Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Ama direkt vajinama giriyor içine içine çok enteresan nasıl kas ağrısı olabilir ki bu şaşırdım açıkçası.
Bende de oluyor ara ara canım o. Böyle alttan sanki hafif bıçak saplıyolar gibi oluyor birden. Ya doktorlar çok rahat ya biz çok evhamlıyız. Soruyorum her şeye normal diyo

Bendede gönüşte kıllar var başka yok .. ama çizgi çıkmış bir çoğunda bende yok daha çizgi çıkmadı

Bende de oluyor ara ara canım o. Böyle alttan sanki hafif bıçak saplıyolar gibi oluyor birden. Ya doktorlar çok rahat ya biz çok evhamlıyız. Soruyorum her şeye normal diyo
kanama çok ciddi bir şey olmasın da çekeriz canım ne yapalım doktorlar alışmış artık ne oldu sonuç geldi mi senin?

kanama çok ciddi bir şey olmasın da çekeriz canım ne yapalım doktorlar alışmış artık ne oldu sonuç geldi mi senin?
Aynen doktorlar da öyle söylüyor kanama var mı yok o zaman normal
Yaaa hiç sorma hala bekliyorum yarın 7. Gün. O en son azarımla kadın ciddiye alır ve takibini yapar diye düşünüyorum. En geç pazartesiye gelmiş olur bence. Yani bence sinir ettiler beni

Kızlar fetal dna sonucum çıktı bebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
Oyy şimdi görebildim canım ve çok sevindim Sağlıkla al inşallah oğluşunu kucağına Cinsiyet haberleri çok güzel ve iki türlü de seviniyoruz zaten ama şu testlerin sonuçları sağlıklı geliyor ya gerçekten binlerce şükür

Recep beyi ben de tanıyorum. Hakikaten çok iyi bir prof. Kimsenin görmediği detayları görüyor. Kocaeli'de oturuyorum ben. Burdaki doktorlardan kime desem hocaların hocası diyor kendisi için aynen. Geçen sene birşeyler yaşamıştık sıkıntılı süreçler. Ondan biliyorum kendisini. Mail ile de ne zaman ne soru sorsam muhakkak yanıtlar. Allah ondan razı olsun.

Şuan kocaelide devam ediyorum ben kontrollerime. Doktorumu da çok seviyorum.

Canımmmm çok teşekkür ederimmmm, sabah saatlerinde günaydın mesajı oldu oğluştan çok sevindik ağladık eşimle çok mutlu oldum çok şükür bin şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Canım benim sonuç geçen hafta cuma çıkmış bana bu hafta pazartesi sabah gönderdiler. Kendi kendime o kadar bekledim insan gönderirdi dedim sinir oldum gelecek gelecek sonuç biraz daha sabır inşallah zor ama ne yapcaksın sağlıklı gelsin sonuçlar da beklenir aşkım

Merhaba, ben bununla ilgili bir bilgi öğrendim. Sizin mesajınızı görünce hemen yazmak istedim. Baş ağrısı dolaylı yoldan ortaya cıkarmıs gebelikte cogunlukla. Burun mukozamız kuruyor nedense gebeyken. Eğer nemlendirme yapılmazsa devamında sinüslerimiz tıkanıyor. Bu da baş ağrısı yapıyormuş. Bu yüzden burnunuzu gece uyumadan nemlendirin deniyor. Yıkama kitleri de kullanılabilir. Ama en güzeli susam yağı, badem yağını kulak çubuğuna batırıp burnun içini nemlendirmek. Umarım işinize yarar

Kızlar bu arada ben dün çok güzel bir kız ismi buldum. Çok sevdiğim bir öğrencim var, onun ismi aslında:) çok iyi yetiştirilmiş bir genç, bilgili, kültürlü, sağduyulu, kibar, espirili. Onla konuştuk dün. Telefonu kapadım. Tuana ne iyi yetiştirilmiş dedim kendi kendime. Sonra aa Tuana ne güzel isim aslında diye devam ettim:) şuan favori ismim Tuana

Levent Yüksel’in Tuana şarkısını armağan ediyorum sana Tuana diyince direkt mırıldanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…