Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala katar mayala katar aşko senin ikiz olduğu için 99% aralık sonu annesi olacakmışın gibime geliyor 😬😁
Buralarda kimse kalmadı canımlar pozitif alanlar doğum yapacağı ayın topiklerine gidiyorlar orda daha aktifler mayala katar mayala katar @Handan2212 @canmay morceylan morceylan
Canım burdayım burda🫢🫢 ben de yarın gideceğim kese için heyecanliyim inşallah vajinal bakar banada insallah yarın güzel haberler yazarız benim hesaplamama göre de 5+3 filan benimki yarın o da belli olur insallah dimi

Canım burdayım burda🫢🫢 ben de yarın gideceğim kese için heyecanliyim inşallah vajinal bakar banada insallah yarın güzel haberler yazarız benim hesaplamama göre de 5+3 filan benimki yarın o da belli olur insallah dimi

Hadi inşallah canım dilerim sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısı bizlerin başına inşallah Amin 🤲😍

Yarın kesin belli olur aşkım, benimde hesabıma göre 5+3 olacam yarın, bende 17 mart akşama doğru regl olduğum için o gün 0.gün sayıldı, öğlen 15.00 sonrası olanlar 0.gün sayılıyor, 18 mart birinci gün olarak baz aldığımızda benimde 5+3, birde 5.gün 7 nisan transfer

Yarın kesin belli olur aşkım, benimde hesabıma göre 5+3 olacam yarın, bende 17 mart akşama doğru regl olduğum için o gün 0.gün sayıldı, öğlen 15.00 sonrası olanlar 0.gün sayılıyor, 18 mart birinci gün olarak baz aldığımızda benimde 5+3, birde 5.gün 7 nisan transfer
Ben sabah mi akşam mi hatirlamiyorum🙈 ama 17 martta oldum ben de 5. Gün 8 nisan transferi benim de

Gorg1905 Gorg1905 canım tekrar test verdin mi inşallah herşey yolundadır 🤲❤️
Balım verdim geldim aradı hemşirem şimdi , 57 olmuş değerim. 2 gün sonra tekrar verelim dedi.. Benim 2 gün önceki değerim 33 falandı %70 artmış , değer artış hızı iyi falan dedi . İnşallah bugünden sonra daha iyi artık 🙏

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim darısı senin başına olsun inşallah sağlıklı güzel gebeliklerimiz sağlıklı hayırlı güzel evlatlarımız olsun inşallah Amin 🤲❤️🥹
Benim kız 1 taneye razı ikinci gelirse süpriz olur hepimize 🤭😁 bazen diyorum kızım yerden şunu kaldır sleppy le evin tozunu aldırıyorum anne diyor sanki karnın çok mu büyük daha karnın çıkmamış dedim kızım ondan değil şu an dikkat ediyorum 😂🤣 Allahtan bu iki hafta okul tatildi Paskalya 🐣 tatili vardı pazartesi günü açılıyor bana bulaşık makinesi boşaltıp elime veriyor ben diziyorum 🥲 bana çok faydası oldu abla 👧 olmak kolay değil 😆
Ay amin inşallah canım mayalam inşallah bende katılırım aranıza 🥰🤲🤲 hepimiz yaşarız inşallah o güzel günleri 🥰🥰 oy kuzuma o şimdiden abla olmuş da sana yardim ediyor yerim onu maşallah kuzuma 😘😘😘 sende yorulma kuzumu da yorma annesi ev işi kalsın hiçbirsey sizden önemli değil 🥰🥰🥰

Oglum 4bb ile dogdu. Ikinci bebek için denemelere basladik şu an 5bc 4bc, ve iki tane de 3 gun embriyom donduruldu. Umutsuz degilim. Onemli olan genetigi. Allah size de bana da arzusunda olan herkese nasip etsin
Amiin masallah bebeğinizee çok sevindim darısı başımıza insallah, bana da dua edin insallah kucağımız bos kalmasın. 5. Gün müydü oğlunuz ☺️

Canım bende karın ağrısı hep var zaten öyle şiddetli değil ama hafif var doktorum rahim değişiyor normal dedi. Sende endişe etme. Ben 9 haftalık hamileyim benim kalkmam yasak yatarak geciriyorum ve 3 gündür rahatsızım hafif kanama şeklinde lekelenmelerim var. Ama ben bugün 7 kat merdiven indim asansöre binemedim içim ferah Rabbime emanet ne yapayım bazı şeyler elimizde değil dün daha büyük bir felaket olabilirdi😔 o zaman ne İstanbul ne çocuk kalırdı🥹 yine hamd olsun ki Rabbim korudu insanları🙏
Oyyy kuzum çok geçmiş olsun umarım sizlerde ve oralarda Bi sıkıntı yoktur. Biz bile istanbulda olmadığımız halde hissettik siz kim bilir nasıl hissettiniz. 😰😰

Ay amin inşallah canım mayalam inşallah bende katılırım aranıza 🥰🤲🤲 hepimiz yaşarız inşallah o güzel günleri 🥰🥰 oy kuzuma o şimdiden abla olmuş da sana yardim ediyor yerim onu maşallah kuzuma 😘😘😘 sende yorulma kuzumu da yorma annesi ev işi kalsın hiçbirsey sizden önemli değil 🥰🥰🥰

Amin sağol teyzesi 😍 zaten her zaman yapmıyoruz iki üç günde bir gözüme batınca ayaklanıyoruz 🤣 kızım babasına kızıyor sen evi kirlet benle annem daha bugün iş yaptık diye 😂😁 tabi ki canısı iş hepsi gelir geçer inşallah yeter ki sağlığımız yerinde olsun 🤲❤️🥹
Amin canım darısı senin başına inşallah dualarım buradaki herkesle beraber inşallah 🤲💕

Balım verdim geldim aradı hemşirem şimdi , 57 olmuş değerim. 2 gün sonra tekrar verelim dedi.. Benim 2 gün önceki değerim 33 falandı %70 artmış , değer artış hızı iyi falan dedi . İnşallah bugünden sonra daha iyi artık 🙏

Hadi inşallah canım Rabbim yüzüne baksın sağlıcakla değerlerin katlansın inşallah Amin 🤲🧿💕

Kese icin 3 Mayıs'a gün aldirdilar Mayalacm, inşallah içi boş değildir bir hafta sonra da kalp atışı için randevu alacaksın dediler az evvel oluşturdum randevumu

Maşallah 🧿 canım çok sevindim kötü düşünme canım pozitif düşün pozitif olsun inşallah Amin hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🥹💕

Back
X