- 9 Ocak 2024
- 194
- 293
- 28
Ben hala gömemedim ne yapacağımı da hala bilemiyorum kuranın içinde duruyor hala inşallah taşınmayla kaybetmemKizlar gobek bagini naptiniz?
Bizimki gec dustu enfeksiyon falan kapti yanlis bi doktorun ihmali yuzunden.. o kadar bunalmistim ki bi sure gormek istemedim kaldirdim
Az once sakladigim yerde karsima cikti da panige dustum nereye gomdunuz diye sorayim didim
Kızılcık şebo pembe gibi dizimin dibinden ayrılmasınlar mı diyorsunİki oğlumun da evde duruyor
Ben çekemiyordum tam nefesim yetmiyordu bi daha nesfeslenene kadar kız yıkıyordu ortalığıAlayım ben de öyleyse. Aspiratör zahmetli oluyor biraz, nefes lazım bı de ona
Doktora bak yaBanada bacakları eğri gibi gelmişti soktora üst üste gözü düşük bacakları da biraz yamuk gibi normal mi sizce önlem almalı mıyız falan demiştim sen angelina değilsin kocanda bred değil mükemmeli doğuramazsın bekle düzelir hepsi demişti
Büyük oğlan öyle oldu zaten, küçüğünü de ana kuzusu yapacamKızılcık şebo pembe gibi dizimin dibinden ayrılmasınlar mı diyorsun
He yani acelen neBanada bacakları eğri gibi gelmişti soktora üst üste gözü düşük bacakları da biraz yamuk gibi normal mi sizce önlem almalı mıyız falan demiştim sen angelina değilsin kocanda bred değil mükemmeli doğuramazsın bekle düzelir hepsi demişti
Bayag yoğun mu cekio canım bitirip mu mesela benim bebekde nezlede aspiratorle 2 3 kere çekmek zorunda kalıyorum tıkalı hep uykuda rahat ama gün içinde fokurdatio burunBen Babyvac kullanmaya başladım günde 1 kere çekiyorum yetiyor bazen gece yıkanıyor arada gecede çekiyorum ama kısa zamanda ultra etkili
Testis sıcısı bizde de varmış ama geçer dedi bize de yarın sünnet olacak inşallah
Sünnet bizde yaptıracağız özelde mi yapıyorlar cnm nere ile anlatınız acaba
Bzmde kiziminkide duruodu ta 4 yıldırBen hala gömemedim ne yapacağımı da hala bilemiyorum kuranın içinde duruyor hala inşallah taşınmayla kaybetmem
Oo süreç çetrefilli deseneE Essa8619 doktorumuzun olduğu özel hastanede üroloji uzmanı yapacak %15 indirimle 9 bin dediler lokal anestezi olacak zaten ama bebiş dursun diye hafif anestezi veriyorlarmış tam uyumayacak sakinleşsin diye 9 da girecek 15 dk sürüyormuş ama bize 9:45 gibi getireceklermiş 7 de yatış yapıcaz 5:30 dan sonrada bişey yedirmeyin dediler bakalım neler bekliyor bizi
Ahahaha yap kız arkandayımBüyük oğlan öyle oldu zaten, küçüğünü de ana kuzusu yapacam
Ben önce sprey sıkıyorum sonra çekiyorum bütün balgamı alıyor tepen tırnağa desem yeriBayag yoğun mu cekio canım bitirip mu mesela benim bebekde nezlede aspiratorle 2 3 kere çekmek zorunda kalıyorum tıkalı hep uykuda rahat ama gün içinde fokurdatio burun
Ben bodrumda yaşıyorum buradaki camilerede güvenememBzmde kiziminkide duruodu ta 4 yıldıreşim aldı ikisinide camiye gömdü
Çalışmaya başladığımdan beri pek giremedim buraya canım haklısınCimenlere_uzansam NurrBanuu kizlar nasılsınız ? Bayagidir yazmiyorsunuz merak ettim . Yazdiysaniz da ben görmemiş olabilirim tabi
Vallla bnm oglaninda delikleri genişlediBen önce sprey sıkıyorum sonra çekiyorum bütün balgamı alıyor tepen tırnağa desem yeribizim en çok gece tıkanıyordu çok şükür rahatladık tek sıkıntım ucu bira büyük burun deliklerimiz küçük olduğu için acıyor mu dedim ama tahriş falan etmedi hızlı çektiği için sonuna kadar sokmuyorum diğer aspiratörü baya sokuyordum farketmeden çekecem diye
Ohh ne güzel deniz kenari biz corumdayz cnm eşim bandırmalı da buraya yerleşti yazları gidioz bizdeBen bodrumda yaşıyorum buradaki camilerede güvenemembulcaz bakalım bi yer
İnşallah açlık kısmı bizi bi tedirgin ediyor acıktığındq bas bas ağlıyor çünkü susmuyorOo süreç çetrefilli deseneepeyde masrafliymis biz daha uygundur diye düşünüyorduk bizim burda ne kdr araştırma yapalım bakalmda büyüyünce daha zor ins rahat atlatirsnz cnm
Ben yanıma süt sağıp almıştım, sünnet biter bitmez emzirmem için vermişlerdi, bizim de lokal ile olmuştu bir saat öncesinde doyurmam için vermişlerdi . Bebek ya yine yanına mama yada süt al bence hastanede beklerken belki ver derler .lokal ile yapılan sünnet de açlığa gerek yok aslındaİnşallah açlık kısmı bizi bi tedirgin ediyor acıktığındq bas bas ağlıyor çünkü susmuyor