Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar bugün randevum vardı ama depremden dolayı iptal ettim haftaya çarşamba 6+0da ilk randevuya gideceğim inşallah. Kalp atışı da duyulur mu acaba? Hiç muayene olmadığım için hamile olarak bile düşünemiyorum kendimi.
Ben 6+2 de duydum🙏

Bugün kan vereceğim artışa bakmak için inşallah güzel ilerlemiştir. Normalde hemen doktora gitmeyecektim iyice büyüsün diye ama burda aile hekiminde kan verince sonuçlar ancak ertesi gün öğleden sonra çıkıyor hatta bazen ertesi gün akşamı bile buluyor. Bekleme stresine girmeyeyim diye hastaneden randevu bulmuşken alayım dedim. Doktor çok erken olduğu için muayene etmez diye düşünüyorum
Evet canım kan takibi iyi olur ilk etapta. İnsanın içi rahatlıyor :) muhtemelen haftaya keseyi görürsün

Kızlar bugün randevum vardı ama depremden dolayı iptal ettim haftaya çarşamba 6+0da ilk randevuya gideceğim inşallah. Kalp atışı da duyulur mu acaba? Hiç muayene olmadığım için hamile olarak bile düşünemiyorum kendimi.
kese kesin gözükür de kalp atışı belki biraz sor olabilir 6+4 ten sonra falan daha garanti diyorlar

Canim su önemli bol bol ic. Bebis icin de bizim icin de 🙏
Canim 7nisansa anca betahcg yukselecektir. Hic endise etme. Onemli olan az deger bile olsa saglikla katlanarak yükselmesi. Hadi bakalim baktir beta yine insallah guzel artar. Hepimizin bebekleri tutunur saglikla doğar büyür 🙏

Evet canım kan takibi iyi olur ilk etapta. İnsanın içi rahatlıyor :) muhtemelen haftaya keseyi görürsün
Kan ve idrar testi verdim. Doktor ısrarla yarın ver dedi pazartesi vermiştim çünkü dün vermen gerekiyordu dün vermediysen yarın ver artışı ancak öyle anlarız dedi ama bana mantıklı gelmedi tekrar hastaneye gitmek zaten artıştan hesaplayamaz mıyım ? Bi de tok karna vermiş oldum sıkıntı olmaz heralde

Ben bugün 7+3 oldum kalp atışını duydum haftaya 7 haftalık mı olacaksınız

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@LeydiDaisy35224
Şubat
4+58+0🩵1 Aralık
@simurgdc34124
Şubat
4+56+01 Aralık
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@se25lin26128
Şubat
5+57+34 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
innocence_ innocence_ 3311
Mart
5+2
@Azimliiii3311
Mart
5+47+0🩵15 Aralık
@ebayraktar3412 Mart
asdaf asdaf 2512
Mart
6+24 Aralık
@wonderob3322
Mart
5+47 Aralık
@aylemakk2713 Mart5+29 Aralık
@Beyazyasemin321 ve 23
Mart
5+56+58 Aralık
@cezerye_3414 Mart5+49 Aralık
@gebesurec2614
Mart
7+07+0🩵9 Aralık
@sellmin3735
Mart
5+310 Aralık
@Rosalndaa3436
Mart
6+06+015 Aralık
@simgelavinya2916
Mart
4+25+5🩷11 Aralık
@Mystika3517
Mart
4+66+112 Aralık
@Senosi2917
Mart
🩷13 Aralık
@suuuduru682827
Mart
4+611 Aralık
@Dilan Nur2017
Mart
5+216 Aralık
@Azraemre3038 Mart6+46+4🩷13 Aralık
@destinaa883728
Mart
6+36+3
@husedaa26110 Mart5+219 Aralık
@Dogabesmez30210
Mart
15 Aralık
@nssannf30110
Mart
5+15+515 Aralık
@Lavinia_9826311 Mart16 Aralık
H hhto 30113
Mart
5+0🩷20 Aralık
@himadays26113
Mart
5+216 Aralık
@Lovely3536214
Mart
19 Aralık
@Zaaraaa32214
Mart
5+518 Aralık
@pembe kurklu31214
Mart
22 Aralık
annabelica annabelica 34215 Mart🩷17 Aralık
@Zeynobenn29115
Mart
19 Aralık
@ahsennayaz35116
Mart
5+321 Aralık
@goodheartedgirl37216
Mart
5+221 Aralık
@hiranur341929318
Mart
5+023 Aralık
Hayall07 Hayall07 31219
Mart
🩷24 Aralık
Sunsun9 Sunsun9 28119
Mart
🩷24 Aralık
Pamlok Pamlok 31120
Mart
25 Aralık
@Freyja9331121
Mart
4+526 Aralık
@kumsal00730222
Mart
27 Aralık
@demet137433123
Mart
🩷28 Aralık
merhaba,

bende de 4+2'de kese göründü, Salı günü, heyecanlıyım:)
hesap bilgilerimde beklenen doğum tarihini 27.12.25 olarak güncelledim. bu tabloya nasıl ekliyoruz :)

Canım bence iyi yapmışsın erken gitmene çok da gerek yok. Kese görmek sadece dış gebelik riskini elemek için önemli. Ama düzenli kan verip artışın güzel oldugunu gorduysen o risk de yok bence. Ben de o yüzden ilk randevumu 6+2de aldım. 6+0da doktorun cihazı iyiyse ve geç döllenme değilse kalp atışı duyulur. Ama duyulmazsa canını sıkma çunku her cihazda duyulmuyor dediğim gibi. Ben kızımda 6+1de vajinal ultrasonda duydum. Karından bakmayı hic denemedi bile doktorum. Vajinal ultrasonu daha net ve doğru görüntü verdiği için tercih ediyor bazıları. Şimdi yarın normal şehir hastanesine gidicem cihazlar çok iyi değil. Kalp duymazsa diye korkmuyor değilim. Biraz da göbeğim var açıkçası. Vajinal baksa daha garanti olur. Umarım kalp duyulmadı haftaya gel diye direkt göndermez 🤷🏼‍♀️ çok uzun yazmışım 🤣

Kan ve idrar testi verdim. Doktor ısrarla yarın ver dedi pazartesi vermiştim çünkü dün vermen gerekiyordu dün vermediysen yarın ver artışı ancak öyle anlarız dedi ama bana mantıklı gelmedi tekrar hastaneye gitmek zaten artıştan hesaplayamaz mıyım ? Bi de tok karna vermiş oldum sıkıntı olmaz heralde
Iyi yapmışsın canim. Hesaplanir tabiki artıştan. Hadi bakalim sonucun ne gelecek. Saglikla artsin betalar inşallah 🙏 yok canimcim tok karnina vermenin bir etkisi olmaz.

merhaba,

bende de 4+2'de kese göründü, Salı günü, heyecanlıyım:)
hesap bilgilerimde beklenen doğum tarihini 27.12.25 olarak güncelledim. bu tabloya nasıl ekliyoruz :)
Canım sen tablodaki bilgilerini yaz buraya ben ekleyeceğim listeye. Yaş kaçıncı çocuk tahmini cinsiyet gibi ☺️

Ayy aynı anda hamile kalmışız 🥲🥰 benim de sat 9 Mart, 5+4 te kese gördüm, kese etrafında yoğun kanama alanı var dedi doktor düşük riski var dedi, promester iğne ve duphaston hap başladı. Yarın 6+4 olacak, kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız 🥹 ben herhangi bir kanama görmedim şimdiye kadar ama benim de beta çok yavaş artıyor, kese gördüğünde beta düşük boş veya sağlıksız gebelik olabilir dedi. Yarın için hem çok korkuyorum hem de çok dua ediyorum.
Sizin şuan durumunuz nasıl
Canim naptın gittin mi doktora

Pamlok Pamlok 6+6 ya 7mayis a randevu aldım saglikli bi şekilde görürüm inşallah daha iki hafta var zaman geçmiyor ama genel kontroller 32haftaya kadar ayda bir olacağından beklemeye alışmak iyi olur :))

Ben 6+2 de duydum🙏
Vajinal mi duydunuz karından mı
Ben bugün 7+3 oldum kalp atışını duydum haftaya 7 haftalık mı olacaksınız
Hayır bugün 5+1 ı'm haftaya 6+0da randevum var
Canım bence iyi yapmışsın erken gitmene çok da gerek yok. Kese görmek sadece dış gebelik riskini elemek için önemli. Ama düzenli kan verip artışın güzel oldugunu gorduysen o risk de yok bence. Ben de o yüzden ilk randevumu 6+2de aldım. 6+0da doktorun cihazı iyiyse ve geç döllenme değilse kalp atışı duyulur. Ama duyulmazsa canını sıkma çunku her cihazda duyulmuyor dediğim gibi. Ben kızımda 6+1de vajinal ultrasonda duydum. Karından bakmayı hic denemedi bile doktorum. Vajinal ultrasonu daha net ve doğru görüntü verdiği için tercih ediyor bazıları. Şimdi yarın normal şehir hastanesine gidicem cihazlar çok iyi değil. Kalp duymazsa diye korkmuyor değilim. Biraz da göbeğim var açıkçası. Vajinal baksa daha garanti olur. Umarım kalp duyulmadı haftaya gel diye direkt göndermez 🤷🏼‍♀️ çok uzun yazmışım 🤣
Beta takibi de yapmadım. Sadece bir defa baktırdım o da regle 3 gün kala 68 çıkmıştı geç döllenme değil o zaman inşallah duyarız kalp atışını. Benim de göbeğim var o yüzden vajinal bakabilir sıkıntı yok 🙂

Kızlar beni de silebilirsiniz listeden, sizlere cok saglıklı güzel hamilelik dönemleri diliyorum♥️
Saglıksız gebelikmiş yolk kesem gelişmemiş bugun bebekte görünmedi bir hafta beklicez ama yüksek ihtimal kürtaj olacagım haftayadan sonra. Tüp bebek tedavisinin ortasında hamile kalmıştım kendiligimden, en azından kalabiliyorum bir şekilde öyle teselli buluyorum. Bana da dua edin olur mu. Kendinize iyi bakın.

Back
X