Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aranızda çok afedersiniz ishal olan var mı 3 4 haftadır geçmeyen ishalim var doktor antibiyotik başlattı tahlil vericem. Hamilelikte kabız yaygın ama ishal neden olur? Umarım bakteri vs yoktur.

Anladım canım. Bence de sağlıktan kısmamak lazım. Her para her yere gidiyor. İlk gebeligimde de doğuma da muayenelerede yine fazla ödedik. Ama hiç pişman olmadik. Güvenilir bir doktorla yola devam etmek en kıymetlisi. Bu durumda iyi yapmışsın yaptırarak. İçin nasıl daha rahat olacaksa öyle ilerlemek lazım. Önemli olan senin iyi hissetmen. Herşey yolundadır. Öyle inan olumlu mesajları ilet evrene 😊 ben 32 yaşındayım. 33 e çok yakınım 😂 2. Bebeğim. 2 yaşında bı kizim var. Kaş tatilinde kazara hamile kaldım 😂 alkollü bir gece de. O yüzden tam supriz bebek. Bı kereden bişey olmaz dedik. Oldu valla 😊
Bizimkide bozburun baby 🤣😬bolca eğlenip partiledikten sonra geldi kendisi sürpriz istiyorduk çok sevindik🫢

Valla ben bugün yanlış sonuçla hastalık teşhisi konan ama sağlıklı doğan duydum arkadaşımdan o yüzden soğudum testlerden. Allah korusun bir sorun çıksa aldırmaya kıyabilecek miyim bu kadar uğraştan sonra hayır. Bazen bilmememek daha iyi. İlerleyen haftalarda ultrasonda detaylı gözüküyor zaten ense kalınlığı vs.
Tabi zor kararlar bunlar hiçkimse kötü çıkcağını düşünmüyordur tabi. Kötüyü çağırmakta istemem. Biz elimizden geleni yapalım her şeye tabiki müdahale edemeyiz hükmümüz geçmez ama hamilelik ilerlediğinde süprizle karşılaşmakta istemem bu benim fikrim ☺️

Benim doktorum öyle bir bilgi vermedi açıkçası dediğim gibi %1 lik bir yanılma payından bahsetti ve mecbur kalırsak amniyosentez seçeneğinden bahsetti. Ben zaten ilk hamile kaldığımdan beri fetal dna seçeneğini düşünüyordum. Dediğiniz gibi sağlıklı olsunlar gerisi önemsiz. Aklımız kalmasın rahat bir gebelik süreci geçirelim.
Benim pek bir bilgim yoktu bu konuda, yorumları okuyunca gördüm doktora danışmadım henüz, birçok arkadaş yaptırmayı düşünüyor diye yazayım dedim belki sizin gibi danışma fırsatları olur. ☺️ İnşallah sorunsuz ilerler her şey, stressiz güzel bir hamilelik olsun. Sağlıkla büyüsünler, rabbim korusun hepsini 🥰💕

Vitaminler senin icin su an ilk 3 aylik donemden sonra vucudun bocalamasin diye. Yoksa bebege gitmiyo ne eksikligi ne bir seyi yani o konuda rahat ol. Ben de hamileyken degil ama daha once b12 ignesi kullandim, haptan cok daha iyi ve cok daha hizli yukseltiyo. Tam hatirlamiyorum ama sanirim ilk hafta gun asiri oluyosun, sonra haftada bir oluyosun. Sonra da ayda bir e donuyo igne. Ama b12nin vucuduna girdigini fark ediceksin, enerji veriyo, depresyon azaliyo asiri sac cikariyo:)
Kendim için değil de onun için endişe ediyorum. O iyi olsun ben de olurum 🥲
Vitaminlerin çok kötü diyince korktum biraz ama bebişin iyi olduğunu söyledi. ☺️ lekelenme de yaşayınca iyice stresli bir hafta olmuştu benim için ama geçti çok şükür..
Çok teşekkür ederim yorumun için. Gerçekten enerjiye ihtiyacım var bu aralar umarım iyi gelir 🥰☺️

Bana doktorum kendisi verdi tarihi kuzum 🥰al al yüne beraber gitmiş olalımmm şey dicem Balım benim yaş 20 eşim 27 pıhtılaşma testiyle birlikte kişisel olarak genetik testi verdik ve sülalede diyeyim hiç böyle engel durumu olan yok yine de yaptırayım mı sence fetal dna
Doktor öneriyor mu kuzucum ? Aslında bizde de yok ama yinede yaptıracağım ben içimizde hiç soru işareti olmasın net bilgi alalım diye doktor zaten kendi önerdi ikili üçlü dörtlerde hata payı çıkıyor ama bu daha kesin sonuç veriyor dedi

Gaziantep, özel klinik gittiğim yer. Doktor da perinatolog. İlk gebeligim riskliydi. Sayesinde sorunsuz aldık kucagimiza. Doktoru da çok seviyorum. Şuan çok şükür bir risk görünmüyor. Özel hastanede bı doktora gittim kafama hiç yatmadı. Kocam da içimiz rahat etsin 50 tane cocugumuz mu olacak dedi gazladi beni 😂 derken 5 dediler 4 bine bağladık
Gerçekten her drun fiyatina ayri şaşırır olduk 😃 tabiki dogru olani yapmışsın canim riske ne gerek var. Sadece fiyatlari yuksek geldi bana. Biraz insafa davet ediyoruz bu yüksek fiyatlari 😒😂

Benim adet döneminde lekeleme olmadı ama adet olacak gibi oldum kısa bir sure
Birde aşırı sinir oldu o ara
Benim de adet agrisi gibi ağrı oldu kasık ve ekstra bel agrim oldu. Onlar gecti gibi oldu da. Akıntım biraz artti gibi geliyor bana. Arada da hafif açık yavru agzi gibi renkte geliyor ayıptır söylemesi. Allahim hepimizi korusun bebeklerimizi korusun🙏🙏🧿🧿

Mervenur277 Mervenur277 canım ben de kalp atışını duydum çok şükür 🥹
Bugün gittiğim doktor genç bir doktordu çok güzel ilgilendi ikili test yeterli senin için yaşın genç dedi fetal dna sigorta karşılamıyormuş. Bakalım hayırlısı. Ben sormadan açıkladı her şeyi kalp atışını duyunca da içim çok rahatladı. Doğum tarihi 6 haziran 6+1 gözüküyor dedi. 6+6yım normalde Ama daha erken değişebilir o yüzden değiştirmiycem ben.
Kaç yaşındasınız acaba bana fetal dna önerdi
Doktorum 27 yaşındayım ben ikili
Test %70 sonuç verir dedi

Ay ne kadar kötü ya soyuyorlar resmen valla ben doktorumdan gayet memnunum sanırım sgklı 800 900 sgksız 1400 benim muayene çok böyle beni strese sokacak bir doktor değil yani🥰
Aynen kuzum katılıyorum biraz insaf lazim o yuksek fiyatlara... benim gittigim de senin muayene ucretinden az fazla dedigin gibi o kadar kafaya takilacak bir rakam degil. Buna şükür napalim 🙏
Bilmiyorum güzelimm olabilir valla belirtileri takip ede ede kafayı yicez bu gidişle 😅
Al benden de o kadar yaa. Her seyi aklima takar dert eder oldum. Allahin izniyle riskli dönemimiz biraz geçse en azindan o herseyi takip etme dönemimizden kurtuluruz belki

Gaziantepteydi diye hatırlıyorum karıştırmıyorsam ben de oradayım buralarda böyle uçuk fiyata muayene ücretleri olduğunu bilmiyordum 😅
Aynen 1200-1500 civarı ama hastane ve doktora göre değişiyordu peritonologlar biraz pahalı onlarda o kadar istemiyor Antep te

Gaziantep, özel klinik gittiğim yer. Doktor da perinatolog. İlk gebeligim riskliydi. Sayesinde sorunsuz aldık kucagimiza. Doktoru da çok seviyorum. Şuan çok şükür bir risk görünmüyor. Özel hastanede bı doktora gittim kafama hiç yatmadı. Kocam da içimiz rahat etsin 50 tane cocugumuz mu olacak dedi gazladi beni 😂 derken 5 dediler 4 bine bağladık
Tuncay yüce ye mi gidiyorsun canım fiyat yüksekmiş yanlış hatırlamıyorsam Bi arkadaşım başka bir peritonolog için 2500 gibi bişey söylemişti ama belki o hastanede çalışıyordur özel klinik değildir

Tuncay yüce ye mi gidiyorsun canım fiyat yüksekmiş yanlış hatırlamıyorsam Bi arkadaşım başka bir peritonolog için 2500 gibi bişey söylemişti ama belki o hastanede çalışıyordur özel klinik değildir
Evett Tuncay yüce, 3500 müş 1 Ekim itibariyle 5 bin yapmışlar. Ama adamın yaklaşımı çok iyi. Ben seviyorum valla 😊

Merhaba bayanlar. Solucan şeklinde gibi siyaha yakın koyu kırmızı lekelenme neden olur, bilgisi olan var mı?
Benimde aynı şekilde devam ediyor ya yarın kontrolüm var doktorumla konuşacağım bakalım, kanama olduğu zaman gittiğimde 1 hafta 10 güne anca geçer demişti, bakalım yarın inşallah herşey yolundadır ne diyecek 🤲🏻🤲🏻

Kızlar doktorla fetal DNA için bişey konuşmadık. İlk gebeligimde de yapılmamıştı. Sadece ikili test ve takiplerle devam ettik. Doktor bebekte herşeyin sağlıklı ilerlediğini söylüyordu bizde güvendik. Nitekim öyle de oldu çok şükür. Yine yaptırmak aklımdan geçmiyordu hiç ama, çoğu kişi yazmış burda. Sizi bu teste iten ne oldu. Yaptırmamam kayıp olur mu.
Yaşım 41, çok fazla düşüğüm var ve çok uzun tedaviler sonrası bugünlere geldik çok şükür, yaşım nedeniyle mutlaka amniyosentez istiyorlar ve amniyosentez iğneli bir yöntem olduğu için bebek için çok az da olsa düşük tehlikesi taşıyor bu nedenle hiç o aşamaya kalmadan direkt hiç düşünmeden fetal DNA yı biz söyledik doktorumuza o da evet çok doğru bir karar dedi bakalım kontrole gidince zamanını konuşacağız.

Doktor öneriyor mu kuzucum ? Aslında bizde de yok ama yinede yaptıracağım ben içimizde hiç soru işareti olmasın net bilgi alalım diye doktor zaten kendi önerdi ikili üçlü dörtlerde hata payı çıkıyor ama bu daha kesin sonuç veriyor dedi
Henüz doktorla konuşmadım Balım bu birdahaki gidişimde konuşurum dedim 🥰

X