Kızcelerrr nasılsınız
biz 1 aylık olduk bugün
tamamen mama kullanıyoruz 4 kilo 180 gram olmuşuz mama olarak hipp organıc kullanıyorum aptamil ve bebeleac Gold kabız yapmıştı evoly alacaktim onerinizle ancak yoktu eczanede hip denedim şimdilik iyi gidiyoruz. 1 aylık aşımızı olduk ateş yapmadi çok şükür bizde. Rota aşısı için ne düşünüyorsunuz yaptıracak misiniz ya da yaptıran var mı fiyatlar nedir? 3.ayda dediler ilk dozu için araştırmadayım. Uykumuz bir iyi bir kötü, bazen 2-3 saat uyuyor kaldırmasam kalkmıyor bazen de 20 dakika sürmüyor aralıksız uyuması. Kucağımda iyice mayışınca beşigine koyup sallamaya devam ediyorum tam uyuması 1 saatimi alıyor neredeyse. Biraz sabrım zorlanmıyor değil, ama bu günler bir daha gelmeyecek keyif almaya çalışıyorum. Sanırım sallayarak uyutmaya alistirdik
mama ölçek olarak 3 saatte bir 120 kesin içiyor. Eğer 120 yi tek seferde içmez ise arada muhakkak 60 civarı istiyor. Neye ağladığını bilememekte üzüyor beni. Dün sabah pış pış 2 saat uğraştım. Annem geldi, ay canım oğlum kakanı mı yapamıyorsun deyip altını açtı karnını ovaladi ve mutlu son
tek bakışta neye ağladığını anladı, cidden diyorum anneler iyi ki varlar
bizde durumlar bu şekilde. Bide kaşı konak oldu, saçında da az bişey var zeytinyağ sürüyoruz doktor da zeytinyağ önerdi. Şampuan olarak ne kullanıyorsun diye sordu mustela dedim, unibabyde var elimde mustela bitince ona geçmeyi düşünüyorum dedim mustela yı daha çok önerdi sizinde bilginiz olsun
çok sık giremiyorum takip edemiyorum eskisi gibi. Bebiskoyla düzen oturtalim aktif olmak istiyorum bende. Doğum yapmış ve yapacak olanları tebrik ederim şimdiden