Elim alışır zaten kullana kullana tecrübe edinmiş oluyor insan her konuda. Tamam elimdekini kullanacağım almıyorumbence kullanırsın alma , sadece bi 10 sn falan bebegin koltuk altı makat gibi noktalarında sabit durması gerekiyo o kadar nolcak sanki bide iyisi varmıs sende bence hiç alma
Slm benimde burnum çok dolu sinüzit sanırım hiç böyle olmamiştim nasıl geciyo bu ne yaptınız Dr ne dedi sadece tuzlu su diyo benimkiKızlar dahiliye ve KBB randevum vardı şiddetli baş agrimdan dolayı sinüs iltihabı olmuşum ve önlenmesi gerek 7 gün antibiyotik yazdı hocam çok küçük başka bı yolu yokmu dedim ama sinüzit gebelikte çok tehlikelidir kullanmalısın dedi moralim bı bozuldu normalde ilaç karşıtı değilim ama hamilelik olunca insan bı üzülmüyor değil
Ben 20. Haftaya kadar bişey almicam sonrasına bakıcam para biriktirsekte aynı aslında ama ben korkuyorum daha doğrusu bişey almaya kaybederim falan diye Allah korusun tabi biraz risk azalsın diye beklicem o yüzden içimde alışveriş hevesi yokkızlar hazırlıklara başladınız mı ufaktan, maddi olarak birikmesin diye bi liste yaptım ıvır zıvır ufak şeyleri almaya calısıyorum ay ay
bence kullanırsın alma , sadece bi 10 sn falan bebegin koltuk altı makat gibi noktalarında sabit durması gerekiyo o kadar nolcak sanki bide iyisi varmıs sende bence hiç almaAlın bana da mantıklı gelmemişti. Tamam canım denk gelirse indirimde vs alırım olmadı kullanır deneyimlerim gerek olursa alırım. Teşekkür ederim
10. haftada bıraktım bulantıdan duramayınca, multivitamine başladım ocean, onda da var folik asit ama azKizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
korkma kuzum valla belim kasıklarım karnım batma agrılar hepsi normal diyo dr larKizlar 14+3 olduk bugun karnim çok ağriyo bu durumu yaşayan varmi endişelendim biraz .
Ben 12.hafta bitince bıraktım artık midem çok rahatsız olmaya başladı, asm den aradılar yine gittim rutin kayıt açmak için d vitaminine başlayalım dedi ama sonra sen riskli gebeymişsin doktorun önersin dedi ona da 21inde gidicem hiçbir şey kullanmıyorum onun için.Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
Belki karnın büyüyor diye geriliyordur, endişe edip de kendini çok kasma bence su iç uzan baktın geçmiyo doktora danışırsın canımKizlar 14+3 olduk bugun karnim çok ağriyo bu durumu yaşayan varmi endişelendim biraz .
Ben hala tek ogun devam ediyorm. Kusmalarm asla azalmalmadi. Tum gun bulanti halindeym o nedenle vitamn de almayinca cocuk geri kalacak die dusunuyorm. Zira artk bizden besleniyorlarBen 12.hafta bitince bıraktım artık midem çok rahatsız olmaya başladı, asm den aradılar yine gittim rutin kayıt açmak için d vitaminine başlayalım dedi ama sonra sen riskli gebeymişsin doktorun önersin dedi ona da 21inde gidicem hiçbir şey kullanmıyorum onun için.progestan harici vitamin kullanmıyorum demek istedim.
İlk gebelik olunca En ufak biseyde endişeleniyor insan teşekkr ederim cevabiniz için Demkki herkes ayni sureçten geçiyorkorkma kuzum valla belim kasıklarım karnım batma agrılar hepsi normal diyo dr lar
Benim gündüz bulantım dışında çok şükür ki akşam bulantılarım falan kalmadı. Sabah kahvaltı yaparken azcık midem bulanıyor duruyor artık. Ama beslenmeme kussam da devam ettim. İnşallah bir an önce senin de geçer. Çok zor önceki gebeliğimde de öyleydim ben. Seni çok iyi anlıyorum.Ben hala tek ogun devam ediyorm. Kusmalarm asla azalmalmadi. Tum gun bulanti halindeym o nedenle vitamn de almayinca cocuk geri kalacak die dusunuyorm. Zira artk bizden besleniyorlar
Su içemiyorum sudan tiksindim 1.bucuk litre bile zar zor içiyorumBelki karnın büyüyor diye geriliyordur, endişe edip de kendini çok kasma bence su iç uzan baktın geçmiyo doktora danışırsın canım
Aaa belli oldumu hayirli olsun canim Bu ogluşlar kizlari bastirdi valla
Ya sorma tiksinmedim de unutuyorum, eve ödül maması gibi her yere su koydum şişelere anca öyle aklıma geliyo. Hamile olmadan önce de deli gibi su içerdimSu içemiyorum sudan tiksindim 1.bucuk litre bile zar zor içiyorum
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinn
Normldede sevmezdim su içmeyi inşallah sorun olmaz gebelikte çok içmek gerekiyor diye biliyorumYa sorma tiksinmedim de unutuyorum, eve ödül maması gibi her yere su koydum şişelere anca öyle aklıma geliyo. Hamile olmadan önce de deli gibi su içerdim
Her gittiğim doktor su içmeyi unutma diyo zar zor 2 litreye erişiyorum.Normldede sevmezdim su içmeyi inşallah sorun olmaz gebelikte çok içmek gerekiyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?