Yapılan hiçbir iyilik ve kötülük maalesef unutulmuyor. Bu zamanlar da çok başkaymış. Daha doğmadan insan üstüne titriyor bir şey olmasın diye. Annelik daha şimdiden böyleyken herkesin çoook anlayışlı olması lazım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötü insanlara fırsat vermesin inşallahBöyle zamanlar unutulmuyor işte iyi olanda kötü olanda. Sevindim senin adına bayram öncesi bi kaç gün grip gibi oldum çünkü ilaçta almayınca zor cidden neyseki çabul geçti. Evet evet şimdiden söylemek lazım umarım dikkat ederler o zaman hepimizin çevresine anlayışlı insanlar olur umarım
Ya normalde uyku ile alakası olmayan ben her yerde uyuyorum sürekli uyku ve yorgunluk hali 3 ayı geçti hele iş çıkışı kolumu kaldırasım yok 2 kere işten sonra dışarı çıkıp bir şeylet yapabildim o kadar yorgun oluyorum. Bir de doktor 12. Haftada bulantı yorgunluk geçer diyordu hep gün saydım ama bugün 14 oldu hala bulantı yorgunluk devam 9 ay böyle olacak galiba diye korkuyorumKızlar bu ne kadar yorucu bir süreçmiş böyle, bütün ruh halim değişti 3 aydır ben ben değilim kendime bakamıyorum iş yerinde eskisi gibi algılarım açık değil evde iş yapmak zor geliyor duşa girmek bile yorucu insanın 7/24 yorgun hissetmesi ne kadar korkunç bişeymiş Allahtan geçici umuyorum ki 2. Trimestr böyle olmaz
Evet çok değişik duygular Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Amin canımYapılan hiçbir iyilik ve kötülük maalesef unutulmuyor. Bu zamanlar da çok başkaymış. Daha doğmadan insan üstüne titriyor bir şey olmasın diye. Annelik daha şimdiden böyleyken herkesin çoook anlayışlı olması lazım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötü insanlara fırsat vermesin inşallah
Benim de hamileliğin en başından bu yana en büyük sorunum uyku ve halsizlik. Sürünerek iş yapıyorum, yemek, işe gidiyorum. İnşallah geçecek 2. trimestere az kaldıKızlar bu ne kadar yorucu bir süreçmiş böyle, bütün ruh halim değişti 3 aydır ben ben değilim kendime bakamıyorum iş yerinde eskisi gibi algılarım açık değil evde iş yapmak zor geliyor duşa girmek bile yorucu insanın 7/24 yorgun hissetmesi ne kadar korkunç bişeymiş Allahtan geçici umuyorum ki 2. Trimestr böyle olmaz
Ayy oğlum demekte çok başka bir his eriyorsun, hele bide anneci oluyorlarEvet canımAma kıza çık hazırladım kendimi kız sanıyordum
Kızda deseydi çok sevincektimsağlıkla gelsin oğlum deme hissini çok merak ediyorum
Doktor hiç tahmin yürütmedi miAy kimse yorum yapmamış yaa çatlıcamteşekkür ederim canıım
Aaa şaşırdımLioo kızlar doktordan geliyorum 13 haftada Doktor kız demişti Bu sefer de erkeğe benziyor dedi Başka bir doktordu bu ama emin olamadı sırtı dönüktü haftaya tekrar gel dedi kızım diye seviyordum karnımı bir tuhaf oldum ama
Ben 13. HaftadayımDoktor hiç tahmin yürütmedi mikaçıncı haftadasın.
İnşallah bi yorumu olur kuzum 20. haftaya kadar beklemezsinBen 13. Haftadayımyarın gidicem doktora ama buranın biraz değişik sistemleri, tahmin eder mi etmez mi bilmiyorum
nasıl oldunuzztamam canım çok teşekkür ederim
Benim kanamam başkadı ağrımda devam ediyordu şimdi biraz azaldı. Doktoruma gittim bebek çok şükür iyiydi. Yatak istirahati verdi. Dinlenirsen geçer büyük ihtimalle dedi. Şimdi dinlenince biraz daha toparladım. Bu son 1 hafta çok yordum kendimi sanırım ondan oldunasıl oldunuzz
Ben her şeyi 8. Aydan sonra alacağım. Kaybımda olduğu için hem içimden gelmiyor hemde korkuyorumkızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
Ayyy bende bundan korkuyorum kız değişebiliyor sanırım bana da haftaya tekrar bakalım yine de dediLioo kızlar doktordan geliyorum 13 haftada Doktor kız demişti Bu sefer de erkeğe benziyor dedi Başka bir doktordu bu ama emin olamadı sırtı dönüktü haftaya tekrar gel dedi kızım diye seviyordum karnımı bir tuhaf oldum ama
evet bence de dinlenmenize bakın bebişinizi sevin dinlenin yatın bi dizi film izleyin bi aglayın gülün (anlamsız duygu geçişlerimizz) geçecektir annesi bunca zaman gitmemiş ona hiçbişi olmaz annesi o senle kalmayı seçmişBenim kanamam başkadı ağrımda devam ediyordu şimdi biraz azaldı. Doktoruma gittim bebek çok şükür iyiydi. Yatak istirahati verdi. Dinlenirsen geçer büyük ihtimalle dedi. Şimdi dinlenince biraz daha toparladım. Bu son 1 hafta çok yordum kendimi sanırım ondan oldu
Çok şükür evet onu ultrasonda kalbi atarken gördüm ya çok rahatladım. Doktora giderken çok ümitsizdim. Rabbim hiçbirimize kayıp yaşatmasınevet bence de dinlenmenize bakın bebişinizi sevin dinlenin yatın bi dizi film izleyin bi aglayın gülün (anlamsız duygu geçişlerimizz) geçecektir annesi bunca zaman gitmemiş ona hiçbişi olmaz annesi o senle kalmayı seçmiş
kız erkek değişmez aslında nettir ama bebek minikse pozisyon dogru degilse göremeyebilir. ben ultason egitimi verdim kadın dogumculara 1 yıl boyunca, aslında net göründügüne ama söylemediklerine de çok şahit oldum anneyi yanıltmamak için emin olmak için. kendi bebegimi fetal ile ögrendim ama daha 9. haftada ultrasonla baktıgımda kız bebek yapısı yoktu erkek demiştim :) ama pipi de yoktu mesela bu şekil 3 beyaz çızgı net kız oluyor erkek bebkteki pipi cıkıntısı 13. haftada falan netleşiyorAyyy bende bundan korkuyorum kız değişebiliyor sanırım bana da haftaya tekrar bakalım yine de dedi
Ben başladım canım ufak tefek şeyler almaya. Cinsiyet belli değil ama unisex kıyafetler, elektronik şeyleri vs alıyorum. İlk gebeliğimde de almıştım kısmet olmadı kullanmak ama şu an iyi ki almışım diyorum. Hepsi toplanınca ufak tefekte olsa iyi paralar yapıyor.kızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
aminnnnnnÇok şükür evet onu ultrasonda kalbi atarken gördüm ya çok rahatladım. Doktora giderken çok ümitsizdim. Rabbim hiçbirimize kayıp yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?