Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum katılıyorum biraz insaf lazim o yuksek fiyatlara... benim gittigim de senin muayene ucretinden az fazla dedigin gibi o kadar kafaya takilacak bir rakam degil. Buna şükür napalim 🙏

Al benden de o kadar yaa. Her seyi aklima takar dert eder oldum. Allahin izniyle riskli dönemimiz biraz geçse en azindan o herseyi takip etme dönemimizden kurtuluruz belki
Ay evet kuzum ya hayırlısıyla geçseydik o dönemlere 🥰🙏🏻

Hahahah valla benimde Karadağ bebesi oldu 😬🤭 8 yıllık evliyiz hep kariyer sebepli ertelemiştik, bu sene tatilde korunmayı bıraktık hemen olmaz diye düşünüyorduk hemen oldu 🤣🤣 parti bebeklerine +1 de benden 🤭
Ne güzel olmuş maşallah ona, bakalım cinsiyetleri ne olacak biz dün fetal dna verdik. 10 12 güne belli olcakmış

Yaşım 41, çok fazla düşüğüm var ve çok uzun tedaviler sonrası bugünlere geldik çok şükür, yaşım nedeniyle mutlaka amniyosentez istiyorlar ve amniyosentez iğneli bir yöntem olduğu için bebek için çok az da olsa düşük tehlikesi taşıyor bu nedenle hiç o aşamaya kalmadan direkt hiç düşünmeden fetal DNA yı biz söyledik doktorumuza o da evet çok doğru bir karar dedi bakalım kontrole gidince zamanını konuşacağız.
Anladım. Umarım herşey yolunda ve sağlıkla ilerler. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeleri.

Ç

tatil bebelerini severiz🐣, bir dahaki tatile bebelerimizde olacak kızlar yalnızz tabi minnak olcakları için bir yere gidermiyiz bilemiyorum🙈
İnşallah👼🏻 eşimle şimdiden konuşuyoruz seneye ağustos, eylül gibi gideriz bir yerlere baya toparlanır o tarihlere diye. Allah nasip etsin inşallah. 🙈

Kızlar bugün kontrole gittim, bütün vitaminlerim çok düşükmüş. B12 iğnesi ve bir takviye ilaç verdi içerisinde birçok destekleyici şey varmış. 11 gün önce gittiğimde 7+2 çıkmıştı, bugün 8+6 olması gerekirken 8+4 olduğunu söyledi. Kötü bir şey demedi, iyi durumda olduğunu, kalp atışlarının da iyi olduğunu söyledi. Bende zaten geç döllenme vardı, son adet tarihime göre bakınca gelişimi daha geride. SAT: 2 ağustos doktorun bugün bebeğe göre belirlediği SAT: 13 ağustos
Her gittiğimde böyle farklılıklar olacak mı bu normal mi?
Devlete gittiğimde özelden daha ileri çıkıyor haftası.
Bebegin iyi olmasına cok sevındım canım🍀

Canim yuruyus bana da onerdi. Ama dedi ki mesela pilates yapmiyosan, hamilelikte pilatese baslama. Sanirim vucudu soka sokmak ekstra yormak istemiyorlar. Aktif ol ama kendine cok yuklenme. Ilk trimesterda da zor ya zaten hep uykumuz var
Valla şuan saat 12 ye geliyo , uyandım kahvaltı falan derken yine uykum var hiçte spor yapasım yok enerjik hissetmiyorum öyle çıkımda aktif spor yapıyım evdeki işleri zor yapıyorum hepsi gözümde büyüyor. Şuan sürekli yeme modunda olduğum için mutfakta iş bitmiyor, çamaşır makinesi nerdeyse her gün çalışıyor bana her şey kokuyo yıkıyorum🙈😬 bunları halledersem ok bence🤣

Benim yaşım 37 ilk bebeğim, ayrıca ailemizde genetik sorunu olan çocuk vardı. Bizde bu parayı nerelere veriyoruz hiç şüphemiz kalmadan ilerleyelim istedik. Devir farklı her türlü hastalık var. Eğer tıp gelişti ve destekliyorsa sonradan pişman olmak istemedik.
hangi firma ne kadara yaptırdınız acaba?Nakit kart fark ediyor mu?Başvurduktan hemen sonra kan almaya geliyorlar mı? Çok soru sordum😅kusura bakmayın.

hangi firma ne kadara yaptırdınız acaba?Nakit kart fark ediyor mu?Başvurduktan hemen sonra kan almaya geliyorlar mı? Çok soru sordum😅kusura bakmayın.
Panorama firması önerdi doktor bizde ordan yaptırdık. Aslında perşembe verecektim ama müsaitlikleri varmış dün geldiler verdim kanı evden aldı hemşire öncesinde arayıp müsaitlik soruyorlar 2 tüp form doldurup kutuladı ups uçak kargo ile amerikaya gidecekmiş. 10 güne sonuçlanıyormuş. Ödemeyi 450usd olarak biz nakit yaptık Plus olan paketi seçtik. Ödemeyi gittiğimiz özel doktorun muayenesinde verdik onlarla çalışıyorlarmış zaten onlar yönlendiler. Kart ile ödeniyor mu bilmiyoruz sormadık.

Valla şuan saat 12 ye geliyo , uyandım kahvaltı falan derken yine uykum var hiçte spor yapasım yok enerjik hissetmiyorum öyle çıkımda aktif spor yapıyım evdeki işleri zor yapıyorum hepsi gözümde büyüyor. Şuan sürekli yeme modunda olduğum için mutfakta iş bitmiyor, çamaşır makinesi nerdeyse her gün çalışıyor bana her şey kokuyo yıkıyorum🙈😬 bunları halledersem ok bence🤣
Evet yaa kendimize gelemiyoruz spor neymis. Sana iyi geleni yap:)

Kızlar nasıl gidiyor gebelik 9+5 bulantılar azaldı doktor kontrolüme daha coook var 12. Haftada gidicem zaman geçmiyor napıyo acaba suan 😂😂😂
10+0 koku hassasiyeti hafif bulantılar devam 3 hafta sonra bizimde randevumuz ay özledim cokkk

Kızlar bi de ilk çocuğun iki kaşının arasında damar gibi bi iz varsa sonrası erkek oluyor diyorlar bunu bilen var mı? Benim oğlumun iki kaş arasında var acaba ikincide mi oğlan:)) Etrafımdakilere sordum da onlarda hep doğru çıkmış
Benim küçük te de var 2 si erkek zaten ay hurafe olsun lutfen :))
Kızlar gerçekten şok oldum fiyatları duyunca
Allah yardımcımız olsun
Şimdilik şehir hastanesindeki doktorumdan çok memnunum ben
6ayliktan sonra özele geçmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah
şimdi şehir hastaneleri özellerden güzel ve temiz tüm ekipmanları yeni

Valla ben bugün yanlış sonuçla hastalık teşhisi konan ama sağlıklı doğan duydum arkadaşımdan o yüzden soğudum testlerden. Allah korusun bir sorun çıksa aldırmaya kıyabilecek miyim bu kadar uğraştan sonra hayır. Bazen bilmememek daha iyi. İlerleyen haftalarda ultrasonda detaylı gözüküyor zaten ense kalınlığı vs.
Bi zat ablam yaşadı. 2li testin ne demek olduğunu bilmiyor bundan 12 Yıl önce tahlili çok kötü cıktı yaşı genç olmasına rağmen hamilelik zehir oldu çok şükür sağlıklı doğdu. Aldırmayı düşünen kişiler için kesinliği yüksek bir test. Bazı kişilerde eğer olumsuz birşey varsa psikolojik olarak kendilerini hazırlamak için tercih ediyor. Ben tercih etmiyorum şahsen. Doktor zorla ense kalınlığına bakıyor bana kalsa onada baktırmam. Bana söylememesi şartıyla bakmasına müsade ediyorum.

Evett Tuncay yüce, 3500 müş 1 Ekim itibariyle 5 bin yapmışlar. Ama adamın yaklaşımı çok iyi. Ben seviyorum valla 😊
Hımm fiyat biraz yüksekmiş liv hospital de de görev yapıyor diye biliyorum ama ordaki fiyatı da mı aynıymış baktınız mı

Kızlar size birşey danışmak istiyorum aklım durdu benim çünkü kürtaj olmak için devlet Hastanesi'ne geldim cuma günü ameliyathaneye inip geri yukarı çıktım uzman doktor bekleyelim şans verelim dedi dün alınan beta 15770 bugün aynı saatte tekrar alındı çıkan beta 16426 düşmesi gerekmiyor mu neden böyle çıktı anlamıyorum bilen varsa yazabilir mi lütfen fikri olan

Kızlar size birşey danışmak istiyorum aklım durdu benim çünkü kürtaj olmak için devlet Hastanesi'ne geldim cuma günü ameliyathaneye inip geri yukarı çıktım uzman doktor bekleyelim şans verelim dedi dün alınan beta 15770 bugün aynı saatte tekrar alındı çıkan beta 16426 düşmesi gerekmiyor mu neden böyle çıktı anlamıyorum bilen varsa yazabilir mi lütfen fikri olan
Dış gebelik olabilir tüpleri kontrol ettiler mi? Benim daha önce doktor ultrasonda tüpte ödem olarak farketmişti sonra beta hcg bi yüksek bir düşük 1 hafta takip etmiştik sonra tüpü patlattı iç kanamayla ameliyata aldılar. Başka bir doktora daha git bence.

Canım bi yanlışlık olmasın sana söyledikleri şeyde acaba başka bir doktora daha mı görünsen ?

Dış gebelik olabilir tüpleri kontrol ettiler mi? Benim daha önce doktor ultrasonda tüpte ödem olarak farketmişti sonra beta hcg bi yüksek bir düşük 1 hafta takip etmiştik sonra tüpü patlattı iç kanamayla ameliyata aldılar. Başka bir doktora daha git bence.
Yok canım kontrolumde bebeği de gördük kese içinde kap atışı durdu demişti doktor

Canım bi yanlışlık olmasın sana söyledikleri şeyde acaba başka bir doktora daha mı görünsen ?
Ozeldeki doktor kalp atışı durdu dedi devletteki kontrolde de evet atışı bende göremedim ama ilk atışını gören ben değildim o yüzden acele karar vermek istemiyorum dedi bekletti benim aklımı karıştıran beta tamam çok bir yukselis olmamış ama yükselmeside normal gelmedi bana anlamadim

X