp atışını duyana kadar cinsellik yasak birbirinizi özleyin dedi :))

ayy bende yazayım benim ilk gebeliğim
son sta 27 aralık
22 ocak ilk beta 138
25 ocak beta 362
30 ocak 1086
dün hafif pembe kanamam olduğu için bugün doktora gittim yerleşme kanaması dedi keseyi gördü
5+3
cuma günü tekrar gidip kan tahlillerimi vereceğim inşallah🥰🥰

ayy bende yazayım benim ilk gebeliğim
son sta 27 aralık
22 ocak ilk beta 138
25 ocak beta 362
30 ocak 1086
dün hafif pembe kanamam olduğu için bugün doktora gittim yerleşme kanaması dedi keseyi gördü
5+3
cuma günü tekrar gidip kan tahlillerimi vereceğim inşallah🥰🥰
YAŞ kaç canım

V vck canım buraya yazarak istediğin şeyi danisabilirsin kızlardan. Merak ettiğin bisey varsa bir birimizden bilgi alıyoruz ❤️💙

Ayy o zmn çok sanslisin cnm bu donemde ilgili birini bulmk zor gercektn
Evet ama ağzını açınca para tıktık para sorun değil verdigimize değdi çok şükür.

Ben eklemiştim ama görüntü görmeye gidenler sıkıntı yoksa ultrasonlarıda yükleyelim 😍😍😂
Ben herşeyi paylaşmak istiyorum 😇😇

Herseye deginelim valla ilk gebeligim olduğu icin o kadar heyecanliyim ki birbirimize burda bilgilerimizi aktaralim cok sevinirim🥰
Benim de ilk bebeğim 😍
Üstelik henüz doktora gitmedim keseyi bile görmedim cumartesi inşallah
tarama testleri çok güvenilir değil diyorlar sanırım fetal dna iyiymiş 10 hafta sonrası öneriyorlar. Doktora soracağım tabi

Benim de ilk bebeğim 😍
Üstelik henüz doktora gitmedim keseyi bile görmedim cumartesi inşallah
tarama testleri çok güvenilir değil diyorlar sanırım fetal dna iyiymiş 10 hafta sonrası öneriyorlar. Doktora soracağım tabi
Evet 10 haftalıkken gerekirse öneriliyor diye biliyorum bebekte bi anormallik gerilik vs varsa diye
Dnada olan genetik kromozomsal rahatsızlık için bakılıyor
Siz neden yaptırmak istiyorsunuz daha şimdiden 😊

bizde keseyi bugün gördük ben hamile kalmadan 3 ay önce folik asite başlatmıştı doktorum hala kullanıyorum ve bizede kalp atışını duyana kadar cinsellik yasak birbirinizi özleyin dedi :))
Ayy ben de bunu araştırıyordum keseyi gördüğümüzde dr bir şey demedi bu konu hakkında ben de sormadım. Ama özledim bile ben kocamı ikimiz de korkumuzdan cesaret edemiyoruz suan ama, kalp atışından sonra okeysek bekleyecez mecbur 😂😂

Ayy ben de bunu araştırıyordum keseyi gördüğümüzde dr bir şey demedi bu konu hakkında ben de sormadım. Ama özledim bile ben kocamı ikimiz de korkumuzdan cesaret edemiyoruz suan ama, kalp atışından sonra okeysek bekleyecez mecbur 😂😂
Bende direk o şekilde açıkladı sormadan birkaç kişiye de denmiş okudum forumda
İlk haftalar hem tutunma hem enfeksiyon riskinden düşük olmaması içinmiş
He şöyle diyen de var demektir tutmamış düşçeği varmış
Bende şöyle düşünüyorum biz önlem alalım gerisi Allaha kalmış
Sonuçta bu perşembe duyucam inşallah az kaldı 😍😍

Bende direk o şekilde açıkladı sormadan birkaç kişiye de denmiş okudum forumda
İlk haftalar hem tutunma hem enfeksiyon riskinden düşük olmaması içinmiş
He şöyle diyen de var demektir tutmamış düşçeği varmış
Bende şöyle düşünüyorum biz önlem alalım gerisi Allaha kalmış
Sonuçta bu perşembe duyucam inşallah az kaldı 😍😍
Kese kaç mm idi canım?

Back