- 27 Nisan 2023
- 477
- 820
- 22
Allahım ne kadar büyümüş maşallah bizim bebişler de karnımızda dişlenecek az kaldıKızlar sizinlede paylaşmak istedim bebişimin ilk zıbını ve şimdi giydirdiğim zıbını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım ne kadar büyümüş maşallah bizim bebişler de karnımızda dişlenecek az kaldıKızlar sizinlede paylaşmak istedim bebişimin ilk zıbını ve şimdi giydirdiğim zıbını
Bende merakla bekliyorum inşallah bu saate kadar doğurmuştur artıkYaa vallahi iki gündür giremedim doru düzgün, tam diyordum ki acaba @ezomanya doğurdu muu mesajı gördüm
Güzel hikayeni bekliyoruuz sağlıkla kavuşun birbirinize
Ayy hadi kolaylıkla sağlıkla inşallah.Kızlarrrrrr ben doğuruyorummmmm yatışım yapıldı şimdi 5 cm açılmam var sancılarım var ama dayanamayacağım gibi değil ilerleyen dakikalarda umarım haber verebilirim bol bol dua edin hemen doğurayım
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar kac gündür yazamadım.2 Ocak'ta saat 10.05'te sezaryenle oğlum 3240 gr 50cm doğdu.Öyle tatlı ki yumuş yumuş mis kokulu koklamalara doyamıyorum. Darısı sizlere olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
İkinci doğumum olmasına rağmen sütüm hemen gelmedi.Üç gün mama vermeye çalıştık sürekli uyuyordu uykudan uyandıramadik biraz zorladı bizi. Dün gece az az sütüm geldi çok şükür.Bugün emziredim.
Allah anali babali büyütsün cnmKızlar kac gündür yazamadım.2 Ocak'ta saat 10.05'te sezaryenle oğlum 3240 gr 50cm doğdu.Öyle tatlı ki yumuş yumuş mis kokulu koklamalara doyamıyorum. Darısı sizlere olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
İkinci doğumum olmasına rağmen sütüm hemen gelmedi.Üç gün mama vermeye çalıştık sürekli uyuyordu uykudan uyandıramadik biraz zorladı bizi. Dün gece az az sütüm geldi çok şükür.Bugün emziredim.
Evet ya bugün annemin kucağındayken farkettim büyüdüğünü 27 günde ne kadar fark etmişÇok hızlı büyüyorlar dimi, bı kaç günde bile cok farkediyor
Vallahi ben bile sıkıldım sizin hamileliğinizden doğurup okula göndereceksiniz nerdeyse şaka bir yana doğurun artık ben bebek konuşmak istiyorum sizinleeeeAllahım ne kadar büyümüş maşallah bizim bebişler de karnımızda dişlenecek az kaldı
Maşallah biz küçük giyiyoruz daha yenidoğan kıyafetleri biraz büyük geliyor 2 haftaya anca olurlarKızlar sizinlede paylaşmak istedim bebişimin ilk zıbını ve şimdi giydirdiğim zıbını
Biz aşımızı olduk dün ateş falan yapmadı sıkıntı yaşamadıkEvet ya bugün annemin kucağındayken farkettim büyüdüğünü 27 günde ne kadar fark etmiş
Çok geçmiş olsun, kuzumuz hemencecik toparlansın inşKizlarr takip edemiyorum burayi biraz toparlaninca döncem.doguran arkadaslari tebrik ederim hayirli olsun bebebislerinin saglikli uzun ömürleri olsun insallah.
Benim dogumdan sonra sütüm cok az geldi ama bebek kaka falan yapiyodu yetiyo sandik. Emip susmayinca mama takviyesi de yaptim ama buna ragmen sariligi cok yukseldi. Fototerapi icin yogun bakima yatirildi. Taburcu olduk toparlnmaya calisiyoruz.
Selam sat 28 nisan erkek bebek ismi Göktuğ istanbul 34 yaşİlk sayfadaki listeye eklenmek isteyen ve eksik bilgisi olanlar bilgilerini yazarsa eklerim
Dogurduktan sonra bulamazsiniz beni bak
Kolaylıkla olsun inşallah, haber ver bize mutlaka, dualarımız seninleKızlar benim de sancılarım başladı
Geçmiş olsun canim çabucak toparlanirsiniz umarımKizlarr takip edemiyorum burayi biraz toparlaninca döncem.doguran arkadaslari tebrik ederim hayirli olsun bebebislerinin saglikli uzun ömürleri olsun insallah.
Benim dogumdan sonra sütüm cok az geldi ama bebek kaka falan yapiyodu yetiyo sandik. Emip susmayinca mama takviyesi de yaptim ama buna ragmen sariligi cok yukseldi. Fototerapi icin yogun bakima yatirildi. Taburcu olduk toparlnmaya calisiyoruz.
Simdi yeni msjlari okuyorum cok cok gecmis olsun biran once toparlanirsinizKizlarr takip edemiyorum burayi biraz toparlaninca döncem.doguran arkadaslari tebrik ederim hayirli olsun bebebislerinin saglikli uzun ömürleri olsun insallah.
Biz 24. Gün kabız diye doktora koşunca 30. Gğn kontrolünü ay başına erteledi 50. Güne falan geliyor o zaman yapacakmış aşıyı inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz bide burnunu temizledin mi hiç arada tıkalı gşbi geliyor bana fizyolojik de yazdı doktor aspiratör de var ama cesaret edemedimBiz aşımızı olduk dün ateş falan yapmadı sıkıntı yaşamadık
İnanki bizde artık bebek konuşmak istiyoruz ama nerdee hala mide bulantısı sancı kasılma konuşuyoruzVallahi ben bile sıkıldım sizin hamileliğinizden doğurup okula göndereceksiniz nerdeyse şaka bir yana doğurun artık ben bebek konuşmak istiyorum sizinleeee
Merhaba canım bursa şehir hastanesindr bugün eputural anestezi ile sezeryanımı oldum 48 cm 2915 gr kızım doğdu şuan çok iyiyiz sabh 11 de doğdu 6 saat sonra sonta çekildi ve yürüyüş yaptım daha iyiyim güzel ilgileniyorlar tavsiye ederim odaları tek kişilik denk geldi bana bazıları çift de var aynı otel gibi valla çok lüksHangi şehir ve hangi hastanedeydin? Doğumdan sonra hastane hakkında yazar mısın nasıldı ilgileri falan ben de şehir hastanesinde doğum yapacağım da.
Umarım kolaylıkla sağlıklı doğmuştur bebeğiniz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Kızlarrrrrr ben doğuruyorummmmm yatışım yapıldı şimdi 5 cm açılmam var sancılarım var ama dayanamayacağım gibi değil ilerleyen dakikalarda umarım haber verebilirim bol bol dua edin hemen doğurayım