- 12 Ocak 2017
- 222
- 256
- 103
- 31
Hiç bilmiyorum farklı bir doktora gittim hoca erkek bebeğimiz deyince nasıl yani kızdı dedim hayır erkek %90 dediNasıl yani
Bende de oluyor ara ara canım o. Böyle alttan sanki hafif bıçak saplıyolar gibi oluyor birden. Ya doktorlar çok rahat ya biz çok evhamlıyız. Soruyorum her şeye normal diyoAma direkt vajinama giriyor içine içine çok enteresan nasıl kas ağrısı olabilir ki bu şaşırdım açıkçası.
Bendede gönüşte kıllar var başka yok .. ama çizgi çıkmış bir çoğunda bende yokKızlar etiket ve alıntı yapamıyorum anlamadım. Göbek bölgesi benim de kıllandı eşimin tıraş makinesiyle aldım hafta sonubaşka maşallah hiçbir yerim kıllanmadı bıyık bile bir tek göbeğim de var oğluşum sağ olsun
kanama çok ciddi bir şey olmasın da çekeriz canım ne yapalım doktorlar alışmış artıkBende de oluyor ara ara canım o. Böyle alttan sanki hafif bıçak saplıyolar gibi oluyor birden. Ya doktorlar çok rahat ya biz çok evhamlıyız. Soruyorum her şeye normal diyo
Bende de yok canım çizgi falan daha ileri zamanlar da çıkar diye düşünüyorumBendede gönüşte kıllar var başka yok .. ama çizgi çıkmış bir çoğunda bende yokdaha çizgi çıkmadı
Aynen doktorlar da öyle söylüyor kanama var mı yok o zaman normalkanama çok ciddi bir şey olmasın da çekeriz canım ne yapalım doktorlar alışmış artıkne oldu sonuç geldi mi senin?
Birdahaki kontrol ne zaman.Hiç bilmiyorum farklı bir doktora gittim hoca erkek bebeğimiz deyince nasıl yani kızdı dedim hayır erkek %90 dedi
Oyy şimdi görebildim canım ve çok sevindimKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
Mayıs 19Birdahaki kontrol ne zaman.o zaman belli olur neyse
Recep beyi ben de tanıyorum. Hakikaten çok iyi bir prof. Kimsenin görmediği detayları görüyor. Kocaeli'de oturuyorum ben. Burdaki doktorlardan kime desem hocaların hocası diyor kendisi için aynen. Geçen sene birşeyler yaşamıştık sıkıntılı süreçler. Ondan biliyorum kendisini. Mail ile de ne zaman ne soru sorsam muhakkak yanıtlar. Allah ondan razı olsun.Yok özel kliniği var, Türkiye’nin ilk perinatologlarından. Diğer tüm perinatologlarında hocası. Hepsi onu tanır. O yüzden özellikle adını yazmak istedim belki gitmek isteyen olur. 12.haftamda detaylı ultrasonumuda o yaptı 1 saatten uzun sürdü çok rahatlatıcıydı
Canımmmm çok teşekkür ederimmmm, sabah saatlerinde günaydın mesajı oldu oğluştan çok sevindik ağladık eşimle çok mutlu oldum çok şükür bin şükürOyy şimdi görebildim canım ve çok sevindimSağlıkla al inşallah oğluşunu kucağına Cinsiyet haberleri çok güzel ve iki türlü de seviniyoruz zaten ama şu testlerin sonuçları sağlıklı geliyor ya gerçekten binlerce şükür
Canım benim sonuç geçen hafta cuma çıkmış bana bu hafta pazartesi sabah gönderdiler. Kendi kendime o kadar bekledim insan gönderirdi dedim sinir oldumAynen doktorlar da öyle söylüyor kanama var mı yok o zaman normal
Yaaa hiç sorma hala bekliyorum yarın 7. Gün. O en son azarımla kadın ciddiye alır ve takibini yapar diye düşünüyorum. En geç pazartesiye gelmiş olur bence. Yani bencesinir ettiler beni
eveeeeet benimde öyle şok oluyorumKizlar göbüşünde tuylenme olan varmiagliycam cikmayan tuyler cikti
Merhaba, ben bununla ilgili bir bilgi öğrendim. Sizin mesajınızı görünce hemen yazmak istedim. Baş ağrısı dolaylı yoldan ortaya cıkarmıs gebelikte cogunlukla. Burun mukozamız kuruyor nedense gebeyken. Eğer nemlendirme yapılmazsa devamında sinüslerimiz tıkanıyor. Bu da baş ağrısı yapıyormuş. Bu yüzden burnunuzu gece uyumadan nemlendirin deniyor. Yıkama kitleri de kullanılabilir. Ama en güzeli susam yağı, badem yağını kulak çubuğuna batırıp burnun içini nemlendirmek. Umarım işinize yararKızlar selammmm nasıl gidiyor uzun zamandır ugrayamadıö buralara herkes nasıllar acabaaaabenim bulantılarım azaldı çok çok şükürler olsunnnnnn göbişi çıkan var mı ne durumdasınızzzzz
Sadece 10 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum
Levent Yüksel’in Tuana şarkısını armağan ediyorum sanaKızlar bu arada ben dün çok güzel bir kız ismi buldum. Çok sevdiğim bir öğrencim var, onun ismi aslında:) çok iyi yetiştirilmiş bir genç, bilgili, kültürlü, sağduyulu, kibar, espirili. Onla konuştuk dün. Telefonu kapadım. Tuana ne iyi yetiştirilmiş dedim kendi kendime. Sonra aa Tuana ne güzel isim aslında diye devam ettim:) şuan favori ismim Tuana
Açtım şimdi canım benimLevent Yüksel’in Tuana şarkısını armağan ediyorum sanaTuana diyince direkt mırıldanmaya başladım
Detayliya kadar emin olmamak lazim demekkiKızlarbütün teorileri yıktım 16 haftaya kadar kız dedikleri bebeğim meğer erkekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?