2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Cok iyi fikir banada lazım sanırım.yoksa köye mi yerleşsem
Eğitim ve sağlık olanaklarına yakın bir köy ise neden olmasın yeşilin bol olduğu yerde büyüyen çocukların IQ skorlarinin daha yüksek olduğu, ve psikolojik saglamliklarinin daha fazla olduğu ispatlanmış bı gerçek.
 
Aynen bende çok seviyorum öyle ortamları şehirden uzakta
 
Kızlar bişey sorucam sabah eşim beni uyandırdı ne oldu biyerinmi ağrıyo bişeyinmi var klimamı rahatsız etti diye bişeyler soruyobende uyku sersemi ne olduki dedim sanki biyerin ağlıyormuş rahatsızmışsın gibi dönüp duruyon sesler çıkarıyon dedi yok yok deyip uyumuşum tekrar uyandığımda yataktan inmeye kalktığımda anladımki adam haklıymış sağ bacağımın baldır kısmında inanılmaz ağrı var yürüyemiyorum resmen adım atarken bacağımı gerdiremiyorum damarlar üst üste binmiş gibi böyle bişey yaşayan varmı yada neden olduğunu bilen
 

Bu bebişten sonra bir de kız çocuğu nasip olur belki
 
Bizim arkadaşın da iki oğlu var. Kiralık bir eve taşınacaklardı, ev sahibi iki oğlu olduğunu duyunca evi vermekten vazgeçmiş.Arkadaş da kredi çekip ev almıştı.
 
Magnezyum eksikliğinden oluypr canım kan testi yapıp doktoruna söylersin
 
Bizim arkadaşın da iki oğlu var. Kiralık bir eve taşınacaklardı, ev sahibi iki oğlu olduğunu duyunca evi vermekten vazgeçmiş.Arkadaş da kredi çekip ev almıştı.
Ev sahiplerine de kızamıyorum, bir erkek çocuğu sıfır evi bir yılda harabeye cevirebilme gücüne sahip. Dün yatak odasının ampulunü vileda sopası ile vurup patlatmis. Evin supurgeliklerinden ne ister bı insan, supurgelikleri sökmek için ciddi efor harcayabilir mesela bı erkek çocuğu.
 
Dün doğdu sezaryene aldılar kakasını yapmış içerde emme refleksi mi yok acaba
 
Dün doğdu sezaryene aldılar kakasını yapmış içerde emme refleksi mi yok acaba
Kaka ile ilgili olan kısmı ben hiç bilmiyorum yani anne karnında kakasını yapmış olmasının tehlikeli olduğunu duymuştum ama emme sorunları ile anne karnında kaka yapmış olmanin bağlantılı oldugunu ben de yeni ogrendim. Emme refleksi geliştirilebilir ama diğer husustan kaynaklı emmiyorsa doktorlar çare bulur diye düşünüyorum. Mama kabul ediyor mu acaba. Yoksa sadece memeyi mi tutamiyor.
 
Vallahi ben son yıllarda yasa bakmıyorum. Özellikle belli yasin üstü sırf yaştan dolayı herseyi söyleyebilme hakkı buluyorlar kendilerinde nasılsa küçük nasılsa ters laf derse toplum içinde rencide ederiz edepsiz deriz diye bi algıları var. Bu yüzden heleki çok daha sinirleniyorum. Çocuk ve evlilik konuları çok hassas ve özel konular. Ben susmuyorum şahsen. İster yüzüme ister ardımdan terbiyesiz desinler herkes lafını ve haddini bilmeli. Belli yasin üstünde ki kişilere o yaştan sonra edebi ahlaki bizler ogretmeyelim yani. Kim bana nasıl yaklaşırsa o şekilde tavır takiniyorum. Doğru olmayabilir ama hak edene de göz yumamiyorum ya
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…