Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kizlar Daha 21 gün var kontrolume ben dayanamayip şehir hastanesinr randevu aldim normalde özele gidiyorum 😊İlk defa gidicem bisey demezler degilmi niye geldin diye 😂oglusumu merak ediyorum

Kızlar bu arada ben dün çok güzel bir kız ismi buldum. Çok sevdiğim bir öğrencim var, onun ismi aslında:) çok iyi yetiştirilmiş bir genç, bilgili, kültürlü, sağduyulu, kibar, espirili. Onla konuştuk dün. Telefonu kapadım. Tuana ne iyi yetiştirilmiş dedim kendi kendime. Sonra aa Tuana ne güzel isim aslında diye devam ettim:) şuan favori ismim Tuana 😄💕
Kardeşimin ismi anlamıda çok güzel ☺️

Kızlar bu arada baş ağrım için önceden de migrenim olduğu için bana magnezyum tavsiye etti baş ağrısı çünkü hiç geçmiyor (burnumu yikadigim halde ) baş ağrısı ataklarını hafiflettigini söyledi viganes yazdı

Merhaba, ben bununla ilgili bir bilgi öğrendim. Sizin mesajınızı görünce hemen yazmak istedim. Baş ağrısı dolaylı yoldan ortaya cıkarmıs gebelikte cogunlukla. Burun mukozamız kuruyor nedense gebeyken. Eğer nemlendirme yapılmazsa devamında sinüslerimiz tıkanıyor. Bu da baş ağrısı yapıyormuş. Bu yüzden burnunuzu gece uyumadan nemlendirin deniyor. Yıkama kitleri de kullanılabilir. Ama en güzeli susam yağı, badem yağını kulak çubuğuna batırıp burnun içini nemlendirmek. Umarım işinize yarar
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 😍😍😍😍

Ben bi kez verdim Bazi yorumlara gore kilo tansiyon takibi yapiliyormus her gidildiginde benimkine asla bakmiyor kilomu evde takip ediyorum kendim bide eşim tansiyon aleti aldi nolur nolmaz takip edelim diye yakin cevremzden biri yuksek tansiyon sebebiyle bebegini kaybetmiş ondan dolyi hergun olcuyorum ben baktim hastaneden hayir yok anlycgn kendi doktorumuz olcaz heralde bu gidişle 🤦
Canım benim ilk gittiğimde ölçtü kilomu idaelden uzaktım biraz ilk aylar dikkat edelim dedi ben de almadım sonra ölçmedide doktor, tansiyonda gebelik zehirlenmesi için riskli ama 20. Haftadan sonra oluyor o genelde onun dışında beniö çıktı ama olsa hissedersin zaten ama tansiyon aleti alman iyi olmuş ara ara bak 14 üstü hemen gel dedi bana doktor 12 üstü riskli dedi beniö 14 olmuş 6. Hafta hissettim kendim gitmiştim zaten şimdi aspirin içiyorum onun için
12+2 deyim gececk derken artan koku hassasiyeti ve yorgunluk yaşıyorum ara ara adet sancısıni andıran ağrılarım oluyor benim gibi olan varmı acaba
Benim yarın 15 hafta olacak tüm belirtiler bulantı halsizlik tam gaz devam
Selam günaydın canım senin çok baş ağrıların olmuştu diye hatırlıyorum ne yapıyorsun hamilelikte? @LadyNurr benim nörolojik rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik ilerledikçe çok ciddi baş ağrılarım olmaya başladı ne yapsam ne etsem şaşırdım…
Bende de migren vardı ayağı sıcak suya koyup başa soğul uygulamakta iyi geliyormuş bana onu söyledilet kanı baştan çekip ayaklara topluyormuş denemek isterseniz şu an çok olduğunda parol içtim toplam 3 kere dayanılmıyor bazen

Kızlar selam hamilelikte neler yemek yasak çiğ köfte kelle paça fln azda olsak yenir mi 1 dürümü bitirsem olur mu
Çi köfte etsizde olsa yasak kendin yaparsan bulguru pişirirsen falan belki bilemiyorum onu sakat at yasak çiğ et tavuk vs her türlü temas yasak ben eldiven ile doğruyorum, az pişmiş yumurta sonra pastörize olmayan süt ve süt ürünleri yasak sucuk salam pastırma vs yasak dedi doktorum sucukta biraz ısıl işlem görüyor ama iyi pişmiş güvenilen yerden olmalı demişti ben aşerdim bir kaç kere yedim ama öncesinde sulu ile pişiriyorum kaynıyor yani sonra kızartıyorum

Vitamin önerisi için yazan herkese de teşekkür ederim hanımlar bana imom veya elenatal den birini seç al demişti doktorum elenetal2 ye başladım ben kokusu olursa içemem diye korkmuştum ama 5 gün oldu bir sıkıntı yaşamadım koku ile ilgili içebiliyorum bir de dvit3 damla hergün 5 damla kullan dedi ona başladım magnezyum içiyordum kas ağrılarım için içinde olduğu için onu bırakıtm şimdi bak bakalım dedi eğer kas ağrın olursa dıruma göre tekrar magnezyuma da başlayacağım b12 ve folik asit kullanıyordum multi vitaminin içinde olduğu için gerek yok dedi

Kızlar sürekli acıkıyorum özellikle sabah uykudan aç uyanıyorum sanki bir kaç gündür bişey yememişim gibi 😂😂

Dün ilk kez kıpırtısını hissettim kızlar. İkinci gebeliğim çünkü. Ama ilk dünyaya gelen olacak inşallah.🙏💕

Karın kasları biraz daha sıkılıgını yitiriyormuş 2.gebelikte bebik hareketini daha erken hissedebilirmişiz
İkinci gebelikte daha erken hissediliyor diyorlar aynen öyle kaçıncı haftandasınnnn allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹😍

Kızlar bu arada baş ağrım için önceden de migrenim olduğu için bana magnezyum tavsiye etti baş ağrısı çünkü hiç geçmiyor (burnumu yikadigim halde ) baş ağrısı ataklarını hafiflettigini söyledi viganes yazdı
Canım fatih beye gitmişsin vibe ı aldım ☺️ bu arada yeni cinsiyetin hayırlı olsun 😅🙈

Back
X