Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
bence kullanırsın alma , sadece bi 10 sn falan bebegin koltuk altı makat gibi noktalarında sabit durması gerekiyo o kadar nolcak sanki bide iyisi varmıs sende bence hiç alma
Elim alışır zaten kullana kullana tecrübe edinmiş oluyor insan her konuda. Tamam elimdekini kullanacağım almıyorum

Slm benimde burnum çok dolu sinüzit sanırım hiç böyle olmamiştim nasıl geciyo bu ne yaptınız Dr ne dedi sadece tuzlu su diyo benimki

kızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
Ben 20. Haftaya kadar bişey almicam sonrasına bakıcam para biriktirsekte aynı aslında ama ben korkuyorum daha doğrusu bişey almaya kaybederim falan diye Allah korusun tabi biraz risk azalsın diye beklicem o yüzden içimde alışveriş hevesi yok

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz

Alın bana da mantıklı gelmemişti. Tamam canım denk gelirse indirimde vs alırım olmadı kullanır deneyimlerim gerek olursa alırım. Teşekkür ederim
bence kullanırsın alma , sadece bi 10 sn falan bebegin koltuk altı makat gibi noktalarında sabit durması gerekiyo o kadar nolcak sanki bide iyisi varmıs sende bence hiç alma
Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
10. haftada bıraktım bulantıdan duramayınca, multivitamine başladım ocean, onda da var folik asit ama az

Ben 12.hafta bitince bıraktım artık midem çok rahatsız olmaya başladı, asm den aradılar yine gittim rutin kayıt açmak için d vitaminine başlayalım dedi ama sonra sen riskli gebeymişsin doktorun önersin dedi ona da 21inde gidicem hiçbir şey kullanmıyorum onun için. progestan harici vitamin kullanmıyorum demek istedim.

Kizlar 14+3 olduk bugun karnim çok ağriyo bu durumu yaşayan varmi endişelendim biraz .
Belki karnın büyüyor diye geriliyordur, endişe edip de kendini çok kasma bence su iç uzan baktın geçmiyo doktora danışırsın canım

Ben hala tek ogun devam ediyorm. Kusmalarm asla azalmalmadi. Tum gun bulanti halindeym o nedenle vitamn de almayinca cocuk geri kalacak die dusunuyorm. Zira artk bizden besleniyorlar

Ben hala tek ogun devam ediyorm. Kusmalarm asla azalmalmadi. Tum gun bulanti halindeym o nedenle vitamn de almayinca cocuk geri kalacak die dusunuyorm. Zira artk bizden besleniyorlar
Benim gündüz bulantım dışında çok şükür ki akşam bulantılarım falan kalmadı. Sabah kahvaltı yaparken azcık midem bulanıyor duruyor artık. Ama beslenmeme kussam da devam ettim. İnşallah bir an önce senin de geçer. Çok zor önceki gebeliğimde de öyleydim ben. Seni çok iyi anlıyorum.

Bu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…