Ay kemik kırmalı, çivi çakmalı olsa ben de uyanık istemezdim, benim bı de biraz spontane gelişti sezaryen sonrası ameliyat. Kendim kaşındım yani, bebek çıkınca doktoruma sordum kistler kaybolmuş mu görebiliyor musunuz diye, o da dur bı bakayım dedi, sonra iki yumurtalıkta da sadece ceperleri kalmış, temizleyim mi onları adet görmeye başlayınca içleri dolup kistlesmesin yine dedi. Ben de ne bileyim çekip alacak 10 saniyede sandım tamam dedim
meğerse kadın hastalıkları ameliyatında en titizlikle yapılanı yumurtalık ameliyatıymis, rezervlere en az hasarı vererek yapmak için çok itina ile yapılması lazımmış, bilemedim tabi ben ha bitti ha bitecek derken saatler geçti, biraz zaman geçince bitmiştir artık kesin dikiyordur dedim, sordum dur daha yeni basliyoruz dedi
ama 2021 de iki kez ameliyat oldum onlarda genel anestezi aldım, uzun süreceği için baştan geneli istedim. Şimdi yine spinal istiyorum bu sefer sadece sezaryen olacak, masada en fazla 20-25 dakka geçer. O da benim için çok kısa bi süre