Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar 🌸
Bir kac gündür sabahlari uyandigimda alt karnimda agri gibi bisey hissediyorum. Kasık agrisi degil ama. Bildiginiz alt karin agrisi. Gun icinde yavaş yavaş yok oluyor. Ertesi sabah yine ayni. Miyom oldugu icin ben herseyden korkuyorum.
Benimle ayni seyi yasayan var mi ?
Bende de oluyor. Progestanı bıraktım ondan mı diye düşünüyorum. Biraz da hareketliyim bu ara. Korkuyor insan.
Bol bol dinlenmeye çalışın.

Bende de oluyor. Progestanı bıraktım ondan mı diye düşünüyorum. Biraz da hareketliyim bu ara. Korkuyor insan.
Bol bol dinlenmeye çalışın.
Teşekkür ederim cevap icin
Ben de ayni sekilde duphastonu biraktim. Haftaya hastaneye gidecegim insallah bi problemimiz yoktur. Sag saglim alalim kucagimiza

Yaaaa ben de kesinlikle gümüş kapak ve göğüs pedi alın derdim mesela 🙄 ilk aylarda en çok bu ikisini kullanmıştım
Gümüş kapak bende işe yaramadı mesela ama göğüs pedi ve krem çok kullandım

Çoğu kişi önceden almamasına rağmen ben 3. Günden 30. Güne kadar sadece süt sağdım ve süt sağdıkça arttı depoladım elimde olmasa bu ihtiyacımı bilmezdim belki de onu şimdi de önden edineceğim bebeğimin dili damağa yapışık doğduğu için başta emememişti sonra ameliyat oldu

Nedense tüp bebek ile hamilelik geçiren birini duyunca içim mutluluk ve tarif edemediğim bir his ile doluyor. Sanırım yakın olsak bende eşiniz gibi davranırdım bende hamileyim ama size iş yaptırmazdım 😊 bence hiç evin halini takmayın ya temizliğe birini çağırın ya da hamileyim kusura bakmayın diyip geçin.

Küçükken uzun yıllar çocuğu olmayan bir komşumuz vardı benimle ve kardeşlerimle kendi çocukları gibi ilgilenip sevdiler. Nerdeyse 10 yılın sonunda tüp bebek ile çocukları oldu. O kadar iyi ve tatlı insanlardı ki belki ondan böyle hassas oluyorum bilemem ama bebeğinize ve size çok mutluluklar diliyorum evi de hiç kafanıza takmayın. Bizim evimiz de çok kötü durumda eşim yapmaya çalışıyor ama pek başarılı değil yine de üzülmesin diye bir şey demiyorum 😅
Ben de tüp bebekle hamile kaldım yeni yeni yapmaya başladım o da eşim süpürüyor ben siliyorum camları ben içten siliyorum o dıştan. Perdeler zaten onda. Yemeği de hallediyoduk bi şekil ama artık yapmaya başladım çok şükür

Selam herkese ben 14+4teyim ve göbeğim minicik ince ince tüylerle doldu. kullandığım yağlardan mı dicektim ama 3 çeşit yağ aldım hepsini ilk aldığım günler( ilk 2-3 gün yani) heves edip kullandım sonra hep unuttum. Bebek ne zaman saç çıkarır diye baktım 14. Haftada başlar diyor ama benim bu tüylenme 2-3 haftadır var sanki. Kendim de sarıyım zaten tüyler ince ince sarı Allahtan yoksa ben bitmistim. Koyu ve sert olsaydı☠️ alma bu tüyleri dediler ama ne yapsak acaba yaşayan var mı?

Selam herkese ben 14+4teyim ve göbeğim minicik ince ince tüylerle doldu. kullandığım yağlardan mı dicektim ama 3 çeşit yağ aldım hepsini ilk aldığım günler( ilk 2-3 gün yani) heves edip kullandım sonra hep unuttum. Bebek ne zaman saç çıkarır diye baktım 14. Haftada başlar diyor ama benim bu tüylenme 2-3 haftadır var sanki. Kendim de sarıyım zaten tüyler ince ince sarı Allahtan yoksa ben bitmistim. Koyu ve sert olsaydı☠️ alma bu tüyleri dediler ama ne yapsak acaba yaşayan var mı?
Benim göbeğimde de tüyler cikmaya basladi. Biraz rahatsiz edici evet. Dogumdan sonra dökülür insallah.

Ben de tüp bebekle hamile kaldım yeni yeni yapmaya başladım o da eşim süpürüyor ben siliyorum camları ben içten siliyorum o dıştan. Perdeler zaten onda. Yemeği de hallediyoduk bi şekil ama artık yapmaya başladım çok şükür
Kolay gelsin çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız umarım 🙏

Kızlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden sonra doktor hünde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vermişti 12. Haftadan sonra bıraktıracaktı ama kanamam başlayınca devam ettirdi aynı şekilde kanama bitene kadar kullan dedi 25 gündür kanama devam ediyor dün gittiğim kadın doğum doktoru günde 5 fitilin 3 günde bir iğnenin fazla olduğunu belkide kanamanın bu yüzden devam ettiğini söyledi progestanı günde üçe iğneyi haftada bire düşürdü hangi doktorun tedavisi doğru

Kızlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden sonra doktor hünde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vermişti 12. Haftadan sonra bıraktıracaktı ama kanamam başlayınca devam ettirdi aynı şekilde kanama bitene kadar kullan dedi 25 gündür kanama devam ediyor dün gittiğim kadın doğum doktoru günde 5 fitilin 3 günde bir iğnenin fazla olduğunu belkide kanamanın bu yüzden devam ettiğini söyledi progestanı günde üçe iğneyi haftada bire düşürdü hangi doktorun tedavisi doğru
Bende igneleri birakinca kanama yasamistim. Tup bebek doktorum ignelere devam etmemi istedi. Yattigim hastanedeki doktorlarda fazla progestron hormonu pihtilasmaya sebep olabilir kullanma dedi. Korktum kullanmadim

Bende igneleri birakinca kanama yasamistim. Tup bebek doktorum ignelere devam etmemi istedi. Yattigim hastanedeki doktorlarda fazla progestron hormonu pihtilasmaya sebep olabilir kullanma dedi. Korktum kullanmadim
Ya benim de kafan karıştı tüp bebek doktoru gğnde 5 fitil 3 gübdw bir iğneye devam dedi ama 12. Haftadan dtadan sonra bakmıyoruz kadın doğuma yönlendiriyorum kanaman var diye baktım artık kadın doğum doktoruna git deyince doktor buldum gittim oda günde 5 fitil çok 3 e indir iğnede çok haftada bir yap dedi öyle deneyelim fitili bugün üç tane kullandım normalde yarın iğnem var ama napmalıyım kimi dinlemeliyim kafam allak bullak korkuyorum kanamada devam

Ya benim de kafan karıştı tüp bebek doktoru gğnde 5 fitil 3 gübdw bir iğneye devam dedi ama 12. Haftadan dtadan sonra bakmıyoruz kadın doğuma yönlendiriyorum kanaman var diye baktım artık kadın doğum doktoruna git deyince doktor buldum gittim oda günde 5 fitil çok 3 e indir iğnede çok haftada bir yap dedi öyle deneyelim fitili bugün üç tane kullandım normalde yarın iğnem var ama napmalıyım kimi dinlemeliyim kafam allak bullak korkuyorum kanamada devam
Bende gunde 3 tane kullaniyordum fitili. Kadin dogumcuyu dinle bir hafta oyle dene istersen. Benim kanama da durmayinca hepsini kestiler duphaston kullandim bir kac gune gecti. Oda progestron hormonu iceren bi ilac.

Bende gunde 3 tane kullaniyordum fitili. Kadin dogumcuyu dinle bir hafta oyle dene istersen. Benim kanama da durmayinca hepsini kestiler duphaston kullandim bir kac gune gecti. Oda progestron hormonu iceren bi ilac.
Benim transferden beri kullanıyordum o dozda Sanırım banada geçmezse duphaston verebilirim dedi

Bu durum bende de var ben yag kullanmaya başlamadan önce farkettim ondan değil sanirim hormonlardan umarim dökülür doğumdan sonra 🙄 almayi düşünmüyorum

14+1 oldu bugun hala mide bulantısı cekiyorum :KK43: 6. haftadan beri midem bulanıyor, haftalardır buna dayanabildigime inanamıyorum. Allah sabrını veriyor gercekten demek ki...Bulantılar bitince nasıl hissedecegimi kestiremiyorum, unuttum nasıl bişeydi resmen.

Bu arada ben fetal doppler aldım su ucuz olanından, baya duyuyorum kalp atısını, cok tatlı oluyor :) Ama cok kullanmamak lazımmıs, zaten iki sn duyup hemen kapatıyorum.

Bu arada park yatak işini nasıl yapacaksınız? Park yatak mı alsam, yoksa biraz daha suslu bişi mi alsam cok kararsız kaldım.

Bu arada park yatak işini nasıl yapacaksınız? Park yatak mı alsam, yoksa biraz daha suslu bişi mi alsam cok kararsız kaldım.
Ben odasını 3-4-5 yaslarında kullanırken zevk alacagı sekilde yapmayı planlıyorum zaten mobilyaları bej sectim, o zaman canı nasıl isterse duvarı degistiririm dedim. Dolap, sifonyer, montessori denen yataktan koyacagım. Bebekligi icin de park yatak dusundum uzun sure onu kullanacagim hem kendi odamda hem onun odasında. Tasınabildigi icin babaannesine vs de gotururum.

X