- 18 Eylül 2024
- 480
- 352
- 18
Dökülür herhalde ya çenemde falan çıkmaya başladı iki güne bir kaşlarım çıkıyor. Göbeğimden bahsetmiyorum bile. Neyse canları sağ olsunUmarim dokulur ya tuylu bamya oldum iyice![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dökülür herhalde ya çenemde falan çıkmaya başladı iki güne bir kaşlarım çıkıyor. Göbeğimden bahsetmiyorum bile. Neyse canları sağ olsunUmarim dokulur ya tuylu bamya oldum iyice![]()
Benimde çene kismimda sari sari cikti oyy neyse dedigin gibi canlari sag olsun minikler iyi olsundaDökülür herhalde ya çenemde falan çıkmaya başladı iki güne bir kaşlarım çıkıyor. Göbeğimden bahsetmiyorum bile. Neyse canları sağ olsun![]()
Yok canım ne desinlerKizlar Daha 21 gün var kontrolume ben dayanamayip şehir hastanesinr randevu aldim normalde özele gidiyorumİlk defa gidicem bisey demezler degilmi niye geldin diye
oglusumu merak ediyorum
Evet yani yüzde yuz demedi ama yanılmam pek dediDetayliya kadar emin olmamak lazim demekki![]()
Kardeşimin ismi anlamıda çok güzelKızlar bu arada ben dün çok güzel bir kız ismi buldum. Çok sevdiğim bir öğrencim var, onun ismi aslında:) çok iyi yetiştirilmiş bir genç, bilgili, kültürlü, sağduyulu, kibar, espirili. Onla konuştuk dün. Telefonu kapadım. Tuana ne iyi yetiştirilmiş dedim kendi kendime. Sonra aa Tuana ne güzel isim aslında diye devam ettim:) şuan favori ismim Tuana![]()
Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinMerhaba, ben bununla ilgili bir bilgi öğrendim. Sizin mesajınızı görünce hemen yazmak istedim. Baş ağrısı dolaylı yoldan ortaya cıkarmıs gebelikte cogunlukla. Burun mukozamız kuruyor nedense gebeyken. Eğer nemlendirme yapılmazsa devamında sinüslerimiz tıkanıyor. Bu da baş ağrısı yapıyormuş. Bu yüzden burnunuzu gece uyumadan nemlendirin deniyor. Yıkama kitleri de kullanılabilir. Ama en güzeli susam yağı, badem yağını kulak çubuğuna batırıp burnun içini nemlendirmek. Umarım işinize yarar
Canım benim ilk gittiğimde ölçtü kilomu idaelden uzaktım biraz ilk aylar dikkat edelim dedi ben de almadım sonra ölçmedide doktor, tansiyonda gebelik zehirlenmesi için riskli ama 20. Haftadan sonra oluyor o genelde onun dışında beniö çıktı ama olsa hissedersin zaten ama tansiyon aleti alman iyi olmuş ara ara bak 14 üstü hemen gel dedi bana doktor 12 üstü riskli dedi beniö 14 olmuş 6. Hafta hissettim kendim gitmiştim zaten şimdi aspirin içiyorum onun içinBen bi kez verdim Bazi yorumlara gore kilo tansiyon takibi yapiliyormus her gidildiginde benimkine asla bakmiyor kilomu evde takip ediyorum kendim bide eşim tansiyon aleti aldi nolur nolmaz takip edelim diye yakin cevremzden biri yuksek tansiyon sebebiyle bebegini kaybetmiş ondan dolyi hergun olcuyorum ben baktim hastaneden hayir yok anlycgn kendi doktorumuz olcaz heralde bu gidişle![]()
Benim yarın 15 hafta olacak tüm belirtiler bulantı halsizlik tam gaz devam12+2 deyim gececk derken artan koku hassasiyeti ve yorgunluk yaşıyorum ara ara adet sancısıni andıran ağrılarım oluyor benim gibi olan varmı acaba
Bende de migren vardı ayağı sıcak suya koyup başa soğul uygulamakta iyi geliyormuş bana onu söyledilet kanı baştan çekip ayaklara topluyormuş denemek isterseniz şu an çok olduğunda parol içtim toplam 3 kere dayanılmıyor bazenSelam günaydın canım senin çok baş ağrıların olmuştu diye hatırlıyorum ne yapıyorsun hamilelikte? @LadyNurr benim nörolojik rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik ilerledikçe çok ciddi baş ağrılarım olmaya başladı ne yapsam ne etsem şaşırdım…
Çi köfte etsizde olsa yasak kendin yaparsan bulguru pişirirsen falan belki bilemiyorum onu sakat at yasak çiğ et tavuk vs her türlü temas yasak ben eldiven ile doğruyorum, az pişmiş yumurta sonra pastörize olmayan süt ve süt ürünleri yasak sucuk salam pastırma vs yasak dedi doktorum sucukta biraz ısıl işlem görüyor ama iyi pişmiş güvenilen yerden olmalı demişti ben aşerdim bir kaç kere yedim ama öncesinde sulu ile pişiriyorum kaynıyor yani sonra kızartıyorumKızlar selam hamilelikte neler yemek yasak çiğ köfte kelle paça fln azda olsak yenir mi 1 dürümü bitirsem olur mu
Dün ilk kez kıpırtısını hissettim kızlar. İkinci gebeliğim çünkü. Ama ilk dünyaya gelen olacak inşallah.Kızlar ne zaman hareket hissetmeye başlayacağız yaa
Ohoo daha 1 ay varMayıs 19![]()
İkinci gebelikte daha erken hissediliyor diyorlar aynen öyle kaçıncı haftandasınnnn allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDün ilk kez kıpırtısını hissettim kızlar. İkinci gebeliğim çünkü. Ama ilk dünyaya gelen olacak inşallah.
Karın kasları biraz daha sıkılıgını yitiriyormuş 2.gebelikte bebik hareketini daha erken hissedebilirmişiz
demezler git git ben de gidiyorum işyerime cok yakın devlet hastanesi varKizlar Daha 21 gün var kontrolume ben dayanamayip şehir hastanesinr randevu aldim normalde özele gidiyorumİlk defa gidicem bisey demezler degilmi niye geldin diye
oglusumu merak ediyorum
14.haftamdayımİkinci gebelikte daha erken hissediliyor diyorlar aynen öyle kaçıncı haftandasınnnn allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Canım fatih beye gitmişsin vibe ı aldımKızlar bu arada baş ağrım için önceden de migrenim olduğu için bana magnezyum tavsiye etti baş ağrısı çünkü hiç geçmiyor (burnumu yikadigim halde ) baş ağrısı ataklarını hafiflettigini söyledi viganes yazdı