- 3 Ağustos 2022
- 648
- 884
Ayy inşallah canım Kızım var bir de oğlum olsun çok isterim.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.Erkek gibi Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canım Kızım var bir de oğlum olsun çok isterim.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.Erkek gibi Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin inşallah
Jelıbon da suyu artıyor, bılgınız olsunHazır suyunu aldım onu içiyorum bol bol havuç yiyorum benimde aklıma o geldi su artar kese genişler diye ama bol su içmek bile düzeltiyor yazanlar var karpuz vs gibi sulu meyve yemeye çalışıyorum
A onu ilk defa duydum çok cazip geldi havuca göreJelıbon da suyu artıyor, bılgınız olsun
Geçiyorsa ne mutlu ilk başladığında yeşil elme leblebi kraker geçiriyordu artık oda fayda etmiyor iş hayatım mahvoldu......Cubuk kraker maden suyu ile bastirmaya calisiyorum ben ama kisa sureli cozum oluyor
Karındansa erkek vajinalse kızYorumlayan arkadaşlar birde benim bebişin cinsiyetini tahmin edebilirler mi? Fotoğraflar çok güzel değil amaEki Görüntüle 3261367
2020 de 5-6 bin gibi şeydi, şimdi düşünmek istemiyorum :) bilmem ki, ben memnun kalmıştım doğumdan odadan vs. zaten gözü hiçbir şey görmüyor insanın sağlıkla kavuştuktan sonra, yani benim öyleydi en azından :) tabi bi acıbadem gibi değil ama ben de oraya çok mesafeliyim zaten başka kötü tecrübelerim olduğu için allah düşürmesin diyorum.Doğumla ilgili araştırmadım hiç ama geçen sene düşük yaptım odaları vs hiç özel hastane gibi değil şehir hastanesinede gidip orada yaparım belki diyorum o zamanı görürsem karar vereceğim artk biz doğurmaya 30-40 derler doğuma
Ay erkeğe benzettim oğlumun fotolarına benziyor Allah gönlünüzdekileri versin sağlıkla gelsin, cuma günü yazarsınızEki Görüntüle 3261332 Eki Görüntüle 3261333 Eki Görüntüle 3261334 Eki Görüntüle 3261335 Eki Görüntüle 3261336 Nub ve Ramzi teorisine göre yorumlarınızı bekliyorum. Bu cuma günü öğrneceğim.
Ya öyle tabi önemli olan sağlıkla gelsin hastane vs çok dert değil ama o kadar para verince farklı bişey bekliyor insan kötü tecrübe nerede Acıbadem mi şehir mi2020 de 5-6 bin gibi şeydi, şimdi düşünmek istemiyorum :) bilmem ki, ben memnun kalmıştım doğumdan odadan vs. zaten gözü hiçbir şey görmüyor insanın sağlıkla kavuştuktan sonra, yani benim öyleydi en azından :) tabi bi acıbadem gibi değil ama ben de oraya çok mesafeliyim zaten başka kötü tecrübelerim olduğu için allah düşürmesin diyorum.
bir de o zaman pandemiydi zaten, bi an önce çıkalım modundaydık.
Bende hep erkek hissediyorum. Rüyamda erkek gördüm, eşim erkek gördü. Amcası erkek gördü. 11 haftada doktor erkeğe benziyor dedi ama konuşmak için erken dedi. 14 te başka bir doktor kıza benzetti. 16 ta kesinleşecek inşallah. Oğlum olsun çok istiyorum. Hayırlısı ve sağlıkla inşallah. Mide bulantısı yaşamıyorum. Göğüslerim öyle çok büyümediler, ama göğüs ucu kararmam da yok. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.Ay erkeğe benzettim oğlumun fotolarına benziyor Allah gönlünüzdekileri versin sağlıkla gelsin, cuma günü yazarsınız
Teşekkürler canım karından sağlıklı olsun inşallah benim içimden de erkek geçiyor ama 2 oğlum var bir de kızım olsun isterdim. Allahım sağlıcakla almayı nasip etsin inşallahKarındansa erkek vajinalse kız
Rabbim gönlünüze göre versin, önce sağlıklı olsun sonra minnoş bir prensesiniz olsun inşallah çok aminTeşekkürler canım karından sağlıklı olsun inşallah benim içimden de erkek geçiyor ama 2 oğlum var bir de kızım olsun isterdim. Allahım sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah
Ben keseyi 5+1 de gördüm bebeği 6. hafta da o da daha çok yeniydi kalp atışını bile dinleyemedikkeseyi görmediniz mi sizMerhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda
306 betayla kese görünmez zaten canımBen keseyi 5+1 de gördüm bebeği 6. hafta da o da daha çok yeniydi kalp atışını bile dinleyemedikkeseyi görmediniz mi siz
3000i geçince görünüyor biliyorum ama bazı insanlar böyle düşük betayla da görüyormuş ben duyunca çok şaşırdım ama varmış306 betayla kese görünmez zaten canım