- 21 Mart 2018
- 4.376
- 14.487
- 208
Bir doktora git ozaman canım bi baksın . Bol su içÇok yoğun değil ama uzun süre solumuş bulundum, üşütmediğimi de biliyorum aslında içim hiç rahat değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir doktora git ozaman canım bi baksın . Bol su içÇok yoğun değil ama uzun süre solumuş bulundum, üşütmediğimi de biliyorum aslında içim hiç rahat değil
Senin yazdıklarını orada görünce ben şoka girdim grubun kurucusu da girmiştirHe yaa gurup kurucusu şoka girmiştirayy Sağol canim
![]()
fetal verdiysen hiç önemi yok o ölçülerin fetal sonucu kesin sonuc verir zaten annesiKızlar doktordan geliyorum bebeğimin ayaklarından yut iç organlaranına kadar gördü doktorum ama enseyi dönmedi inatlaştı doktorlatam buluyor ölçecek geri dönüyor . Benim asıl sorum şu 14+6 günlükken gidicem orada ölçeriz dedi ama geç olmazmı ? Fetal DNA verdim bu arada
Dogru valla ya iyice piskopata dönduk14+3 canım, doktorumda aynısını dedi gebeliğin başından itibaren rahim büyüdüğü için bel ve karın ağrıları normal dedi kanama olmadığı müddetçe tabi. Düşük tehdidi atlattım 2-3 hafta önce insan yine de korkuyor bebişleri kucağımıza alana kadar ruh sağlığımızı bozmasak iyi olacak![]()
Hic sorma bende diyom kim.bunlar bizim kizlar nerde diyeSenin yazdıklarını orada görünce ben şoka girdim grubun kurucusu da girmiştirgrubu kontrol dâhi etmedim bizim gruptayım sandım
hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına al inşallah
![]()
Firmalar hep en uzun süreyi söylüyo ama genelde söylediklerinden daha kısa sürede sonuç çıkıyo.En kısa zamanda en güzel sonuçlar gelsin inşallahYa evet 3 haftaya normal zamanda da cinsiyet öğrenilir resmen ya üzüldüm bu kadar uzun olmasına ben defirma ismini hatırlayamıyorum da g ile başlıyordu adı. İnşallah daha erken çıkar ne diyim
![]()
Ah süper ozaman fetal verdim canım bugün inşallah sağlıkla gelsin sonuçlarfetal verdiysen hiç önemi yok o ölçülerin fetal sonucu kesin sonuc verir zaten annesi
Onu kullanmadan once vardi bi kac tane minik minik ama kullanmaya basladiktan sonra kocaman sivilceler çikmaya başladi yuzum mahfolduBen de gebelikten önce başladım normalde sivilcem olur ama progesteron östrojen falan bazı cilt tedavilerinde veriliyor hatta. Ondan değildir diye düşünüyorum. Çok aşırı doz aldım iğne fitil beraber. Ekstrası olmadı kullanırken. Ama ara ara regl öncesi olan sivilcelerden oluyo ağrılı ağrılı![]()
BAna kullanimini detayli soylemediAz devam edicekmişsin sonra toparlarsın yağlıdır Progestan belki o yapıyordur . Ben hala kullanıyorum az kaldı son 5 iğne 8 fitil![]()
Aşkım Koçak farma doğal mikronize progesteron (yumuşak kapsül ise o vajinalde alınıyor . En rahatı vajinal almakBAna kullanimini detayli soylemedi
Ama ben agizdan aliyorum kokusuda bi tuhaf
Hafta sonu lekelenmem olmuştu doktora gittik progstron başladi Ayakta çok kalmiştim Bir haftadr bayram dolayisyla iş filanmi yaptin dedi doktor agir biseyde kaldrmadim ama surekli ayakta oldugum için sanirim lekelenme oldu şimdi ilâclari kullaniyorum bi sknti yok şimdilik canim sen nasilsin iyimisin?eylulesma hayırdır canım bi sorun mu oldu? Senin bayadır sesin de çıkmıyor?
Senin dedigini. Aynisi galibaAşkım Koçak farma doğal mikronize progesteron (yumuşak kapsül ise o vajinalde alınıyor . En rahatı vajinal almak
Evet bende bunu kullanıyorum kuzucum vajinal emilimi çok daha iyi oluyor ağızdan alınca pek kana geçmeden atılıyor diyorlar . Vajinal bulantı yorgunluk vs de yapmaz vajinal atmayı dene . Yağlı baya içtiğin için sivilcelenmişsindirSenin dedigini. Aynisi galiba
Burdayim canim iyiyim teskkur ederim sen ogrenebildinmi cinsiyeti sen nasilsin nasil gidiyo hamişlikBende merak ettim şimdi eylüş ses ver
Baş donmesi de yaptimi sende bunu kullandiktan sonra baş donmesi yapti bide surekli uykum geliyorEvet bende bunu kullanıyorum kuzucum vajinal emilimi çok daha iyi oluyor ağızdan alınca pek kana geçmeden atılıyor diyorlar . Vajinal bulantı yorgunluk vs de yapmaz vajinal atmayı dene . Yağlı baya içtiğin için sivilcelenmişsindirbu iki kullanım içinde uygun ama genelde vajinal attırıyor doktorlar lekelenmelerde vs de emilimi daha kolay diye
Merhaba, ben Nbl’yi kullandım ama bagirsak sağliğim icin. Guzel bir probiyotik. 20 şase olmasindan dolayi dezavantajdi o yuzden bori probiyotik’e gecmistim. Beauty omelette diye bir marka ilk zamanlardan beri de kullaniyorum. Herhangi bir gaz kabizlik ishal gibi sorunlar yasamadim bu surecte cok sukur.Kızlarr aranızda bu ikisinden kullanan var mı yarın tam 12. Haftamdayım folik asiti bırakıp bunlara geçeceğim bilen var mı ?Eki Görüntüle 3573271
Doktoruma sordum temiz hava al yeter demiş gidemedim o yüzden canım inşallah bi sorun olmazBir doktora git ozaman canım bi baksın . Bol su iç
Canım bu hem vajinal hem ağızdan alınıyor. Ama ben ağızdan alınca baygınlık geçiyordum gündüz vajinal gece ağızdan alıyordum sonra çok etkileyince ikisini de vajinal al dedi doktorumSenin dedigini. Aynisi galiba
O Ağrıyı ara ara hepimiz çekiyoruz bence. Şiddetli dayanılmayacak gibi olduğundan yanında da kanama terleme bulantı olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi doktorum. Mesela benim bugün adet günüm ve 4-5 gündür ara ara yaşıyorumKızlar bende regli ağrısı var. Sürekli değil ama bir sancı girip çıkıyor. Doktora gittim bebek iyiydi olur böyle dedi gönderdi. Şehir dışındayım. Kendi doktoruma mesaj attım henüz cevap vermedi. Bana çok normal gelmedi. Çok korkuyorum benim gibi yaşayan oldu mu?