Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Kıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.

Kesinlikle erkekler kucağına aldıktan sonra baba oluyorlar.

Allah yardımcın olsun ins. Kaynanana da akıl versin, yaptıklarının farkına varsın. Eşininde annesi yani malesef yapacak bişey yok.. Bir de tam babalık bilincine varamamıstır, Şuan 2. çocugumuzu bekliyoruz eşim ilkinden daha bilinçli bazen abartıyor en ufak bir poşeti taşıttırmıyor🤣
Sürekli bunları düşünme kafanı meşgul edecek, seni mutlu edecek şeyler bul cnm❤️
Kızlar bu ne kadar yorucu bir süreçmiş böyle, bütün ruh halim değişti 3 aydır ben ben değilim kendime bakamıyorum iş yerinde eskisi gibi algılarım açık değil evde iş yapmak zor geliyor duşa girmek bile yorucu insanın 7/24 yorgun hissetmesi ne kadar korkunç bişeymiş Allahtan geçici umuyorum ki 2. Trimestr böyle olmaz 😭
Al benden o kadar. Hiçbirsey yapasım yok. Öyle aman amanda halsizde değilim ama herşey gözümde büyüyor. Bazen işleri ertesi güne bırakıyorum🫤Keşke sihirli değneğim olsa diye dolanıyorum😁

Günaydın
Cinsiyeti öğrenenler hayırlı olsun. Grubun en küçük bebişi olarak en son öğreneceğim o kesinleşti😁Ama aman amanda merak etmiyorum sanki.Arada kız arada erkek hissediyorum😁Huyu da suyu da abisine benzesin 🥰

Lioo Lioo canım beni de tabloya ekler misin? Kasım annelerindeydim ama bebiş ekimde gelecek gibi. Yaş 29 ilk çocuk sat 21 ocak ancak bebiş 5 gün önden gidiyor o yüzden tahmini doğum 23 ekim. Kese ve kalp atışı 6+1

Cinsiyeti de görüyorum yüzde 90 erkek dedi 💙

Eklentiler

• IMG_2591.webp
    IMG_2591.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 42

20 den önce öğrenirsiniz ya niye öyle dediniz😂 erkek bence
Genelde erkek annelerinin karnı daha yuvarlak ve dik oluyor
Kız annelerininki dahaa yayın genişlemesine
Tabi bunların kesin bir yanı yok hepsi birer teori😂
Yaa çünkü İngiltere’de 20 den önce söylemiyormuş doktorlar🙄 mecburen ya beklicez ya da özele gidicez ya da Türkiye’ye gelicem 16 civarı😂 erkek diyen ikinci kişi hadi bakalım🥰
İki kişi cevap verdi ikisi de erkek hadi bakalım🥰 çevremde de kız diyen yok zaten hayırlısı😂

Balım bazı doktorlar kullanalım diyorum bazıları yok diyo artık kendi kendimizi kontrol edicez. İyi gelmiyorsa zaten belli eder kendini ❤️

16 ekim sata göre. Benim de öyle süründüm evde hep bulantılardan. Şimdi çok şükür uyanınca çok oluyo ama akşamları olmuyo. Aynen öyle tek bir doktorum var ama perinatoljiye de gittiğim için bazen kafam karışıyor. İkisi farklı şeyler söylüyo bazen. Ne güzel cinsiyet öğrenecekmişsin benim de randevu tarihim belli değil ikili test sonucu için gidicem 15 gün sonra. Ortalama 22si 23 ü olcak belki ben de öğrenirim 😀sağlıkla gelsinler. Sana da tekrar geçmiş olsun gelmesin geri bulantılar 😀 progestan falan kullanıyor musun?(Düzeltme yaptım açılmış randevu perinatoljiye 21inde gidicem ben de 😀)
Ay aynı gün 🥹 Riskli gebelik diye mi perinatolojiye gidiyorsun? Benim de komplet molüm var ama şimdilik oraya yönlendirmedi doktorum.
Balım bazı doktorlar kullanalım diyorum bazıları yok diyo artık kendi kendimizi kontrol edicez. İyi gelmiyorsa zaten belli eder kendini ❤️

16 ekim sata göre. Benim de öyle süründüm evde hep bulantılardan. Şimdi çok şükür uyanınca çok oluyo ama akşamları olmuyo. Aynen öyle tek bir doktorum var ama perinatoljiye de gittiğim için bazen kafam karışıyor. İkisi farklı şeyler söylüyo bazen. Ne güzel cinsiyet öğrenecekmişsin benim de randevu tarihim belli değil ikili test sonucu için gidicem 15 gün sonra. Ortalama 22si 23 ü olcak belki ben de öğrenirim 😀sağlıkla gelsinler. Sana da tekrar geçmiş olsun gelmesin geri bulantılar 😀 progestan falan kullanıyor musun?(Düzeltme yaptım açılmış randevu perinatoljiye 21inde gidicem ben de 😀)
canım sana ne zaman yazayım desem bir şey çıktı birisinde tam ortasında şarjım bitti telefon kapandı 😁

Ay doğum tarihlerimiz bile aynı hadi bakalım inşallah ikimiz de bir an önce hayırlısıyla cinsiyet öğreniriz grubun yarısından çoğu öğrendi valla 😅 Progestanı 6-7. haftalarda kullandım çok şükür sonrasında gerek olmadı onu da yerleşme kanamasını kesmek için vermişti doktor. Aslında benimki de komplet mol geçirdiğim için riskli gebelik sayılıyor ama şimdilik yönlendirmedi perinatolojiye 🥰

Allah yardımcın olsun ins. Kaynanana da akıl versin, yaptıklarının farkına varsın. Eşininde annesi yani malesef yapacak bişey yok.. Bir de tam babalık bilincine varamamıstır, Şuan 2. çocugumuzu bekliyoruz eşim ilkinden daha bilinçli bazen abartıyor en ufak bir poşeti taşıttırmıyor🤣
Sürekli bunları düşünme kafanı meşgul edecek, seni mutlu edecek şeyler bul cnm❤️
Amiiiiin amiiiiin allah herkese akıl versin bana da sabır jajsjs 😂😂 teşekkür ederim canım benimmm öyle yapacağım artık 💖

hiç moralini bozma kuzum. Bak birsürü sağlık çalışanı kadın hamileliklerinde çalışıyor. Ya da eşleri sağlık çalışanları var hergün hastalarla muhattap olup eve gelmek zorunda kalıyorlar. Bizler elimizden gelen her şekilde kendimizi korumaya çalışıyoruz ama maalesef fanusta da yaşayamıyoruz:(( ben senin yerinde olsam eşimi gönderirdim ama sonraki 1 hafta boyunca o eve geldiğinde grip taklidi yapıp ona vicdan azabı çektirirdim ki aklı başına gelsin 🤣🤣🤣🤣🤣
Çok gülüyorum yazdığına 😂😂😂😂 burnundan getiririm öyle bir şey olursa da artık saldım ne yaparsa yapsınnnnn stres yaratmayacağım kendime 🥹🥹🥹

Ay aynı gün 🥹 Riskli gebelik diye mi perinatolojiye gidiyorsun? Benim de komplet molüm var ama şimdilik oraya yönlendirmedi doktorum.

canım sana ne zaman yazayım desem bir şey çıktı birisinde tam ortasında şarjım bitti telefon kapandı 😁

Ay doğum tarihlerimiz bile aynı hadi bakalım inşallah ikimiz de bir an önce hayırlısıyla cinsiyet öğreniriz grubun yarısından çoğu öğrendi valla 😅 Progestanı 6-7. haftalarda kullandım çok şükür sonrasında gerek olmadı onu da yerleşme kanamasını kesmek için vermişti doktor. Aslında benimki de komplet mol geçirdiğim için riskli gebelik sayılıyor ama şimdilik yönlendirmedi perinatolojiye 🥰
Olsun canım ne olacak 😀😀 bazen ben telefonu elime alıp ne yapacaktım diyip saf saf bakıyorum unutuyorum sonra 😀 evet riskli gebelik diye gidiyorum erken doğum öyküm var diye. İyi bari progestan kullanıyormuşsun daha, bazen çok zorluyor ama katlanıyoruz. Sana da geçmiş olsun. İnşallah hiç sıkıntısız bitirirsin de gerek kalmaz perinatoljiye falan 😀😀 bakalım 21 nisanda gidicem perinatoljiye söyler mi cinsiyeti bilmiyorum hesaplarıma göre 15 haftalıkken gidicem sonuç göstermek için 😀 bana hiç farketmez merak da etmiyorum nedense belki korkuyorumdur yine, sağlıklı olsunlar da ne olursa olsunlar 💙🩷

Kıyamam yorulursun tabii ki hamileyiz midemiz bulanır, yoruluruz, enerjimiz biter her şey olabilir. Strese girmememiz lazım, kalabalık ortamlarda hasta olabiliriz… Yani gerçekten hakkımı helal etmiyorum böyle düşüncesiz insanlara. Eşim gitmedi, ben zaten asla gitmem. Ailesiyle konuşacağım ilerleyen zamanlarda bebek varken de aynı şeyi yaparlar önlerini kesmem gerekiyor.

Kesinlikle erkekler kucağına aldıktan sonra baba oluyorlar.
Böyle zamanlar unutulmuyor işte iyi olanda kötü olanda. Sevindim senin adına bayram öncesi bi kaç gün grip gibi oldum çünkü ilaçta almayınca zor cidden neyseki çabul geçti. Evet evet şimdiden söylemek lazım umarım dikkat ederler o zaman hepimizin çevresine anlayışlı insanlar olur umarım 😊

Back
X