Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
He yaa gurup kurucusu şoka girmiştir🤣🤣🤣🤣 ayy Sağol canim❤️❤️
Senin yazdıklarını orada görünce ben şoka girdim grubun kurucusu da girmiştir 😂 grubu kontrol dâhi etmedim bizim gruptayım sandım 🤦‍♀️😂 hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına al inşallah ❤️

Kızlar doktordan geliyorum bebeğimin ayaklarından yut iç organlaranına kadar gördü doktorum ama enseyi dönmedi inatlaştı doktorla 🤣 tam buluyor ölçecek geri dönüyor . Benim asıl sorum şu 14+6 günlükken gidicem orada ölçeriz dedi ama geç olmazmı ? Fetal DNA verdim bu arada
fetal verdiysen hiç önemi yok o ölçülerin fetal sonucu kesin sonuc verir zaten annesi

14+3 canım, doktorumda aynısını dedi gebeliğin başından itibaren rahim büyüdüğü için bel ve karın ağrıları normal dedi kanama olmadığı müddetçe tabi. Düşük tehdidi atlattım 2-3 hafta önce insan yine de korkuyor bebişleri kucağımıza alana kadar ruh sağlığımızı bozmasak iyi olacak 😅
Dogru valla ya iyice piskopata dönduk😁 Rabbim buyuk korka ❤️

Senin yazdıklarını orada görünce ben şoka girdim grubun kurucusu da girmiştir 😂 grubu kontrol dâhi etmedim bizim gruptayım sandım 🤦‍♀️😂 hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
Hic sorma bende diyom kim.bunlar bizim kizlar nerde diye🤣🤣🤣 Sağol kuzum amin ecmain insallah ❤️

Ya evet 3 haftaya normal zamanda da cinsiyet öğrenilir resmen ya üzüldüm bu kadar uzun olmasına ben de 😔 firma ismini hatırlayamıyorum da g ile başlıyordu adı. İnşallah daha erken çıkar ne diyim 🤷🏼‍♀️
Firmalar hep en uzun süreyi söylüyo ama genelde söylediklerinden daha kısa sürede sonuç çıkıyo.En kısa zamanda en güzel sonuçlar gelsin inşallah🥰

Ben de gebelikten önce başladım normalde sivilcem olur ama progesteron östrojen falan bazı cilt tedavilerinde veriliyor hatta. Ondan değildir diye düşünüyorum. Çok aşırı doz aldım iğne fitil beraber. Ekstrası olmadı kullanırken. Ama ara ara regl öncesi olan sivilcelerden oluyo ağrılı ağrılı 😣
Onu kullanmadan once vardi bi kac tane minik minik ama kullanmaya basladiktan sonra kocaman sivilceler çikmaya başladi yuzum mahfoldu 😐

eylulesma eylulesma hayırdır canım bi sorun mu oldu? Senin bayadır sesin de çıkmıyor?
Hafta sonu lekelenmem olmuştu doktora gittik progstron başladi Ayakta çok kalmiştim Bir haftadr bayram dolayisyla iş filanmi yaptin dedi doktor agir biseyde kaldrmadim ama surekli ayakta oldugum için sanirim lekelenme oldu şimdi ilâclari kullaniyorum bi sknti yok şimdilik canim sen nasilsin iyimisin?♥️

Eklentiler

• 17441919470288584618834934900124.webp
    17441919470288584618834934900124.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 20
Senin dedigini. Aynisi galiba
Evet bende bunu kullanıyorum kuzucum vajinal emilimi çok daha iyi oluyor ağızdan alınca pek kana geçmeden atılıyor diyorlar . Vajinal bulantı yorgunluk vs de yapmaz vajinal atmayı dene . Yağlı baya içtiğin için sivilcelenmişsindir 🤣 bu iki kullanım içinde uygun ama genelde vajinal attırıyor doktorlar lekelenmelerde vs de emilimi daha kolay diye

Evet bende bunu kullanıyorum kuzucum vajinal emilimi çok daha iyi oluyor ağızdan alınca pek kana geçmeden atılıyor diyorlar . Vajinal bulantı yorgunluk vs de yapmaz vajinal atmayı dene . Yağlı baya içtiğin için sivilcelenmişsindir 🤣 bu iki kullanım içinde uygun ama genelde vajinal attırıyor doktorlar lekelenmelerde vs de emilimi daha kolay diye
Baş donmesi de yaptimi sende bunu kullandiktan sonra baş donmesi yapti bide surekli uykum geliyor 🙂sen gunde ikimi aliyosun bana gunde iki onermis doktor.

Kızlarr aranızda bu ikisinden kullanan var mı yarın tam 12. Haftamdayım folik asiti bırakıp bunlara geçeceğim bilen var mı ?Eki Görüntüle 3573271
Merhaba, ben Nbl’yi kullandım ama bagirsak sağliğim icin. Guzel bir probiyotik. 20 şase olmasindan dolayi dezavantajdi o yuzden bori probiyotik’e gecmistim. Beauty omelette diye bir marka ilk zamanlardan beri de kullaniyorum. Herhangi bir gaz kabizlik ishal gibi sorunlar yasamadim bu surecte cok sukur.

Kızlar bende regli ağrısı var. Sürekli değil ama bir sancı girip çıkıyor. Doktora gittim bebek iyiydi olur böyle dedi gönderdi. Şehir dışındayım. Kendi doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bana çok normal gelmedi. Çok korkuyorum benim gibi yaşayan oldu mu?

Kızlar bende regli ağrısı var. Sürekli değil ama bir sancı girip çıkıyor. Doktora gittim bebek iyiydi olur böyle dedi gönderdi. Şehir dışındayım. Kendi doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bana çok normal gelmedi. Çok korkuyorum benim gibi yaşayan oldu mu?
O Ağrıyı ara ara hepimiz çekiyoruz bence. Şiddetli dayanılmayacak gibi olduğundan yanında da kanama terleme bulantı olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi doktorum. Mesela benim bugün adet günüm ve 4-5 gündür ara ara yaşıyorum

Back
X