- 17 Temmuz 2022
- 490
- 320
Kaç saat sonra yükselmişti ateşiniz? Bizim 5 saat oldu 36,7 de henüzBen verdim dün 37.4 tü. Verdikten sonra rahatlsdı çocuk
Ay iyi oldu hatırlattığın. Eşimin yeğeni koç üniversitesinde okuyor oraya gömdürelimBı üniversite kampüsüne olabilir ODTÜ bogazici filan da işte kim gidecek oralara
Sabah 11 gibi yapıldı aşısı. Akşam 8 gibi verdim. Ateş yapmayabilirmiş te. Ama baktın gece çok huzursuz uyumuyor ateşi yüksek olmasa da 2 ml ver dedi hemşire. 38 olursa ver dedi bir de.Kaç saat sonra yükselmişti ateşiniz? Bizim 5 saat oldu 36,7 de henüz
Anladım canım teşekkürler ağrı kesici etkisi olduğu için rahat uyur diye düşünüyorum bende.Sabah 11 gibi yapıldı aşısı. Akşam 8 gibi verdim. Ateş yapmayabilirmiş te. Ama baktın gece çok huzursuz uyumuyor ateşi yüksek olmasa da 2 ml ver dedi hemşire. 38 olursa ver dedi bir de.
Bizimkileri de okul bahçesine gömmüş annemler . Boğaziçi ,ODTÜ ye falan giremedimİlk oğlumunkini amcasına verdim üniversite okuyordu o zamanlar fakültenin bahçesine gömdü küçük oğlumunki evde şuan üniversite okuyan birini bulamadım yakın çevremden
Ay maasallah ya en sevdiğim çocuk biraz tombik olanKızlar selam, bebeğim kız 2,5 aylık kilomuz 6,750 olmuş sadece anne sütü veriyorum hem sağdığımı hem de emziriyorum arada ama çok mu almış pek anlayamadım kıyafetlerimiz zor oluyor artık 6 aylıkları giydirmeye başladımbugün aşılarımızı olduk. Verem aşısını hemşire ilkinde yapamadı çıkardı hemen aşıyı tekrar ikinciye yeni iğne soktu içimde fırtınalar koptu resmen. Moralim çok bozuldu anlayacağınız. Gelir gelmez calpol verdim uyuyor şimdi ama geceye tekrar verebilir miyim doz aşımı olur mu acaba?
Gönül ister Nasa'nin bahcesine gomelimBizimki duruyor daha. Siz nereye gömmeyi düşünüyorsunuz?
Bence kaynına ver gömsün hobi olarak gene özgür ruhlu olsunBizimkileri de okul bahçesine gömmüş annemler . Boğaziçi ,ODTÜ ye falan giremedimEşimin kardesi ünide doçent ona verebilirim . 2 gün sonra gelicek ama aklımda deniz kenarına gömmek var . Özgür ruhlu olsun diye
Bizde bugün verem aşısını olduk Allahım nolur sakin geçsinO gecemiz felaketti yer gök inledi ağlamasından. Sabaha geçmişti ama o geceyi hafızama kara kara harflerle kazıdım. 2. Ay aşıları + menenjit oldu
Ben Babyvac kullanmaya başladım günde 1 kere çekiyorum yetiyor bazen gece yıkanıyor arada gecede çekiyorum ama kısa zamanda ultra etkiliBebeğim 900 Gr almış. Sadece anne sütü ile gayet iyi dedi doktor. Tesislerinde biraz sıvı varmış ışıklı cihazla da baktı ama onun için bişey demedi kendiliğinden geçiyor herhalde. Biraz burun tıkanıklığı var serum sıkıp aspiratörle çek dedi. Bebeklerde bronslara çok çabuk iniyor, bı kaç gün burnu açık tutmaya çalış dedi. Aspiratör var evde ama baby Vac daha mı kullanisli. Kullanan arkadaşlar ikisi arasında fark var mı sipariş edicem ona göre.
Testis sıcısı bizde de varmış ama geçer dedi bize de yarın sünnet olacak inşallahBebeğim 900 Gr almış. Sadece anne sütü ile gayet iyi dedi doktor. Tesislerinde biraz sıvı varmış ışıklı cihazla da baktı ama onun için bişey demedi kendiliğinden geçiyor herhalde. Biraz burun tıkanıklığı var serum sıkıp aspiratörle çek dedi. Bebeklerde bronslara çok çabuk iniyor, bı kaç gün burnu açık tutmaya çalış dedi. Aspiratör var evde ama baby Vac daha mı kullanisli. Kullanan arkadaşlar ikisi arasında fark var mı sipariş edicem ona göre.
Ben köye zeytin ağacı diktim oğlum adına onun çukuruna attım zeytin ağacı bizim orda çok kıymetlidir anlamı da çokturKizlar gobek bagini naptiniz?
Bizimki gec dustu enfeksiyon falan kapti yanlis bi doktorun ihmali yuzunden.. o kadar bunalmistim ki bi sure gormek istemedim kaldirdim
Az once sakladigim yerde karsima cikti da panige dustum nereye gomdunuz diye sorayim didim
Bizimde öyle gidiyor kilomuz hemde mamayla senin anne sütüyle maşallahın var doktor bize 4. Ay atağında diş çıkarmada ek gıdada kilo kaybedecek zaten sorun yok demişti 6 saatte bir calpol verebilirsin ama ateşi yoksa vermeyin diyor uzmanlar adı üstünde ateş düşürücü ateş önleyici değil demişti bana doktorumKızlar selam, bebeğim kız 2,5 aylık kilomuz 6,750 olmuş sadece anne sütü veriyorum hem sağdığımı hem de emziriyorum arada ama çok mu almış pek anlayamadım kıyafetlerimiz zor oluyor artık 6 aylıkları giydirmeye başladımbugün aşılarımızı olduk. Verem aşısını hemşire ilkinde yapamadı çıkardı hemen aşıyı tekrar ikinciye yeni iğne soktu içimde fırtınalar koptu resmen. Moralim çok bozuldu anlayacağınız. Gelir gelmez calpol verdim uyuyor şimdi ama geceye tekrar verebilir miyim doz aşımı olur mu acaba?
Rota asisi da yaptırcam misin canımO gecemiz felaketti yer gök inledi ağlamasından. Sabaha geçmişti ama o geceyi hafızama kara kara harflerle kazıdım. 2. Ay aşıları + menenjit oldu
Bana da öyle geliyor. İlk cocuğumda doğduğu gün üstünden hesap ediyordum. Ancak bu kadar bilgi yoktu sanki.Bence doğduğu günden itibaren geçerli oluyor atak, 5. Hafta atağında da 8. Hafta atağında da bizim 40 hafta üzerinden değil de doğdugu hafta üzerinden etkiledi.
Alayım ben de öyleyse. Aspiratör zahmetli oluyor biraz, nefes lazım bı de onaBen Babyvac kullanmaya başladım günde 1 kere çekiyorum yetiyor bazen gece yıkanıyor arada gecede çekiyorum ama kısa zamanda ultra etkili
Çok normal kızlar ertesi gün geçer dediler. Biz de ün aşı olduk. Dün huzursuzluğu vardı. Bugün daha iyi çok şükür.Kızlar merhaba, bebeğim bugün 2.ay aşılarını oldu 3 tane.İlk başta iyiydi uyudu felan çok kötü ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim Memeyi de almadı, şimdi kucağımda uyuyor bu normal değil mi? Hiç böyle ağlamamıştü daha önce kötü oldum bende
annemlerin bahçeli evi var onun bahçesine gömdürdüm. İki defa da annemlerin yanından oturduğumu yere dönerken yolda kaldık geri döndük annemlerin eve. Hatta acaba göbek bağı mı çekiyor bizi düşündükKizlar gobek bagini naptiniz?
Bizimki gec dustu enfeksiyon falan kapti yanlis bi doktorun ihmali yuzunden.. o kadar bunalmistim ki bi sure gormek istemedim kaldirdim
Az once sakladigim yerde karsima cikti da panige dustum nereye gomdunuz diye sorayim didim
Çok sağol canım, calpol verdim mecbur en azından ağrısını azaltsın diyeÇok normal kızlar ertesi gün geçer dediler. Biz de ün aşı olduk. Dün huzursuzluğu vardı. Bugün daha iyi çok şükür.
Ertesi güne geçerKızlar merhaba, bebeğim bugün 2.ay aşılarını oldu 3 tane.İlk başta iyiydi uyudu felan çok kötü ağlayarak uyandı zor sakinleştirdim Memeyi de almadı, şimdi kucağımda uyuyor bu normal değil mi? Hiç böyle ağlamamıştü daha önce kötü oldum bende