Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Günaydın kızlar . Bebişinin pıt pıt hareketlerini hisseden var mı ? Akşam bi kıpırtı oldu ama emin olamadım. Yine de çok heyecanlandım 14+5 teyim.
Ben hissediyorum artık Baya baya karnımdan da izliyorum pıt pıt bazen 11. Haftada da vardı hatta emin değildim o zaman. Şimdi çok net

Kızlar gebeliğiniz nasıl geçiyor Pek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Bu haftalarda bulantı geçmesi lazım bende kusma ve bulantı çok var
İdrar yolu enfeksiyonum vardı ondan kaynaklı olabilirmi
Yaşayan varmı

Bende de bulantı devam ediyor halsizlik çok uyuma hepsi var 12 de geçer diye gün saymıştım resmen 15 olacağım yarın hiç değişim yok geçen bir doktorun reelsinda gördüm hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu bulantı kusma yapıyormuş benimde aklım karıştı biraz daha doktorada var 17. Haftada gideceğim

Canım benim de gece oluyo bazen çok ama kusturmuyo. 2 gün önce izledim hatta hocanın birinden gece ve sonradan artıyorsa muhtemelen başka sebep vardır o da idrar yoludur diyordu. Bi tahlil versene hemen.

Bendede gönüşte kıllar var başka yok .. ama çizgi çıkmış bir çoğunda bende yok daha çizgi çıkmadı
Kızzz hamile misin sennn maşallah maşallah çok sevindim canım. Sağlıkla büyüsün vaktinde zamanında sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim dünkü durumuna bakayım dedim kaldırmışsın şimdi yorumunu görünce çok sevindim

Canım benim de gece oluyo bazen çok ama kusturmuyo. 2 gün önce izledim hatta hocanın birinden gece ve sonradan artıyorsa muhtemelen başka sebep vardır o da idrar yoludur diyordu. Bi tahlil versene hemen.
Canım yarın randevum var perinatolojide ama biraz uzak bi yer 3.4 tane metro artı iett değiştiriyorum
Randevu başka yerde çıkmıyor
Neyse orda idar versem , sonuç için git gel uğraşırım diye bu gün acilde vericem yarın doktora göstercem
Benim ilk gebeliğimde de enfeksiyonum vardı son 1 ayımda haftada 2 kez nstye giriyordum erken doğum riskinden dolayı
Şuan afedersiniz öyle bi kusuyorumki ve sürekli midem bulanıyor
Bu gün bi gidicem

Ben şuan 17. Haftamdayım hatta 17+4 felan olması lazım
Geriden geliyordu bebeğim geç döllenme olmuştu ama haftasını yakaladı
Bu haftalarda olmaması gerekiyor diye biliyorum, baya büyüdü çünkü
İdrar tahlili vericem bu gün sonucumu yazarım ona göre sende tedbirini alırsın

Kaçıncı haftadasın cnm

Benim 12 haftadan sonra bitti canm
İlkngebeliğimde enfeksiyon vardı doğum olana kadar kustum

Merhaba kızlar bugün benim 14. Haftam ama tüm belirtilerim kayboldu karnımın şişkinliği gitti sanki hiç hamile değilim gibi bu durum beni endişelendiriyor en son iki hafta önce doktora gittim sizde durumlar nasıl belirtileriniz bu haftalarda devam ediyormu

Şuan 14+4üm, bu haftaya kadar çok kötüydüm sabah öğürmeyle gözümü açıp her şeyden bulanıyordu içim. Çok şükür bir kaç gündür iyiyim. Darısı başına İdrar yolu bende çok hafif var demişti doktor bişey kullanmadım. Ama akıntılarım sarımsı yeşilimsi senin nasıl bişey kullanıyor musun

Kızlar merhaba .Bugün ikili test için doktora gittim .Rahim kasılmam olduğu için doktor muayene edemedi .Progestan iğnesi yaptı ve iki gün sonraya çağırdı tekrar .Başına bu şekilde bir şey gelen var mı ,tedirgin etti bu durum beni .Ayrıca sağ kasık tarafımda böyle alt karnıma doğru ara ara iğnelenme tarzı ağrım oluyor bazende vajinama vuruyor

Bu arada 12+1 günlük hamileyim sata göre .

Ağrıdığında denerim valla neden olmasın geçsin de tüm tuşlara basılır yani. Teşekkür ederim canım çok sağ ol

Eveet hocam 15 gün sonra geleyim mi dedim yok sen ayın 19 unda gel dedi

Evet aynen öyle oldu değiştirdim fatih hocayla devam edeceğim çok güzel bilgilendirdi tek tek anlattı ilaç ekledi çok ilgiliydi
Cinsiyet konusunda pek yanılmaz 9-10 haftalıkken bilmişliği var arkadaşlarımda. Arada bi tersi olur ona çok takılma. İyi bir insan iyi bir hekim ama bana geçen ay kız dedi hala içim erkek diyor bakalım bir de ben hiç ikna edemedim 2 3 haftada bir gelmeye

Aaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz doktor da görmüş, muayene etmiş. Benim de vajinama giren ağrılar vardı 2 gündür bugün olmadı. Böyle bıçaklanıyormuş gibi bir acıydı. Ama anlık oluyor sonra gidiyordu. Benim 3 hafta oldu doktora gitmeyeli gitmem mi gerekiyor şimdi bu durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…