- 17 Mayıs 2022
- 869
- 338
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.861
Meraba bende çarşamba gnü olmuştu koyu kahveMerhaba bayanlar. Solucan şeklinde gibi siyaha yakın koyu kırmızı lekelenme neden olur, bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba bende çarşamba gnü olmuştu koyu kahveMerhaba bayanlar. Solucan şeklinde gibi siyaha yakın koyu kırmızı lekelenme neden olur, bilgisi olan var mı?
Kesinlikle katılıyorumşimdi şehir hastaneleri özellerden güzel ve temiz tüm ekipmanları yeni
Bi zat ablam yaşadı. 2li testin ne demek olduğunu bilmiyor bundan 12 Yıl önce tahlili çok kötü cıktı yaşı genç olmasına rağmen hamilelik zehir oldu çok şükür sağlıklı doğdu. Aldırmayı düşünen kişiler için kesinliği yüksek bir test. Bazı kişilerde eğer olumsuz birşey varsa psikolojik olarak kendilerini hazırlamak için tercih ediyor. Ben tercih etmiyorum şahsen. Doktor zorla ense kalınlığına bakıyor bana kalsa onada baktırmam. Bana söylememesi şartıyla bakmasına müsade edediyorum.
Canım her tahlil yüzde yüz aynı çıkmaz aynı gün verdiğin değerler bile azıcık oynar. Ben hcg takibi yaparken doktor tüm tahlilleri tekrar yaptırmıştı yanlışlıkla, hepsi yine farklı çıkmıştı 2 günde. Seninde kese bozulmaya başlamamış o yüzden değerin düşmeye başlamamış demekki.Ozeldeki doktor kalp atışı durdu dedi devletteki kontrolde de evet atışı bende göremedim ama ilk atışını gören ben değildim o yüzden acele karar vermek istemiyorum dedi bekletti benim aklımı karıştıran beta tamam çok bir yukselis olmamış ama yükselmeside normal gelmedi bana anlamadim
Süt sağma makinasını kullandım lansinoh da var bende ama mamajo çok çok daha iyi yıpratmadan dünya süt sağıyordu.Mamajoo markasini kullanan/bilen var mi kizlar
Canım lansinoh beni mahvetti sağamadım öylece duruyor evdeBen lansinohun çift göğüs pompasını almıştım önceki hamileliklerde ama mamajo nasıl hiç bilmiyorum kullanan varsa yorumlasın arkadaşlar
Bol su icmek iyi geliyorAyy kızlar benim miğdem çok yanıyo ya ne yapsam çare olmadı , çözüm önerisi olan var mı?
Çok su içiyorum canım öyle böyle değil, yanıyorum zaten vücut ısım çok arttı.Bol su icmek iyi geliyor
Asitli baharatlı şeylerden uzak durun
Çikolata kahve acıdan da aynı şekilde
Mide yanması için doktorlar surup verıyo canım geçmezse doktora sorup alırsınAyy kızlar benim miğdem çok yanıyo ya ne yapsam çare olmadı , çözüm önerisi olan var mı?
Sorarım canım saolMide yanması için doktorlar surup verıyo canım geçmezse doktora sorup alırsın
Ay aynisi bende var. Bulanti degil ama yanma. Resmen akcierlerime kadar yakiyoAyy kızlar benim miğdem çok yanıyo ya ne yapsam çare olmadı , çözüm önerisi olan var mı?
Gaviscon kullanmıştım ben 2-3 kez,hamileler de kullanabiliyor diye dedilerÇok su içiyorum canım öyle böyle değil, yanıyorum zaten vücut ısım çok arttı.
Maden suyu ve ayvayı dene ıstersen bana iyi gelirdiAyy kızlar benim miğdem çok yanıyo ya ne yapsam çare olmadı , çözüm önerisi olan var mı?
Manuel mi canım elektrikli miCanım lansinoh beni mahvetti sağamadım öylece duruyor evde
Mamajo kullandım hemde iki çocukta da çok çok memnun kaldım.
Ay benim canım da tatlı şeyler istiyor ekşi şeyler göresim yok elma hariçBol su icmek iyi geliyor
Asitli baharatlı şeylerden uzak durun
Çikolata kahve acıdan da aynı şekilde
Anladım canım , benim bir arkadaşımda kalp atışı yok deyip kürtajla alacaklardı 3 farklı doktora gitti Gülhane asgari hastanede bi doktor çok az kalp atışı duyuyorum ben bekleyelim dedi ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah iyi haberler alırsın sendeYok canım kontrolumde bebeği de gördük kese içinde kap atışı durdu demişti doktor
Zaten şu mide yanmasına her şey dokunuyor, geriye bisey kalmayacakAy benim canım da tatlı şeyler istiyor ekşi şeyler göresim yok elma hariç
Yarın belli olacak galiba tam anlamı ile nasıl ilerleyeceğimiz canım Rabbim büyük elimden duadan başka birşey gelmiyor teşekkür ederim cevabiniz için deAnladım canım , benim bir arkadaşımda kalp atışı yok deyip kürtajla alacaklardı 3 farklı doktora gitti Gülhane asgari hastanede bi doktor çok az kalp atışı duyuyorum ben bekleyelim dedi ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah iyi haberler alırsın sende