Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Yapılan hiçbir iyilik ve kötülük maalesef unutulmuyor. Bu zamanlar da çok başkaymış. Daha doğmadan insan üstüne titriyor bir şey olmasın diye. Annelik daha şimdiden böyleyken herkesin çoook anlayışlı olması lazım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötü insanlara fırsat vermesin inşallah

Ya normalde uyku ile alakası olmayan ben her yerde uyuyorum sürekli uyku ve yorgunluk hali 3 ayı geçti hele iş çıkışı kolumu kaldırasım yok 2 kere işten sonra dışarı çıkıp bir şeylet yapabildim o kadar yorgun oluyorum. Bir de doktor 12. Haftada bulantı yorgunluk geçer diyordu hep gün saydım ama bugün 14 oldu hala bulantı yorgunluk devam 9 ay böyle olacak galiba diye korkuyorum

Evet çok değişik duygular Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Amin canım

Benim de hamileliğin en başından bu yana en büyük sorunum uyku ve halsizlik. Sürünerek iş yapıyorum, yemek, işe gidiyorum. İnşallah geçecek 2. trimestere az kaldı

Evet canım Ama kıza çık hazırladım kendimi kız sanıyordum
Kızda deseydi çok sevincektim sağlıkla gelsin oğlum deme hissini çok merak ediyorum
Ayy oğlum demekte çok başka bir his eriyorsun, hele bide anneci oluyorlar senin adına çok mutlu oldum canım rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Aaa şaşırdım 1 hafta sonra belli olur artık

kızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay

Benim kanamam başkadı ağrımda devam ediyordu şimdi biraz azaldı. Doktoruma gittim bebek çok şükür iyiydi. Yatak istirahati verdi. Dinlenirsen geçer büyük ihtimalle dedi. Şimdi dinlenince biraz daha toparladım. Bu son 1 hafta çok yordum kendimi sanırım ondan oldu

kızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
Ben her şeyi 8. Aydan sonra alacağım. Kaybımda olduğu için hem içimden gelmiyor hemde korkuyorum

Ayyy bende bundan korkuyorum kız değişebiliyor sanırım bana da haftaya tekrar bakalım yine de dedi

Benim doktorum bugün ikili tarama yaptı. Cinsiyeti sordum. Sanki pipi görür gibi oldum. Erkek mi dedim. Nuba göre 30 derece üstü erkek dedi. Senin derecen 19 şu an dedi. Ama erken henüz bir sonra ki kontrolde net söyleriz dedi. 19 dediğine göre acaba kız mı diye düşündüm. Direkt erkek mi diye sorduğum için acaba erkek bebek istiyorum diye düşünüp böyle yüzeysek bir cevap mı verdi. Görseli ekliyorum

Eklentiler

• 5FB1E936-F143-4149-B88D-994A8C8675C2.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 61
evet bence de dinlenmenize bakın bebişinizi sevin dinlenin yatın bi dizi film izleyin bi aglayın gülün (anlamsız duygu geçişlerimizz) geçecektir annesi bunca zaman gitmemiş ona hiçbişi olmaz annesi o senle kalmayı seçmiş

Çok şükür evet onu ultrasonda kalbi atarken gördüm ya çok rahatladım. Doktora giderken çok ümitsizdim. Rabbim hiçbirimize kayıp yaşatmasın

Ayyy bende bundan korkuyorum kız değişebiliyor sanırım bana da haftaya tekrar bakalım yine de dedi
kız erkek değişmez aslında nettir ama bebek minikse pozisyon dogru degilse göremeyebilir. ben ultason egitimi verdim kadın dogumculara 1 yıl boyunca, aslında net göründügüne ama söylemediklerine de çok şahit oldum anneyi yanıltmamak için emin olmak için. kendi bebegimi fetal ile ögrendim ama daha 9. haftada ultrasonla baktıgımda kız bebek yapısı yoktu erkek demiştim :) ama pipi de yoktu mesela bu şekil 3 beyaz çızgı net kız oluyor erkek bebkteki pipi cıkıntısı 13. haftada falan netleşiyor

Eklentiler

• do-3-lines-on-an-ultrasound-mean-its-a-girl_147305-c0c0cde.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 61
Ben başladım canım ufak tefek şeyler almaya. Cinsiyet belli değil ama unisex kıyafetler, elektronik şeyleri vs alıyorum. İlk gebeliğimde de almıştım kısmet olmadı kullanmak ama şu an iyi ki almışım diyorum. Hepsi toplanınca ufak tefekte olsa iyi paralar yapıyor.

Çok şükür evet onu ultrasonda kalbi atarken gördüm ya çok rahatladım. Doktora giderken çok ümitsizdim. Rabbim hiçbirimize kayıp yaşatmasın
aminnnnnn bence erkek bu bebek benden demesi :) anneye naz modunda annesi yapın alısverişinizi biraz motive olun, anın tadını çıkarın gercekten eşsiz anlar bunlar bi daha yaşanmıycak endişeyle geçirmemeye çalısın dogum gününü burcunu hesap edin şarkılar dinleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…