- 1 Kasım 2013
- 3.065
- 2.552
- 333
Ben hissediyorum artık Baya baya karnımdan da izliyorum pıt pıt bazenGünaydın kızlar . Bebişinin pıt pıt hareketlerini hisseden var mı ? Akşam bi kıpırtı oldu ama emin olamadım. Yine de çok heyecanlandım14+5 teyim.
Bende de bulantı devam ediyor halsizlik çok uyuma hepsi var 12 de geçer diye gün saymıştım resmen 15 olacağım yarın hiç değişim yokKızlar gebeliğiniz nasıl geçiyorPek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Bu haftalarda bulantı geçmesi lazım bende kusma ve bulantı çok var
İdrar yolu enfeksiyonum vardı ondan kaynaklı olabilirmi
Yaşayan varmı
Canım benim de gece oluyo bazen çok ama kusturmuyo. 2 gün önce izledim hatta hocanın birinden gece ve sonradan artıyorsa muhtemelen başka sebep vardır o da idrar yoludur diyordu. Bi tahlil versene hemen.Kızlar gebeliğiniz nasıl geçiyorPek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Yaşayan varmı
Kızzz hamile misin sennnBendede gönüşte kıllar var başka yok .. ama çizgi çıkmış bir çoğunda bende yokdaha çizgi çıkmadı
Canım yarın randevum var perinatolojide ama biraz uzak bi yer 3.4 tane metro artı iett değiştiriyorumCanım benim de gece oluyo bazen çok ama kusturmuyo. 2 gün önce izledim hatta hocanın birinden gece ve sonradan artıyorsa muhtemelen başka sebep vardır o da idrar yoludur diyordu. Bi tahlil versene hemen.
Ben şuan 17. Haftamdayım hatta 17+4 felan olması lazımBende de bulantı devam ediyor halsizlik çok uyuma hepsi var 12 de geçer diye gün saymıştım resmen 15 olacağım yarın hiç değişim yokgeçen bir doktorun reelsinda gördüm hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu bulantı kusma yapıyormuş benimde aklım karıştı biraz daha doktorada var 17. Haftada gideceğim
Kaçıncı haftadasın cnmDün ilk kez kıpırtısını hissettim kızlar. İkinci gebeliğim çünkü. Ama ilk dünyaya gelen olacak inşallah.
Karın kasları biraz daha sıkılıgını yitiriyormuş 2.gebelikte bebik hareketini daha erken hissedebilirmişiz
Benim 12 haftadan sonra bitti canmKızlar gebeliğiniz nasıl geçiyorPek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Yaşayan varmı
Bilmiyorum ama inşallah doğrudurSonradan dökülüyor diyorlar doğrumu ki
İnşallah dokulur
Şuan 14+4üm, bu haftaya kadar çok kötüydüm sabah öğürmeyle gözümü açıp her şeyden bulanıyordu içim. Çok şükür bir kaç gündür iyiyim. Darısı başınaKızlar gebeliğiniz nasıl geçiyorPek bakamıyorum bu aralar buraya. Nasılsınız, bir sıkıntısı sorunu olan varmı
Yaşayan varmı
Bu arada 12+1 günlük hamileyim sata göre .Kızlar merhaba .Bugün ikili test için doktora gittim .Rahim kasılmam olduğu için doktor muayene edemedi .Progestan iğnesi yaptı ve iki gün sonraya çağırdı tekrar .Başına bu şekilde bir şey gelen var mı ,tedirgin etti bu durum beni .Ayrıca sağ kasık tarafımda böyle alt karnıma doğru ara ara iğnelenme tarzı ağrım oluyor bazende vajinama vuruyor
EveetOhoo daha 1 ay var
Evet aynen öyle oldu değiştirdim fatih hocayla devam edeceğimCanım fatih beye gitmişsin vibe ı aldımbu arada yeni cinsiyetin hayırlı olsun
Ağrıdığında denerim valla neden olmasın geçsin de tüm tuşlara basılır yani. Teşekkür ederim canım çok sağ olCanım benim ilk gittiğimde ölçtü kilomu idaelden uzaktım biraz ilk aylar dikkat edelim dedi ben de almadım sonra ölçmedide doktor, tansiyonda gebelik zehirlenmesi için riskli ama 20. Haftadan sonra oluyor o genelde onun dışında beniö çıktı ama olsa hissedersin zaten ama tansiyon aleti alman iyi olmuş ara ara bak 14 üstü hemen gel dedi bana doktor 12 üstü riskli dedi beniö 14 olmuş 6. Hafta hissettim kendim gitmiştim zaten şimdi aspirin içiyorum onun için
Benim yarın 15 hafta olacak tüm belirtiler bulantı halsizlik tam gaz devam
Bende de migren vardı ayağı sıcak suya koyup başa soğul uygulamakta iyi geliyormuş bana onu söyledilet kanı baştan çekip ayaklara topluyormuş denemek isterseniz şu an çok olduğunda parol içtim toplam 3 kere dayanılmıyor bazen
Çok üzüldüm başınız sağolsunKizlar ben bebeklerimi kaybettim
Cinsiyet konusunda pek yanılmaz 9-10 haftalıkken bilmişliği var arkadaşlarımda. Arada bi tersi olur ona çok takılma. İyi bir insan iyi bir hekimEveethocam 15 gün sonra geleyim mi dedim yok sen ayın 19 unda gel dedi
Evet aynen öyle oldu değiştirdim fatih hocayla devam edeceğimçok güzel bilgilendirdi tek tek anlattı ilaç ekledi çok ilgiliydi
Aaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz doktor da görmüş, muayene etmiş. Benim de vajinama giren ağrılar vardı 2 gündür bugün olmadı. Böyle bıçaklanıyormuş gibi bir acıydı. Ama anlık oluyor sonra gidiyordu. Benim 3 hafta oldu doktora gitmeyeli gitmem mi gerekiyor şimdi bu durumda?Kızlar merhaba .Bugün ikili test için doktora gittim .Rahim kasılmam olduğu için doktor muayene edemedi .Progestan iğnesi yaptı ve iki gün sonraya çağırdı tekrar .Başına bu şekilde bir şey gelen var mı ,tedirgin etti bu durum beni .Ayrıca sağ kasık tarafımda böyle alt karnıma doğru ara ara iğnelenme tarzı ağrım oluyor bazende vajinama vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?